woensdag 11 december 2013

Weer een kerstkaart

Hallo allemaal,
 
Daar ben ik weer. Dit keer met een kerstkaartje, die ik al een poosje geleden gemaakt heb. Toen ik dit leuke dp in de winkel zag liggen moest ik het gewoon meenemen. Ook al wist ik toen al dat het inkleuren van een afdrukje bij dit papier best lastig zou worden. Ik heb dan ook enkele afdrukjes in de prullenbak moeten gooien omdat ik niet tevreden was over de kleur. Dit is nog niet helemaal de juiste kleur maar het past wel het beste bij het geheel. Om de juiste kleur te krijgen moet ik eigenlijk heel dik kleuren maar dat vind ik niet zo mooi, dan kun je minder kleureffecten krijgen in het jasje bijvoorbeeld. De pakjes,die Tilda vast heeft,  passen nog het beste bij de roodbruine kleur van het dp. Maar goed nu genoeg gezeurd over de kleur. Op de beurs in Hardenberg zag ik dat iemand met inkte werkte in de embosmallen. Ik wilde dit ook proberen maar ook dit lukte niet zo goed. Uiteindelijk heb ik er met een sponsje wat bruine inkt op aangebracht. Dat geeft ook wel een leuk effect. Kortom een kaartje waar ik niet helemaal voor de volle 100 % tevreden over ben ,  maar ach soms moet je ook eens met wat minder genoegen nemen. Al blijft dat wel lastig voor mij hoor. Ik leg het papier nu toch maar even in mijn papierkast wie weet heb ik op een ander moment betere inspiratie.
Tot snel.
Groetjes Mirande

13 opmerkingen:

 1. Nou ik vind hem mooi Mirande niks mis mee hoor.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het goed matchen hoor! Enne... je kunt anders met dit papier ook nog hele mooie kaarten maken zonder afdrukje. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij mag dan zelf wel niet helemaal tevreden zijn Mirande, maar ik vind het een schatje, erg lief, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mirande,
  Wat mooi gemaakt, prachtig papier, misschien een beetje overheersend maar je digi en de bomen, springen er helemaal uit, mooi, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Mirande ik weet niet wat er mis mee is want ik vind hem helemaal geweldig, het is weer een toppertje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ik vind hem superssss heel erg leuk gedaan
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. sorry, hoor? maar ik vind hem prachtig, ook die inkleuring past er goed bij.
  niets mis mee.....maar ik begrijp je wel. ik heb ook een kaartje gepost waar ik zelf niet tevreden over was en waarom.....geen idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Miranda,
  ik herken het wel, dat je niet 100 % tevreden bent over een eigen maaksel. Maar vak ben jezelf de enig dit dat vindt (zie de reacties hierboven). Ik heb ook zitten kijken wat je nu bedoelt, maar ik heb geen idee. Ik vind het een heel leuk en lief kaartje en de kleuren vind ik super bij elkaar.
  Goed weekend zondag!
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh ha ha ha! Ik denk sneller dan ik typ. Ik wilde schrijven: Goed weekend, fijne zondag.
  Te snel.....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super geweldige kaart, dat papier is echt heel tof !
  Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
  lekker genieten en knutselen.
  Een goede kerst ☺
  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande