zondag 30 oktober 2011

Verjaardagsslinger


Hallo allemaal,

Bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn kerstkaartje. Ik lees ze echt altijd met heel veel plezier en het motiveert me ook om weer wat vaker te gaan scrappen ook al staat mijn hoofd er op dit moment niet echt naar. Er zijn te veel andere dingen die op dit moment mijn tijd en energie opslokken.
Maar ik heb vandaag wel weer iets aan jullie te laten zien.
Een poosje gelden mocht ik een nestabilitie lenen waarmee je deze geweldige slinger kunt maken. Bedankt Linda. Ik heb deze verjaardagsslinger gemaakt voor de dochter van mijn vriendin. Zij is 2 jaar geworden. Ik heb de kleurtjes van de slinger aangepast bij haar nieuwe slaapkamertje. Zilver en roze. Aan het begin en het einde van de slinger heb ik een magnolia afdrukje gebruikt.



De letters heb ik gemaakt met mijn cricut.
Nu maar hopen dat Isa haar slinger mooi vindt.



Ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen en heb nog een avondje lekker zitten draaien zodat ik nu nog een aantal slingers heb liggen, die ik nog af moet maken.
Lars en Merle willen ook allebei zo'n leuke slinger.

Dus de afmaakstapel is weer wat groter. hahaha.
Maar het is wel heel erg leuk om te doen!
Ik heb voor Isa ook nog een fotolijstje gemaakt met een hele leuke foto van haar. Deze moet ik alleen nog even op de foto zetten. Die laat ik jullie zo snel mogelijk nog even zien.
Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog, tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

woensdag 26 oktober 2011

Nog een kerstkaart


Hallo allemaal,

Na het maken van mijn eerste kerstkaart raakte ik toch wel enthousiast en heb ik met hetzelfde papier nog een kerstkaart gemaakt. Het is een hele andere kaart geworden maar ik heb wel weer een Magnolia afdrukje gebruikt. Helemaal leuk.

Wat vinden jullie ervan?
Ik wens jullie een hele fijne avond.
Groetjes Mirande

zaterdag 22 oktober 2011

Speciaal voor jou


Hallo allemaal,

Misschien komt jullie dit kaartje bekend voor.
Dat klopt enkele dagen geleden heb ik dit kaartje ook gemaakt maar toen was het een kerstkaartje.
Ik heb dit kaartje gemaakt voor Betty. Iemand, die ik niet ken, maar waar ik heel veel creatables van mocht lenen en gebruiken. Helemaal super. Ik heb een avondje heerlijk zitten draaien totdat ik een lamme arm had. hahaha. Met de geleende creatables heb ik dit kaartje gemaakt om Betty te bedanken voor het lenen van haar knutselspulletjes. Het idee om haar te bedanken met een zelfgemaakt kaartje waarbij ik de geleende creatables gebruikt heb kwam pas op het laatste moment in mijn hoofd. Ik had niet zo heel veel tijd en heb het mezelf maar makkelijk gemaakt door het kaartje nog een keer te maken. Het modelletje is ook zoooo leuk.
Door nu papier van Eline te gebruiken is het wel weer een heel ander kaartje geworden. Lekker roze daar houd ik wel van. Nu maar hopen dat Betty ook van de kleur roze houdt.




Ik wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend.
Tot de volgende keer.
Groetjes Mirande



woensdag 19 oktober 2011

Family

Hallo allemaal,

Na een paar dagen lekker op vakantie te zijn geweest naar Drenthe wil ik jullie deze LO graag laten zien. Ik heb hem al een tijdje af maar had nog geen tijd om er een foto van te maken. Ik heb nu lekker een weekje vakantie en dus ook weer wat meer tijd.
Tijdens onze zomervakantie heb ik deze leuke foto van Lars en Raymond gemaakt. Ik wilde er graag een lo mee maken. Heb hiervoor het papier lillie Robots van My Minds Eye uit de kast gehaald en ben begonnen. Ik had in een tijdschrift een leuke voorbeeld lo gezien maar het eindresultaat ziet er toch weer heel anders uit (zoals bijna altijd). Op de een of andere manier kan ik niet iets gewoon een keer namaken.
De stempel Family heb ik gemaakt met een stempelsetje waar ik het liefst het hele alfabet van zou willen hebben maar daar moet ik nog maar eens even heel hard voor gaan sparen. Ik heb er inmiddels al vier dus dat schiet op hahaha. De sterren heb ik met mijn circut gemaakt.
Groetjes Mirande



woensdag 12 oktober 2011

Mijn eerste kerstkaart

Hallo allemaal,

Er komt op dit moment heel weinig van scrappen. Ik heb te veel andere dingen aan mijn hoofd waardoor ik weinig tot geen zin heb om te scrappen.
Toch heb ik alle moed bij elkaar geraapt om mijn eerste kerstkaart te maken. Met heel veel geleende creatables van Betty is dit het resultaat geworden. Het modelletje heb ik een keer bij iemand op het blog gezien en vond het zooo gaaf. Ik weet zo niet meer bij wie. Ik moet alleen nog een leuke tekststempel aan de binnenkant stempelen. De kerststempels heb ik op dit moment even uitgeleend dus vandaar dat ik dat niet kon doen.  Toen ik eenmaal bezig was werd ik best weer enthousiast.
Nu maar hopen dat de zin in scrappen weer een beetje terug komt.


Tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

maandag 10 oktober 2011

Little one!

Hoi, hoi,
Ja, jullie zien het goed. Dit keer heb ik alweer een lo gemaakt. Ik vind het weer helemaal leuk om te doen.
Deze lo was vrij snel gemaakt omdat ik een rond designvel heb gebruikt. Erg leuk. Het kaartje met de tekst Little One heb ik ook zo gekocht. Het hoorde bij de papierlijn. Het papier is van My Minds Eye uit de lijn van Stella Rose. Ik vind het zo'n leuk papier voor meiden. Ze hebben trouwens ook een hele leuke jongenslijn.
Deze LO heb ik verder aangekleed met bloemen, knoopjes, een vlinder (Marianne Design) en een fotoframe (Tim Holtz). Deze heb ik net nieuw en moest de stans natuurlijk direct even uitproberen.
Ik ben helemaal tevreden maar wat vinden jullie ervan?
Groetjes Mirande

donderdag 6 oktober 2011

Verjaardagskaart en doosje


Hallo lieve bloggers,
Voor het dochtertje van mijn vriendin heb ik een poosje geleden dit verjaardagskaartje en dit
doosje gemaakt. Het papier voor het kaartje komt uit een blokje van de Kruidvat. Het magnoliastempeltje heb ik ingekleurd met Derwent potloden.

Het theedoosje heb ik  beplakt met echt meidenpapier. Veel roze en hartjes. Van dit doosje heb ik een doosje gemaakt waarin haarknipjes of elastiekjes bewaart kunnen worden. Mijn dochter wil nu ook heel graag zo'n roze doosje. Merle wilde het doosje op de verjaardag van Maud eigenlijk niet aan Maud cadeau geven.


De binnenkant van het doosje heb ik ook helemaal beplakt nadat ik het doosje eerste helemaal roze geverfd had. Daarna even de stad in om wat leuke knipjes en elastiekjes te kopen. Aan de binnenkant van de deksel heb ik nog een felicitatie geprint op een label en er een prinses bijgeplakt. Deze afbeelding heb ik gekleurd met copics, die ik van Peggy geleend heb. Maar het inkleuren met copics is echt niets voor mij. Ik blijf lekker met mijn potloden kleuren.
Ik ben benieuwd wat jullie van dit doosje en kaartje vinden.
Tot de volgende keer.

Groetjes Mirande