vrijdag 22 april 2011

Voor oma





Hallo allemaal,

Het is alweer riuim een week geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet. Ik heb de laatste tijd wat minder tijd om te scrappen maar ook om te bloggen. Nu het weer buiten zo lekker is ben ik ook veel in de tuin te vinden. Tuinieren is namelijk een hobby van mij waar ik in de zomermaanden erg van kan genieten. We hebben best een redelijke grote tuin dus daar gaan aardig wat uurtjes in zitten. Maar dat is ook erg leuk om te doen. Dus vandaar wat minder post van mij dan jullie misschien gewend zijn. Ik zal eens wat foto's maken van onze tuin dan heb ik ook nog eens wat anders te laten zien.
's Avonds wanneer het begint te schemeren kan ik het toch niet laten om mijn scrapspullen er weer even bij te pakken. Ik ben op dit moment weer wat dingetjes aan het afmaken, dus ik ben goed bezig. Over een paar weken heb ik misschien wel weer wat dingetjes af en kan ik jullie weer wat meer laten zien. Toch kan ik het niet laten om ook weer nieuwe projectjes aan te maken, zoals dit miniboekje.




Ik heb afgelopen weekend een miniboekje gemaakt voor de moeder van mijn vriendin/collega. Zij is afgelopen jaar oma geworden. Vlak na de geboorte van haar kleinzoon heb ik ook al een mini boekje voor haar gemaakt maar deze was na een jaar natuurlijk hoog nodig aan vervanging toe. Ik ben aan de slag gegaan met de lijn New Arrival van Pebbles in combinatie met craft en blauw cardstok. Ik heb het modelletje voor dit miniboekje uit het laaste scrapbookmagazine. Ik vond het boekje in het blad zelf niet zo leuk maar toen ik er eenmaal aan de slag ging vond ik het wel een heel leuk modelletje om te maken. En dit is mijn versie. Ik ben weer erg benieuwd wat jullie er van vinden.
Mijn vriendin/collega heeft dit boekje al gezien en was erg enthousiast. Eerst wilde ze hem zelf houden maar daarna had ze het plan bedacht om het toch maar aan haar moeder te geven en erbij te zeggen dat ze dit zelf gemaakt heeft. Maar hier heb ik toch maar even een stokje voor gestoken. Hihihi. Lijkt me nu wel duidelijk wie dit boekje gemaakt heeft of niet Natas?
Erg leuk dat je weer even langs bent gekomen. Ik wens jullie allemaal hele fijne paasdagen. Lekker genieten van dit prachitge zomerweer al zo vroeg dit jaar. Heerlijk! Fijne avond nog.

Groetjes Mirande

10 opmerkingen:

  1. Hallo Mirande,
    Wat een leuk boekje! Ik vind de samenstelling van de kleuren ook heel mooi. Wees maar zeker dat de oma hier heel blij mee zal zijn!
    Voor jou ook een fijn paasweekend en geniet van je tuin met dit mooie weer!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande, wat een super leuk boekje is het geworden. Jij ook fijne paasdagen.
    Lieve groetjes Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande,

    wat leuk, zo'n boekje van Niels voor zijn oma. En gelukkig staat er handmade by Mirande....
    Mooi geworden en volgens mij is elke oma daar heel erg blij mee.
    Fijn zonnig weekend gewenst!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tja je wil weten wat wij ervan vinden..eeehm....
    GEWELDIG!!!!!!!!
    Ik vind hem zoooo leuk, maar dat had ik je al gezegd. Erg leuk idee zo'n combi van kaart met miniboekje. Deze ga ik zeker ook een keer maken.
    Jij ook een fijn paasweekend en nog bedankt dat je Joeri hebt opgevangen vanmiddag.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Mirande,
    Wat een schatje die Niels! Die oma kan trots zijn en heel blij met zo'n prachtig boekje!
    Mooi die kraft kleur in combinatie met blauw.
    Ja het is heerlijk in de tuin, ik heb m'n hele scraphandeltje steeds naar buiten gesleept want ik kon het niet laten.En ik heb het mezelf moeilijk gemaakt door elke dag tot en met pasen iets te willen posten pffff daarna gaat dat zeker niet meer lukken.
    Bedankt voor je leuke reakties op mijn blog want ook dat houd je heel goed bij.
    Geniet ook van gezellige paasdagen!
    Liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Miranda,
    Wat een super lief boekje heb je gemaakt.
    DE kleuren zijn echt heel mooi zo allemaal bij elkaar.
    Ik ook hoor heb heerlijk een klein vouwkratje gekocht. En zit lekker buiten onder de parasol.
    Hele fijne paasdagen
    Groetjes Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande, Wauw! Dit is echt een supergaaf mini boekje geworden zeg. Erg schattige foto's en zo mooi deze kleurtjes (echt Mirande kleurtjes :-)) Kan me voorstellen dat ze het eigenlijk zelf wilde houden, zooooo leuk! En ja, bij mij staat scrappen ook op een ietsie pietsie lager pitje. Heb nog veel liggen wat af moet en vandaag naar Heino om de spullen voor Lovescrapping af te leveren (ook een hele klus hoor en dan blijft mijn eigen werk weer liggen!) Nou goed, laten we idd genieten van het zonnetje toch? Wens jou en je familie ook hele fijne paasdagen toe en misschien lukt het binnenkort wel om weer eens afspreken? Lijkt me gezellie! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ja ere wie ere toekomt natuurlijk.
    ik vind het een erg leuk boekje geworden en ik denk dat oma er erg blij mee zal zijn
    fijne paasdagen voor jullie gezin en geniet maar lekker van je tuin
    groetjes ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi mirande

    wat een schatje is het geworden zeg heel erg leuk ! die zal met open armen worden ontvangen het papier is ook erg mooi wat je hebt gebruikt.

    fijne dag nog
    gr patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Mirande,

    Niels kwam me al erg bekend voor.. Toen ik je stukje las wist ik waarom! haha!
    Een super mooi boekje heb je gemaakt! Je paascadeautjes zijn ook leuk!
    Hebben jullie deze week vakantie? Of volgende week pas?

    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande