woensdag 13 oktober 2021

Joepie het is Herfst


Hoi, Hoi,

Met deze leuke shape art mal maakte ik dit Herfstkaartje. Ik heb eerst een enveloppe gemaakt met deze mal, door de mal 2 x over te trekken en in het midden daarvan een rillijn te maken. Door deze dubbel te vouwen kun je dan de getekende enveloppe in een keer uit knippen. De onderkant heb ik recht gemaakt en aan de zijkant heb ik een extra plakstrook gemaakt waarmee je de enveloppe dicht kunt plakken.



470 784 042
Shape Art Linda


In de voorkant heb ik een venster gemaakt waarachter ik een stuk mica geplakt heb. 
Hierop heb ik een stuk designpapier geplakt, dit komt uit een papiersetje van Craft Emotions dat past bij de egel. Aan de buitenkant heb ik de uitdrukfiguurtjes gebruikt die horen bij het papier, De grasrandjes heb ik gemaakt met een stans. Het gras heb ik op kleur gebracht met distress oxide inkt. 


In de enveloppe heb ik een tag gemaakt die ik ook weer met de mal gemaakt heb. Op deze tag heb ik weer designpapier geplakt. De pompoen is gemaakt met een stans van Elisabeth Craft Design en de blaadjes ook. Het egeltje is een stempeltje van Craft Emotions, die ik ingekleurd heb met Faber Castell potloden. De tekstjes op deze kaart heb ik gemaakt met 2 verschillende stempelsetjes van Carlijn Design.
Bovenaan heb ik nog wat lintjes geknoopt met daarna 2 leuke bedeltjes, 1 van een slak en 1 van een pompoen. Ik krijg steeds meer zin in de herfst en jullie?

Groetjes Mirande





 

1 opmerking:

  1. Heel erg leuk. Dat papier en de set van het egeltje is ontzettend gaaf!
    De bomen beginnen al te verkleuren, zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande