maandag 21 maart 2011

Hiep Hiep Hoera voor het bruidspaar.



Hallo allemaal,
Sommigen hadden dit kaarjte al in het klein aan de zijkant van het blog gezien. Dat komt omdat mijn blog enkele dagen niet werkte zoals dat hoort. Ik kon geen reacties ontvangen en heb alles gedaan om dit weer voor elkaar te krijgen. Eén van mijn acties was het plaatsen van een ander kaartje maar helaas werkte dat ook niet. Maar het is me gelukt, het probleem is inmiddels verholpen. Ik wil jullie vanavond dit kaartje laten zien. Moren gaat een collega van mij trouwen. Voor het bruidspaar heb ik dit kaartje gemaakt. Ik heb dit taartkaartje al een paar keer voorbij zien komen en wilde het zelf ook graag een keer maken. Nou bij deze dit is mijn versie. Ik heb voor dit kaartje een wat oudere serie papier gebruikt van My Minds Eye.
In het doosje heb ik roze, witte hartjes gestopt. Het afdrukje van het bruidspaar heb ik ingekleurd met Derwent potloden. De bovenkant van de jurk heb ik bewerkt met stickels. Op de foto lijkt dit blauw maar dat is in het echt niet zo. Het roze kaarsje kan op het taartje gezet worden maar daar heb ik helaas geen foto van gemaakt. Ik vond het erg leuk om te doen en ga er binnenkort nog één maken voor een jarige. De werkbeschrijving voor dit kaartje kun je hier vinden. Het is wel in het Duits, maar ach ik heb me er ook mee gered terwijl ik echt geen talenknobbel heb. Hihihi.
Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik ga snel weer aan de slag want ik heb nog genoeg afmaakprojectjes liggen. Ik wens jullie een hele fijne avond en tot de volgende keer.
Groetjes Mirande




8 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande,

    ik had het kaartje inderdaad al in het klein gezien. Wat is deze goed geworden! En al die details, maar vooral het taartje en het kaarsje zijn supermooi. Je mag er wel bij zeggen tegen het bruidspaardat je het kaartje zelf gemaakt hebt, want het ziet er echt professioneel uit. Goed dat je eruit kwam, uit dat Duits ;-))
    Ik vind het zo leuk aan jouw foto's dat je de details kunt laten zien.
    Groetjes en tot morgen,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande, Hij is echt leuk geworden zeg! Mooie stempel en heerlijk zoet deze kleurtjes. Je blog was idd een beetje van slag! Fijn dat nu alles het weer doet. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande
    Ja, ik had Patricia al gemaild omdat ik de kaart niet kon vinden....maar gelukkig, daar is ie dan!
    Hij is echt heel mooi, leuk patroon, en die stempel blijft ook zo leuk!
    Daar ga je ze vast heel blij mee maken!
    groetjes marion

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande
    ik vind je kaart heel erg mooi,ik wil er ook nog eens zo een maken,vind hem leuk met die taart aan de zij kant
    nog een fijn weekend en tot ziens dan maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Werkelijk een schitterende kaart geworden Mirande. Helemaal toppie!
    groetjes
    Gerdie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kaartje is erg leuk Miran!! Lieve kleurtjes heb je ook gebruikt. We hebben er inderdaad even in het klein van kunnen genieten, maar zo groot is hij toch leuker. Gelukkig werkt je blog weer. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heyyyy

    sorry voor mijn late reactie, maar hij is echt super geworden!!!
    had het niet verwacht met al die drukke printjes.
    en was het feestje ook leuk??

    alvast een fijne dag donderdag en spreken we nog ff af voor woensdag? heb het feestje van 2 tot half 6!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande