donderdag 8 september 2011

Tasje voor stempelafdrukjes



Hallo allemaal,

Herkennen jullie dit ook?
Overal liggen de stempeladrukjes en nooit kun je dat stempelafdrukje vinden wat je nodig hebt. Ik had hier meer dan genoeg van heb heb er een leuk tasje voor gemaakt zodat ik alle afdrukjes netjes op kan bergen.
Ik heb het idee van het tasje bij Agnes gezien.
 We zijn thuis nog steeds druk aan het klussen. De zolder is inmiddels klaar en ook onze dochter slaapt vandaag voor het eerst op haar nieuwe kamer. Nu moet ik nog 1 kamer behangen en dan zit de klus er op. Maar ik verheug me nu al op het laatste kamertje, dat wordt straks mijn scrapkamer. Nog even flink doorwerken en dan kan het inrichten beginnen. Leuk, leuk, leuk.
 Dit tasje komt daar straks te staan. Wat zal ik over een tijdje enorm georganiseerd kunnen scrappen. hahaha Ik verheug me er nu al op.
Het papier wat ik gebruikt heb is al heel oud. Het lag nog in mijn restjesbak. Ik heb het gecombineerd met blauw. Op de voorkant heb ik een afdrukje gebruikt, die ik zelf erg mooi vind. Deze heb ik ingekleurd met Derwent potloden. Verder heb ik een kant en klaar ticket gebruikt waarop ik het woord stempeladrukjes geprint heb.
Aan de binnenkant heb ik een harmonica gemaakt waarin ik enveloppen heb geplakt. Dit is dezelfde constructie, die ik laatst gebruikt heb bij het album in de geboortedoos voor mijn dochter.  Met een grijs lint heb ik het tasje dichtgeknoopt waardoor het tasje ook goed kan blijven staan.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vond het in ieder geval weer een heel leuk projectje om te maken. Voor zo meteen wens ik jullie welterusten. Ga morgen avond weer eens lekker aan de scrap.
Daar is het deze week bijna niet van gekomen.
Groetjes Mirande

11 opmerkingen:

  1. O, prachtig je tasje mooi gemaakt hoor!
    Ben benieuwd of Merle lekker geslapen heeft in haar nieuwe kamertje hard gewerkt zeg!
    Wat een luxe een eigen scrapkamertje ik heb een hoekje dat bomvol zit op zolder maar zit altijd aan de keukentafel...fff trimmen om steeds iets te halen wat ik vergeet.
    Succes met klussen,
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend mooi zeg!!! Heel handig zo'n tasje!! Al moet ik zeggen dat ik wel 10 van die tasjes nodig zou hebben om al m'n stempelafdrukjes in te doen..... LOL.
    Heel veel succes verder met je kluswerk, laat je het eindresultaat (en misschien zoals het nu is) nog zien? Lijkt met leuk!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk tasje Miran. Leuk met deze kleurtjes ook. Hij zal straks erg mooi staan in je scrapkamer. Het was gezellig vanochtend.
    Tot gauw, groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een leuk idee!! prachtig uitgewerkt.
    schitterend.
    succes met de laatste loodjes.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi ontwerpje in toffe kleurtjes gemaakt! Het is inderdaad een ideaal hebbedingetje om die afdrukjes in op te bergen!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele mooie tasje voor je afdrukjes, super leuk!! Succes met verder klussen.
    Fijn weekend,
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een mooi tasje.de kleurencombinatie is ook erg mooi gekozen.
    het is even aanpoten met dat klussen maar dan heb je straks wel een mooi huis en een eigen scrapkasmer, heerlijk hoor
    groetjes ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat geweldig dat je straks je eigen kamertje hebt en dit tasje zal er zeker heel leuk staan en een goed idee voor al je stempelafdrukjes.
    Veel plezier straks.
    groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel erg leuk Mirande! Leuk dat je ook een scrapkamertje krijgt! :)
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Mirande,

    wat een leuk idee om een tasje voor je afdrukjes te maken.
    Heb je aan 1 dan wel genoeg eigenlijk ;-)) ?
    ben benieuwd of en wat je dit weekend nog meer hebt kunnen doen. Ik niets aan het scrappen. 'k Zat vanmorgen nog in een appartementje met uitzicht op de Mont Blanc......Even afkicken dus weer. En 't is nu ook wel weer even voorbij met de weekendjes weg, hoor!

    Groetjes en tot morgen,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een superleuk tasje Mirande! Heel mooi gemaakt. Aparte kleuren heb je gebruikt zeg! Maar heel mooi zo bijelkaar en weer eens iets anders. Het afdrukje is echt schattig. En wat luxe zeg! Een eigen scrapkamer! Ach, dat zit er voor mij voorlopig niet in! Mijn scrapkamer blijft voorlopig babykamer ;-))) Succes met de laadste loodjes van het klussen dan maar. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande