donderdag 4 augustus 2011

Sterkte!

Hallo allemaal,

Voor de moeder van mijn vriendin heb ik een kaartje gemaakt om haar heel veel sterkte te wensen bij een zware operatie die ze moet ondergaan.
Ik zag het modelletje voor dit kaartje in het krantje van Hobbyjournaal. Het kaartje is te maken met een speciale mal, maar ik heb het kaartje zelf gemaakt zonder mal. Het was wel even een gepuzzel maar het is me toch weer gelukt en dit is het resultaat. Ik vind het zelf een erg mooi modelletje. Het is een uitschuifkaartje. Pas wanneer je het kaartje helemaal uitschuift kun je de tekst "sterkte" lezen.
In het midden heb ik een mini Magnolia stempeltje gebruikt, die ik met een nestabilitie heb uitgesneden (bedankt Patries dat ik weer even wat van je scrapspulletjes mocht gebruiken). Het stempeltje heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden. De swirls evenals de bloemetjes zijn van Marianne. Ik vind vooral de bloemetjes zoooo leuk. Ik gebruik ze op dit moment eigenlijk overal bij. De tekst sterkte heb ik met letterstempeltjes op craft gestempeld, ze losgeknipt, geinkt en daarna opgeplakt.

Ik kreeg net al een sms-je van haar moeder dat ze erg blij is met het kaartje.
Nou dan word het ook wel gewaardeerd toch? Nu maar duimen dat de operatie vlot zal verlopen en het herstel heel spoedig.

De achterkant van de kaart. Die heb ik verder niet gescrapt.
Een foto van wat dichterbij.

Ik ga snel weer verder met freubelen. Ik ben weer met heel veel projectjes tegelijk bezig. Heerlijk buiten in de tuin. Wat wil je nog meer? Tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

10 opmerkingen:

  1. Wat een leuk modelletje is dit Mirande! Heel mooi gemaakt. De bloemen zijn idd erg leuk! Succes met de rest van je projectjes! Ik ben ook met van alles en nog wat bezig! Heerlijk toch? Ben nu echt met het heksenalbum begonnen en af en toe tussendoor een kaartje. Geniet ervan! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super mooi kaartje! Een heel leuk model!
    En als je buiten aan het freubelen bent, waait dan niet alles weg? Heb ik nog wel eens last van!
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kaart zeg! Ik ga al gelijk denken, hoe zit hij in elkaar ;) Zo langzamerhand wordt de stapel van het afmaken iets kleiner... maar nog veel te doen. En dan zie ik af en toe ook weer leuke nieuwe workshops voorbij komen, aaahhh. Wel lekker hoor, zo bezig zijn.
    Nu ga ik weer lekker naar buiten! Het is immers prachtig weer en daar moeten we echt van genieten deze zomer...!!!
    Groetjes Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend mooi kaartje!!! Heel lief!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart Mirande.

    Lieve groetjes Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauw!! prachtige kaart.
    een heel mooi modelletje.
    hoe heb je dat gedaan!!...bijzonder. knap gedaan zonder een mal.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi kaartje en een uniek modelletje! Dit kreeg je prima voor elkaar Mirande!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Daar zal ze vast heel blij mee zijn! Die opkikkertjes slepen je er echt doorheen.
    Prachtig gemaakt!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je kaartje is erg mooi Miran. Ik had hem natuurlijk al gezien, ik was bij de making of..
    Hoe was het bij Karin gisteren. Nog wat gekocht?? Ik heb weer papier gekocht, kon het niet laten...een hele gave lijn. Ik denk dat jij die ook wel wat vinddt, of misschien heb je hem al gekocht. Ik spreek je....groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Mirande,

    nog een weekje en dan mogen we weer....maar eerst nog lekker freubelen en bloggen. Je kaart is prachtig, zeg! Wat ontzettend knap dat je door goed te kijken zo'n kaart kan namaken. Leuke foto's van je vakantie ook!
    Succes met het afmaken van je projectjes....
    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande