maandag 31 januari 2011

Little Princess

Hoi, Hoi,

Vandaag laat ik jullie mijn tweede lay-out zien van 2011.
Ik lig nog niet echt op schema omdat ik meer lay outs zou willen maken.
Maar goed dit is er weer één.

Ik heb het idee voor deze lo uit een oud tijdschrift van Creatief met foto's. Ik vond de lo zo gaaf. Maar mijn lo ziet er toch weer heel anders uit dan de oorspronkelijke in het tijdschrift. Ik heb van allerlei restjes roze designpapier kleine vierkantjes gesneden. Daarna heb ik de foto gemat op licht-roze cardstock, deze heb ik op de achtergrond geplakt. Onder de foto heb ik enkele stroken designpapier geplakt, één ervan heb ik bewerkt met een randpons. Het rondje aan de linkerkant van de foto heb ik uit een designvel geknipt. Verder heb ik de lo afgemaakt met enkele bloemetjes, knoopjes en wat stempeltjes. De titel "Litte Princess" heb ik met mijn cricut gemaakt. Achter de foto heb ik nog een zwart labeltje verstopt waarop ik nog een persoonlijke tekst heb geprint. Het was een hele klus en de lo is voor mijn doen best druk  maar ik ben wel erg tevreden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Fijne avond nog allemaal.

Groetjes Mirande








vrijdag 28 januari 2011

It's a boy!


Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie even bedanken voor de lieve en leuke reacties op mijn laatste berichtjes.
Ik lees ze iedere keer weer met heel veel plezier.



Vandaag heb ik een geboortekaartje, die ik jullie wil laten zien.
Een collega van mij is gisteren de trotse moeder geworden van een zoon.
Ik heb voor haar dit kaartje gemaakt.
Ik heb het idee van het blog van Ge-We hobby, bedacht door Janet Blauw.
Ik vond dit zo'n leuk kaartje en ben direct aan de slag gegaan toen ik het idee zag.
Ik wist dat mijn collega een zoon zou krijgen dus de kleurkeuze was niet moeilijk.Het kaartje was al bijna klaar, maar ik kon het gisteren dus pas afmaken. Nou dit is het eindresultaat. Ik ben op een paar kleine schoonheidsfoutjes tevreden. Maar ach ik denk dat de ontvangers dit misschien wel helemaal niet zien.
Ik ga het kaartje maar snel op de bus doen.
Daarna moet ik mijn scrapspulletjes nog verzamelen want ik ga morgen lekker de hele dag scrappen. Ik ga een workshop volgen bij het Scrapbookatelier in Klarenbeek. Ik heb er onwijs veel zin in!
Fijne avond nog.

Groetjes Mirande








dinsdag 25 januari 2011

Afscheidscadeautje



Hoi, hoi,

Lars heeft afgelopen donderdag voor het laast les gehad van  juf Wil. 
Om de juf te bedanken voor alle leuke, gezellige lesdagen wilde Lars wilde haar graag een afscheidscadeautje geven. Ik heb daarom woensdagavond dit mercidoosje gemaakt. Het blijft een leuk doosjes om te maken maar ook om te geven. Op de achterkant van het doosje heb ik nog een leuke foto van Lars geplakt. Lars heeft er zelf nog een leuke tekening bijgemaakt met een zelfbedacht liedje. Zo lief!
 De juf was er erg blij mee.  Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Fijne avond nog.

Groetjes Mirande

zondag 23 januari 2011

Kalender

Hallo allemaal,

Wat leuk dat je weer even komt kijken op mijn blog.
 Ik had me voorgenomen om wat vaker iets voor mezelf te maken. De afgelopen week heb ik me aan mijn woord gehouden. Ik heb een verjaardagskalender gemaakt voor op het toilet. Ik heb het idee voor deze kalender van Linda. Zij liet me haar kalender zien en nog diezelfde avond ben ik zelf ook aan de slag gegaan. Zo'n leuk idee vond ik dit.
We hebben veel bruine accenten in het toilet en daar heb ik het papier bij uitgezocht. Verder vind ik leuk als er foto's op een kalender staan. Wat is er nu  leuker om dan de leukste foto's van je eigen kids te gebruiken. Alle foto's heb ik bewerkt en in sepia afgedrukt. De maanden januari en februari hebben geen foto, daar was echt te weinig ruimte voor. De maanden heb ik met bruine inkt geprint op creme cardstock. Ik heb geprobeerd bij iedere maand wat knoopjes, bloemetjes of andere versierseltjes te plakken.
Ik ben echt heel erg blij met mijn kalender, die nu in het toilet hangt te pronken.
Daar ga ik zelf nog heel vaak van genieten dit jaar!
Tja, ik heb dit keer veel foto's gemaakt. Ik wilde graag iedere maand even aan jullie laten zien. Maar dat vinden jullie vast niet erg. Ik wens jullie nog een hele fijne avond en tot snel.
Groetjes Mirande



















zaterdag 22 januari 2011

Happy Birthday!



Hallo allemaal,

Helaas ging de griep ook dit jaar niet aan mij voorbij.
Na een paar dagen niet echt fit geweest te zijn, knap ik nu gelukkig weer wat op. Ik heb vandaag een verjaardagskaartje, die ik graag aan jullie wil laten zien. Het kaartje had ik al een tijd geleden gemaakt maar het was nog niet echt af. Ik heb het nu afgemaakt met een afdrukje van een magnoliastempel. Dit stempeltje had ik eigenlijk ingekleurd voor de baby van mijn vriendin, maar ja zij kreeg geen meisje. Ineens kreeg ik de ingeving dat dit stempeltje wel leuk bij dit kaartje zou kunnen passen. Ik ben zelf tevreden met het eindresultaat. Het is een fleurig verjaardagskaartje geworden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 
Fijne avond nog en tot snel.
Groetjes Mirande

woensdag 12 januari 2011

Kalender



Hallo allemaal,

Wat gezellig dat je weer even langs komt om op mijn blog te kijken.
Ik heb vandaag een kalender gemaakt.
Ik was afgelopen zondag jarig. Het was een supergezellige dag en ik heb weer heel veel scrapbonnen gekregen waar ik heeeeel erg blij mee ben. Ook al het gekregen geld gaat natuurlijk weer op aan scrapspullen. Ik kan  me nu al weer verheugen op een bezoekje aan een van mijn favoriete scrapbookwinkels.





Maar goed één van mijn verjaardagscadeaus was ook een jaarkalender.
Deze kalender heb ik gekregen om hem verder zelf te gaan scrappen.
Ik heb de kalender nu zo gescrapt dat hij perfect in onze keuken past.
Ik heb een oude papierlijn van Bo Bunny gebruikt, maar o wat blijft dit een hele mooie lijn.
Verder heb ik een zwart-wit foto van mijn kinderen gebruikt.  Deze foto is gemaakt tijdens onze laatste zomervakantie. Lars en Merle zijn samen heerlijk aan de wandel in het hoge gras. Zo schattig.
Ik heb enkele vlinder- en tekststempeltjes en wat bloemetjes gebruikt om de kalender verder af te maken. Ik ben erg tevreden over het resultaat en hij hangt nu lekker te pronken in onze keuken.
Eindelijk heb ik weer eens iets voor mezelf gemaakt en ik kan het het hele jaar nog van genieten, nou wat wil ik nog meer. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Welterusten voor zometeen. Ik ga nu maar naar bed want het is alweer veel te laat.
Tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

woensdag 5 januari 2011

Geboortekaartje





Wanneer je aan het labeltje trekt komt de afbeelding van de baby naar boven.
Hallo allemaal,

Voor een collega, die bijna uitgerekend is heb ik dit geboortekaartje gemaakt.
Ik weet al dat het een jongen wordt dus ik kon alvast lekker aan de slag.
Het kaartje is bijna af. Ik wil aan de binnenkant alleen nog de naam van de baby zetten.
Maar daarmee moet ik dus nog even wachten.
Ik heb voor dit kaartje een vel designpapier gebruikt wat ik al jaren in de kast heb liggen. Eigenlijk vond ik het helemaal geen mooi papier meer.
Maar nu het kaartje af is ben ik toch blij dat ik het niet in de prullenbak gegooid heb.
Ik heb dit type kaartje ook al een keer met kerst gemaakt.
Ik vind het zelf een heel leuk en origineel kaartje zo met het
uittrekbare labeltje waardoor het kaartje omhoog geschoven wordt.
 Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.
Mochten jullie vanavond nog gaan kuntselen dan wens ik jullie nog een hele fijne knutselavond.

Groetjes Mirande




zondag 2 januari 2011

Lay-out

Hallo lieve bloggers,

Allereerst wil ik jullie allemaal een heel gelukkig maar vooral creatief 2011 toe wensen. Ik hoop dat ik in 2011  heel vaak van jullie prachtige creaties mag genieten. En ik vind het natuurlijk ontzettend leuk wanneer jullie ook regelmatig een kijkje bij mij komen nemen. Wanneer jullie een berichtje achterlaten vind ik dat helemaal super. Ik lees ze altijd met heel veel plezier!

Ik heb geen echte goede voornemers voor het jaar 2011. Nou ja, ik wil veel scrappen en bloggen dit jaar. Eén van de dingen die ik dit jaar wat meer wil gaan doen is het maken van lay-outs. Vandaag laat ik jullie mijn laatst gemaakte lay-out zien (deze is nog wel gemaakt in 2010).
Ik heb voor deze LO een hele leuke foto van mijn  dochter gebruikt.
Ik twee kleuren cardstock gebruikt. paars en roze. Verder heb ik kleine stukjes designpapier gebruikt.
 Ik heb het idee van deze lo van de BoBunny site gehaald. Dit is trouwens een hele leuke site om af en toe eens even op te kijken voor leuke ideetjes. De hartjes heb ik met de cricut gemaakt.
Verder heb ik de lo afgemaakt met enkele leuke stempeltjes.
Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik ben dus van plan om in 2011 nog veel meer lay-outs te maken. Ik ben benieuwd of ik me aan deze belofte ga houden.
Leuk dat je weer even langs kwam en tot blogs.

Groetjes Mirande