zondag 30 oktober 2011

Verjaardagsslinger


Hallo allemaal,

Bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn kerstkaartje. Ik lees ze echt altijd met heel veel plezier en het motiveert me ook om weer wat vaker te gaan scrappen ook al staat mijn hoofd er op dit moment niet echt naar. Er zijn te veel andere dingen die op dit moment mijn tijd en energie opslokken.
Maar ik heb vandaag wel weer iets aan jullie te laten zien.
Een poosje gelden mocht ik een nestabilitie lenen waarmee je deze geweldige slinger kunt maken. Bedankt Linda. Ik heb deze verjaardagsslinger gemaakt voor de dochter van mijn vriendin. Zij is 2 jaar geworden. Ik heb de kleurtjes van de slinger aangepast bij haar nieuwe slaapkamertje. Zilver en roze. Aan het begin en het einde van de slinger heb ik een magnolia afdrukje gebruikt.



De letters heb ik gemaakt met mijn cricut.
Nu maar hopen dat Isa haar slinger mooi vindt.



Ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen en heb nog een avondje lekker zitten draaien zodat ik nu nog een aantal slingers heb liggen, die ik nog af moet maken.
Lars en Merle willen ook allebei zo'n leuke slinger.

Dus de afmaakstapel is weer wat groter. hahaha.
Maar het is wel heel erg leuk om te doen!
Ik heb voor Isa ook nog een fotolijstje gemaakt met een hele leuke foto van haar. Deze moet ik alleen nog even op de foto zetten. Die laat ik jullie zo snel mogelijk nog even zien.
Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog, tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

11 opmerkingen:

  1. Hallo Mirande,
    Ik denk dat ze haar slinger zeker leuk vindt en haar moeder vast ook wel (-;
    Heel begrijpelijk dat Lars en Merle deze ook op hun wensenlijst hebben staan. Veel plezier met het maken van in ieder geval nog twee slingers.
    En sterkte met de drukte!
    Groetjes en een goede (school)week,
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Miran,

    allereerst: heel erg bedankt voor het kadootje in mijn brievenbus ! Ik was naar mijn nichtje die vandaag haar 3e verjaardag vierde en bij thuiskomst keek ik in de bus. Jammer dat je mijn reactie niet kon zien. Ik was helemaal verrast en ik snapte eerst niet hoe het zonder adres in mijn brievenbus kwam. Dat duurt een fractie van een seconde en ik riep tegen Annebeth: "Oh, van Mirande, moet je kijken!"
    Ik vind het doosje er omheen nog leuker dan de afdrukjes!! Zet je hem nog op je blog?? Echt supermooi gedaan. En je lieve woorden op het label: die doen me erg goed!
    Leuk dat we deze hobby delen, houden we in elk geval contact!

    Dan je slinger voor Isa: superlief!! Ik wist niet dat er dit soort nestabilities bestaan. Geweldig! Vierde ze het ook vandaag?

    En dan nog bedankt voor de tip. Ik vind het zelf ook een beetje. Op de foto vind ik het erger dan in het echt. Raar is dat. Ik ga eens kijken wat ik er aan verbeteren kan...

    Groetjes en tot morgen!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh wat een schitterende slinger MIrande! Dat wordt vast een blikvanger in haar kamertje!!
    Succes met alle andere dingen waar je mee bezig bent en bedankt voor je lieve berichtjes op mijn blog steeds.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een onwijs mooie slinger heb je gemaakt, echt heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een super slinger Mirande!
    Daar zal de kleine jarige heel blij mee zijn denk ik!
    Dank voor je lieve reaktie het schiet hier idd niet echt op.Ik moet mijn kleutertjes al heel lang missen en nu gaat het nog langer duren.
    Als je het leuk vindt en tijd hebt om te mailen, mijn mailadres staat bij mijn profiel.
    Zo lief dat iedereen zo mee leeft, ik had eerder geen puf om een bericht te plaatsen maar nu gaat het weer stil liggend op mijn bed.
    Nogmaals dank voor je steun dat doet goed!
    Ga nu echt weer beginnen aan expeditie badkamer en dan wat proberen te slapen.
    Fijne week,liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige slinger!! Die krijgt vast een ereplekje in haar kamertje!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Miran,
    Wat is je slinger leuk geworden zeg. Echt zo'n meidending...heeel leuk!! Ik ben ook benieuwd naar de slingers van Lars en Merle. Heb je wel een panoramastand op je camera gezien de lengte van de slinger, hihi. Ik vond het erg gezellig gisteren en de kinderen ook. Ze waren vol verhalen bij Opa en Oma. Heel veel sterkte meis met alle ellende die je momenteel mee maakt. Ik spreek je snel. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gave slinger zeg! Weet je nog welke nestablity het is? Ben er wel benieuwd naar, zo'n prachtige slinger zouden mijn kids ook wel zien zitten :)
    Je hebt m prachtig aangekleed, vind het effect helemaal super!

    Groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  9. prachtige slinger.
    mooie zachte kleuren gebruikt. leuke letters!!
    tja deze stansen staan bij mij ook op het verlanglijstje.....even een vraag...kunnen deze stansen ook door de double do.
    ik ben in een winkel geweest voor een vlaggenstans maar die hadden ze niet maar wel een andere. maar dat was een A4 formaat en die kunnen niet door de double do.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  10. nou deze slinger zal ze vast geweldig vinden.
    wat leuk dat je hem hebt aangepast aan de kleuren van haar kamertje, dan staat hij nog veel mooier.
    groetjes ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  11. herkenbaar, ik heb ook wel eens weinig inspiratie/weinig fut/weinig tijd om te knutselen. Komt vanzelf weer wel terug!!

    Ik vind deze slinger in ieder geval echt superleuk. Misschien ga ik ook nog wel eens zoiets maken (of van stof, of van vilt... het is allemaal leuk ;)).

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande