vrijdag 2 december 2022

Schoentje zetten



Hallo allemaal,

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het al weer zover. Pakjesavond 2022. Hebben jullie je schoentje al een keer gezet? Met deze leuke Dutch Doobadoo mal kun je wel een heel leuk schoentje knutselen. Ik gebruikte hiervoor deze onderstaande Dutch Doobadoo mal.



Dutch Doobadoo Card Art Schoentje
478 784 173

Ik heb de basiskaart overgetrokken op zwart cardstock en daarna beplakt met groen designpapier. De wortel en de brief die in de schoen zitten horen ook bij deze mal. Ook deze heb ik eerst op zwart cardstock overgetrokken en ze daarn verder afgewerkt met oranje en wit cardstock.


In de schoen heb ik gaatjes gemaakt en de veter heb ik gemaakt van een zwart lintje die ik door de gaatjes heb geregen. Hierdoor lijkt het een echte veter die netjes gestrikt is. 

De tekst op de schoen heb ik gestempeld. Het plaatje van de Sint met het cadeautje komt uit de Crafty Kit Sinterklaas van Dutch Doobadoo.

473 005 -034

Ik wens jullie alvast een hele fijne pakjesavond. Tot snel.

Groetjes Mirande






 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande