woensdag 22 juni 2011

Juffendag

Hallo allemaal,

Bedankt voor de leuke en lieve reacties die ik heb gekregen op mijn laatste mini-album. Het is altijd zo leuk om te lezen.
Vandaag heb ik eens een keer iets heel anders te laten zien aan jullie. Zoals de meesten van jullie misschien wel weten werk ik als juf op een basisschool. Ik werk in groep 6 samen met mijn duo collega. Dit is ontzettend leuk werk. Iedere dag ga ik met evenveel plezier weer naar school toe.
Aan het einde van het schooljaar vieren wij altijd onze verjaardag. Dit feestje hebben we vandaag dus weer gevierd. We hebben een heus piratenfestijn gehouden. Nee, geen piratenfeestje waarbij de schat veroverd moet worden want dat vinden kinderen uit groep 6 echt niet cool.
We hebben allerlei Nederlandstalige nummers gezongen en geplaybacked. Dit was zo ontzettend gezellig. Daarna hebben we nog een discofeestje gehouden in de gymzaal.
Natuurlijk worden er ook cadeautjes gegeven op zo'n dag . Nou ik kan jullie vertellen dat we dit jaar ook weer ontzettend verwend zijn met allerlei lekkere douchegels, chocolaatjes, snoepjes en allerlei andere leuke dingen.


Maar er zijn ook enkele kinderen, die zelf heel druk geweest zijn om een cadeautje te maken. Ik wil jullie er twee even laten zien. Ik vond dit zoooo leuk en zooo lief. Dus bij deze Suzanne, Lotte en Romy laat ik aan iedereen zien wat een ontzettend leuk en origineel cadeau jullie gemaakt hebben. Ik ben er zooo blij mee.

Dit is een slinger met tuinverlichting, die gemaakt is van kerstverlichting en kartonnenbekertjes. De bekertjes zijn allemaal versierd met leuke lintjes. Het is een ontzettend leuk geheel.
Romy heeft een  lekkere verrassings taart gemaakt van twee bordjes en twee bekertjes.. Ze heeft bovenop de taart allerlei lekkere snoepjes verpakt in verpakkingen die ze zelf gemaakt heeft. Van twee andere meiden uit mijn groep heb ik een heel mooi zelfgemaakt speldenkussen gekregen. Dit kussen ziet er  zo fleurig uit dat Merle het direct heeft ingepikt als kussen voor de pop. Dus Dionne en Eline ook heel erg bedankt namens Merle voor dit leuke speldenkussen.


Het ziet er echt heel leuk uit. Misschien moeten jullie ook een eigen (scrap)blog beginnen. Hahaha.
Dames nogmaals bedankt voor deze leuke zelfgemaakte cadeaus.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even te bekijken. Nu ga ik snel weer aan het werk tot de volgende keer.

Groetjes (juf ) Mirande

12 opmerkingen:

 1. Leuke verjaardag hebben jullie gehad! En wat een leuke geschenkjes, geniet er maar van hoor!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,hoi,
  Ik zag tot mijn schrik dat ik jouw blog nog niet bij de links op mijn blog had staan....heb dat zojuist maar snel even gedaan!
  Wat leuk he juffendag! Wij hebben dat vrijdag.
  Schitterend wat die twee meiden voor je gemaakt hebben! Je bent erg verwend!
  Het dagje in groep 3 is uitgegroeid tot meer...ik heb maandag en dinsdag ook groep 3 gehad. Een hele prestatie als je 20 jaar kleuters in je systeem hebt zitten. Ik vond het best leuk hoor maar ben gelukkig wel geholpen door collega's want oei oei al die boeken en boekjes (haha)
  Fijne avond,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Mirande, Jij bent heeeerlijk verwend zo te zien! En wat leuk zeg die bekertjes met die lichtjes, dat ziet er superleuk uit! Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm, ik had juf moeten worden...(-;
  Wat een verwennerij, leuk! En zeker ook de slinger, super idee (mag je tegen ze zeggen)
  Geniet ervan!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mirande,

  wat leuk dat je dit op je blog zet!!
  En wat goed van de meiden om zo aan de knutsel te gaan voor jullie. Altijd prettig als je merkt zo gewaardeerd te worden als juf, hè?
  Geniet van je vrije dagen...

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, al die lieve kadootjes!
  xxx
  Dutch Tulip
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend leuk gemaakt zeg!!!
  En wat ben je lekker verwend met zoveel moois!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaa!!! Wat is het toch fijn om een juf te zijn :)
  Wij worden ook altijd verwend door de kinderen.
  Nu zijn we erg druk met de musical...
  Zal er een keer wat foto's van op mijn blog zetten.
  Geniet van de laatste schooldagen, Mirande!

  Groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zoo jij bent lekker verwend zeg. En wauw wat vind ik die slinger van bekertjes gaaf zeg.
  Erg origineel en mooi gemaakt. Maar natuurlijk is het andere kadootje ook erg leuk. Ze zijn met liefde gemaakt dat zie je zo.
  Hopelijk zijn de juffen van Joeri en Lars ook blij met wat wij en de kinderen voor ze hebben geknutseld, hihi. Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooie dingen heb je gekregen.
  en wat lief van de kinderen dat ze dit speciaal voor jou hebben gemaakt
  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave slinger!!!! En die taart en dat speldenkussen zijn ook zo leuk! Die dametjes mogen ook best komen op onze scrapavondjes, hoor!
  Wat leuk, al die kadootjes, is wel een teken dat ze je echt waarderen!!!
  groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Mirande,
  Ik ben klassenmoeder van de klas van mijn dochter (groep 1) en ben op zoek naar een knutselidee voor juffendag. Nu kwam ik via Google op jouw site terecht en zag de leuke lampjesslinger. Bekertjes versieren met de kleuters moet te doen zijn, maar hoe hebben de meiden uit jouw klas ze aan de lampjes vastgemaakt? Een inkeping en daar het lampje doorheen duwen of op een andere manier?
  Ik hoor het graag!

  Groeten,
  Marry

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande