zondag 6 maart 2011

Hieperdepiep Hoera!





Hoi, hoi,

Wat leuk dat je weer even langs komt om te kijken.
Ik heb de afgelopen week enorm hard gewerkt om dit cadeautje op tijd af te krijgen. Ik heb dit gemaakt voor het zoontje van mijn collega.. Het is nu alweer een jaar geleden dat haar zoontje veel te vroeg geboren werd. Inmiddels gaat het heel goed met hem en  is hij een ontzettend stoer ventje maar het is een hele spannende tijd voor haar en haar man geweest. Voor zijn eerste verjaardag wilde ik een origineel en bijzonder cadeautje maken. In eerste instantie wilde ik alleen een foto-album maken maar ik heb er ook nog een leuke doos omheen gemaakt. Het is een doosje van de Action. Deze heb  ik eerst geverfd en daarna heb ik het met papier beplakt. In het doosje zit een mini-album met allemaal foto's uit zijn eerste jaar. Iedere bladzijde bevat een maandfoto.

Het verjaardagskaartje
In het doosje heb ik ook nog een zelfgemaakte verjaardagskaart gestopt.
Ik vind het zelf een heel leuk cadeautje geworden en mijn collega was er heel erg blij mee. Ik heb het haar vanmiddag gegeven en vol trots liet ze het cadeautje aan alle andere verjaardagsvisite zien. Dat vond ik superleuk. Maar ik ben ook heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik heb wel weer aardig wat foto's gemaakt maar dat vinden jullie vast niet erg.
Bedankt weer voor het langskomen en tot snel maar weer.
Groetjes Mirande










9 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande, Ik vind het een super leuk en orgineel cadeautje! Dat is toch geweldig om te krijgen! Heel mooi doosje ook (even kijken als ik weer bij action ben :-)en zo schattig het album dat er precies in past met zoveel lieve foto's erin. Het kaartje is ook heel leuk geworden, het is gewoon een super mooi geheel! Fijne avond nog en ja, binnenkort even weer wat afspreken!! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat je zo'n mooi cadeau hebt gemaakt!
    De vele foto's zijn juist erg leuk, elke pagina is erg mooi en bijzonder!
    Heel erg mooi!
    groetjes Marion
    Enne...haal jij me nu òòk al in met de volgers???
    Candytime!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Mirande,
    wat een ontzettend mooi en waardevol cadeau voor Niels. 't Is bijna ontmoedigend voor beginners zoals ik....
    Je theedoos voor jezelf is ook al zo prachtig.
    Groetjes en tot morgen,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande, ik kwam via via op je blog terecht en ben nlij toe. Wat een mooie fotoscrapdingen maak je zeg,enig gewoon dat doosje, Daar zal je vriendin wel superblij mee zijn. Ik ben gelijk je volgher geworden dan kan ik nog eens vaker komen neuzen. Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het setje is prachtig geworden Miran. Ik had niet anders verwacht dan dat je collega er ontzettend blij mee is. Het is zo prachtig en een supermooi en lief kado om te krijgen.
    Tot gauw. groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super kado heb je gemaakt erg leuk om dit kado te geven en wat een werk om het te maken,kan mij voorstellen dat ze het aan iedereen laat zien,want het ziet er helemaal top uit.

    groetjes Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. en jij wil bij mij een workshop doen?!?! hmm ik weet een deal jij een workshop met copics bij mij ik een theedoos versieren bij jou hahaha
    hij is weer super!!!
    leuk als je zaterdag mee gaat! hoor wel of het je gaat lukken! ben wel erg benieuwd hoe het nu gaat...
    spreek je gauw dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow Mirande,
    wat een fantastisch kado !
    Heel knap gedaan zeg !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Mirande
    Ik heb een award voor je op mijn blog staan.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande