dinsdag 7 februari 2012

Geboorte doos voor Jessie + blogpauze


Hallo allemaal,

Bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn vorige post. Ik lees ze met heel veel plezier en wordt altijd helemaal blij als ik zie dat er weer wat nieuwe reacties geplaast zijn. Ook heb ik inmiddels weer een paar nieuwe volgers erbij. Welkom op mijn blog ik hoop dat jullie er wat leuke ideetjes op kunnen doen.

Vandaag wil ik jullie deze geboortedoos laten zien.
Voor mijn vriendin heb ik deze geboortedoos gemaakt. Ik heb jullie al eerder wat kraamcadeautjes laten zien die ik voor haar gemaakt heb. Maar deze doos hadden jullie nog van me tegoed. Ik heb de doos wat later in de kraamtijd aan haar gegeven. Omdat ik eerst een leuke foto van Jessie wilde hebben. Dus bij mijn eerste bezoekje nam ik naast mijn geboorteslinger en tasje ook mijn fotocamera mee. 


Ik heb een theedoos beplakt met het paarse papier van Maja Design. Op de baby kamer zijn veel zilveren sterren te vinden en daarom is de doos van een zilveren ster voorzien en heb ik dus veel met zilver papier gewerkt. Op deze manier kan de doos straks een mooi plekje krijgen op de babykamer en kunnen er ook andere spulletjes in bewaard worden. De doos heb ik verder aangekleed met wat stempeltjes, bloemen en een lint. 
Aan de binnenkant heb ik een van mijn nieuwste nestabilities gebruikt. Hier komt straks nog een foto van Jessie in waarop ze haar oogjes open heeft. Op de foto op de voorkant is ze nog maar een paar uurtjes oud.


In de doos heb ik nog wat cadeautjes gestopt, zoals een truitje, een legging, sokjes, knipjes, en een speentje. De meeste spulletjes zijn allemaal paars hoe kan het ook anders. In het lege vakje zat ook nog iets maar dat heb ik er pas op het allerlaatste moment bij ingestopt vandaar dat het vakje op de foto nog leeg is. 
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze geboortedoos vinden.

De komende tijd  zal ik niet veel kunnen posten en helaas ook geen reacties bij jullie kunnen achterlaten. Ik heb gisteren, na een bezoekje aan de huisarts, te  horen gekregen dat ik een infectie aan mijn evenwichtsorgaan heb. Tja, ik had er ook nog nooit van gehoord maar het bestaat echt. Hierdoor ben ik de hele dag duizelig, zie alles wazig en kan dus weinig tot niets doen. Door veel te rusten moet het van zelf weer herstellen maar het kan wel maximaal 6 weken duren. Ik hoop niet dat ik er zo lang last van zal hebben maar ik heb me maar voorgenomen om het de komende tijd echt even heel rustig aan te doen zodat het zo snel mogelijk weer over is. En dat zal niet altijd even gemakkelijk zijn voor iemand zoals ik. Maar ik ga mijn best doen.
Ik kan het vast niet laten om toch af en toe even jullie post te bekijken, al zie ik het wel wat wazig..
Maar ik hoop snel weer iets van me te kunnen laten horen.
Groetjes Mirande

20 opmerkingen:

  1. Een prachtige doos! Wat een mooi kado.
    Ik wens je heel veel beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige geboortedoos heb je gemaakt zeg! Heel gaaf en zoveel leuke lieve cadeautjes erin. Hier waren de ontvangers vast erg blij mee. Jeetje zeg wat balen dat je een infectie hebt aan je evenwichtsorgaan! Lijkt me vooral heel erg lastig en vervelend! Je kan dan toch echt niet veel lijkt me. Ik zou zeggen doe het heel kalm aan en hopelijk gaat het snel weer wat beter! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooie geboortedoos heb je gemaakt! En dit is ook echt een blijvend cadeau, vind ik tenminste. Ik heb er ook een van een vriendin gekregen en ben er zo blij mee.

    Wat vervelend dat je belemmerd wordt door je evenwichtsorgaan. Ik heb het al wel eens vaker gehoord. Heel veel sterkte en hopelijk tot gauw in blogland!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi

    wat een leuk cadeau :)

    ik hoop dat je snel opknapt door goed te rusten
    dat is even niet zo'n leuk nieuws :( van harte beterschap!!!

    gr patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje wat naar om te horen mirande! Vervelende klachten ook, hoop voor je dat het snel over gaat. Wel heel verstandig van je om even rust te nemen. Wat een ontzettend leuk idee is dit weer zeg! Ik heb je kalenderidee ook al overgenomen maar deze ga ik zeker en vast ook eens maken. Ziet er helemaal te gek uit!!! Erg mooi versierd ook, prachtig al je nestabilities. Maakt het gelijk al mooi vind ik. Complimenten en heel veel beterschap meid!!

    groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tjee, Miran, wat naar! Ik hoorde bij I op kraambezoek al dat je een plotselinge duizeling gehad had op school. Nu weet je dus de oorzaak. Gelukkig is het niet iets heel ernstigs, maar vervelend is het wel! Ik heb er (natuurlijk) al vaker van gehoord. En inderdaad rustig aan doen is het betse. Ben je ook doof aan de kant van de infectie? Hoop het niet voor je, wazig zien is al lastig genoeg.
    De geboortedoos heb ik ook in het echt gezien. Supergaaf!! Ik heb toen niet van binnen gekeken dus leuk dat ik dat op de foto nu wel zie. Leuk dat je het paarse en de zilveren sterren laat terugkomen. Is altijd leuk, als de ouders zelf kiezen voor deze details om ze dan ook te gebruiken.
    Groetjes en ik mail straks nog over een acrapochtend, maar dan moet je je wel goed voelen natuurlijk.

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterende creatie Mirande, helemaal geweldig! Beterschap, ik weet wat het is, heb het een aantal jaren geleden eens gehad, liep gewoon tegen de deurkozijnen aan, kon helemaal niks. Heb er ong een week of 3 last van gehad, hoop dat het snel wat beter gaat met je.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik weet hoe je voelt, heb er zelf jammer genoeg meer dan 6 weken mee gesukkeld. Je moet wel rustig aan doen, je kan helaas ook niet veel meer. Wens de dan ook heel veel beterschap toe.
    Wat een leuke geboorte doos heb je gemaakt. Moet zaterdag in klarenbeek toch eens vragen, hoe je het beste een kistje met papier bekleed. Lijkt me wel een super techniek om te doen.

    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schitterend kraamdoosje heb je gemaakt! Heel origineel en zo leuk met de verschillende kadootjes erin. Tjonge wat vervelend zo'n infectie op je evenwichtsorgaan, heb wel eens gehoord dat als je verkouden bent geweest dat je zoiets kan overhouden daarvan. Hopelijk knap je snel weer op, zorg goed voor jezelf en neem de rust. Sterkte ermee.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Verzorg jezelf maar een beetje !
    Veel rusten is dus nu de boodschap !
    Je geboortedoos is echt prachtig zeg !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schitterend doosje, ze wordt maar verwend met al deze mooie cadeautjes. Doe maar lekker rustig aan de komende tijd, want je gezondheid is het aller belangrijkste. Wij wachten wel.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heb je dit prachtig gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jij bent hier zo goed in Mirande! Heel mooi en alles zo passend van kleur. Hopelijk ben je vlug hersteld, dus ik zou zeggen rust maar zoveel mogelijk!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ooohhh dit heb je ook weer zoooo mooi gemaakt, écht super!!!!!
    Doe rustig aan hoor, des te rustiger jij doet, des te sneller kan je herstellen... beterschap,het lijkt me heel vervelend...

    groetjes Arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi Mirande,
    je hebt de kersverse ouders goed verwend met je mooie spulletjes. deze theedoos heb je ook prachtig gemaakt. lief die foto, is het toch echt een persoonlijk iets om weg te geven.
    ik heb er ook wel van gehoord in mijn werk, en zelf ook gehad maar dat kwam doordat ik een virusinfectie in mijn gewrichten kreeg, in elk gewricht zat vocht en was dik.en die virus is toen ook naar mijn evenwichtsorganen gegaan. nou dat is ook geen pretje ben toen ook paar keer gevallen want alles draait. niks aan, net als jouw rustig aan doen maar je evenwichtsorgaan wel blijven prikkelen, door rechtop te gaan zitten/staan, liggen enz. maar het kan inderdaad wel aantal weken duren en het is zo vervelend.
    sterkte meid, beterschap.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Lieve Miran, balen voor je zeg! Ik heb Raymond net al gesproken, ik vind het echt rot voor je.
    Als ik je met de kinderen moet bijstaan moet je het even aangeven he. Nu even over je theedoos. Deze is weer supermooi gemaakt. Leuk dat je alles zo bijpassend hebt gemaakt bij het kamertje.
    Het is een superleuk kadootje die elke ouder wel wil krijgen!! |Heel veel beterschap en ik kom nog wel even langs. Liefs Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  17. mooi gemaakt zeg, daar zal de mama van Jessie vast erg blij mee zijn!

    Ik wil je ook heel veel beterschap en sterkte toewensen! Hopelijk ben je snel weer de oude!

    groetjes en een virtuele knuffel,

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een prachtige doos heb je weer gemaakt een echt mooi cadeau voor de kersverse ouders!
    Nu even vooral aan jezelf denken en heel rustig aan doen!
    Dat valt zeker niet mee maar ik kan het nu ook ,moet jou dus ook lukken!
    Went nooit hoor als je eigenlijk een bezige bij bent.
    Is het toevallig Meniere wat je hebt?
    ( weet niet of ik het goed schrijf hoor)
    Heel veel beterschap!
    Heel veel lieve groetjes
    Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Mirande,

    Wat vervelend dat je een ontsteking aan je evenwichtsorgaan hebt! Ik heb er wel eens van gehoord en het moet heel erg vervelend zijn! Naar dat je telkens duizelig bent.
    Doe maar rustig aan!

    Wat een mooie "thee"doos heb je gemaakt. Heel erg leuk!

    Groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Joh ik lees het nu pas wat je hebt. Wat vervelend zeg. Ik hoop dat het ondertussen wat beter met je gaat. Doe rustig aan en denk goed aan jezelf.
    Sterkte.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande