zaterdag 20 augustus 2016

Mini-album Giethoorn

Dagje Giethoorn 2016

Dit mini-album heb ik gemaakt n.a.v. een hele leuke scrap en bep. Ik heb foto's van ons jaarlijkse uitstapje met vrienden naar Giethoorn verwerkt. Het was weer een gezellige dag met een leuk boekje als resultaat.
Voor dit boekje heb ik de zomerpapierlijn van Maja gebruikt, wat een leuk papier!
In het boekje zitten vijf verschillende labels. Op ieder label heb ik twee foto's verwerkt. Hieronder zie je de verschillende labels aan voor- en achterkant.Zo ziet de achterkant van het boekje eruit.
Ik ben eigenlijk best trots op het resultaat al zeg ik het zelf. Ik wens jullie een fijn weekend en hopelijk tot snel want maandag moet ik toch echt weer aan het werk.
Groetjes Mirande


3 opmerkingen:

 1. Wat ziet dit er mooi uit. Terecht dat je er trots op bent.
  Groeten, Aartje
  P.s. Werk ze weer maandag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier mag je zeker trots op zijn, super mooi gemaakt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mirande,
  een mini album vind ik altijd gewledig om te zien. Jouw lables zijn heel gaaf en het boekje waar het in zit ook. Knap dat je dat zo doet!
  Ik heb er nu een op mijn tafel liggen. De basis is klaar, voor en achterkant beplakt en nu stagneert het. Misschien in de vakantie wat inspiratie, want ik vind dat erg moeilijk!
  Heel veel plezier maandag, altijd weer even wennen aan je nieuwe klas, maar de sfeer is dan zo leuk. Succes. Bovenbouw?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande