vrijdag 24 augustus 2012

Boekkaart voor de kerst



Hallo,
 
Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn mini album. Ik heb ze allemaal weer met veel plezeir gelezen.
Hier ben ik met mijn tweede kerstkaart voor dit jaar. Deze kaart heb ik al in februari gemaakt maar ik heb hem nog niet aan jullie laten zien. Ik had mezelf voorgenomen om iedere maand een kerstkaart te maken, dat is gelukt tot en met de maand april. Nu loop ik, zoals altijd, alweer hopeloos achter. Ik moet wel zeggen dat ik weer heel wat inspiratie heb opgedaan de afgelopen tijd omdat er alweer heel wat kerstkaarten voorbij komen in blogland. Hierdoor word ik zelf ook weer gemotiveerd om te beginnen met het maken van kerstkaarten. 
 
Dit keer heb ik een boekkaart gemaakt. Dit modelletje stond al een poosje op mijn to do lijst. Eindelijk is het me dan gelukt om er een te maken. Ik heb wit cardstock voor de basis gebruikt, het dp is van Maja Design. Ik ben helemaal wel van dit mooie bruine papier.

De binnenkant van de kaart.
Op het labeltje kan ik nog een persoonlijke kerstwens schrijven.
 
Op de achterkant heb ik nog een keer mijn naamstempel gebruikt. Dit keer heb ik de stempel afgedrukt in een ander stempelafdrukje. Eigenlijk had ik in het rechtervakje nog willen zetten no 2 2012. Omdat dit mijn tweede kerstkaart voor het jaar 2012 is.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn boekkaart voor de kerst vinden.
Tot snel.
Groetjes Mirande

14 opmerkingen:

  1. Erg mooi gedaan! Leuke "vintage" look!
    Is ook erg leuk om te doen!
    De gouden tip had ik zelf al gevonden tussen je reacties en ben daarin terug gaan bladeren naar de blogs en kwam bij de het blog verhalen-enwoorden terecht waar de originele tip stond! En het is gelukt!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,

    ja zo langzaam begint het door te dringen dat het voor mij ook bijna het afgelopen is. Maar ik met zeggen dat ik er wel weer zin in heb. Nog steeds nieuw natuurlijk, ik heb nog geen start meegemaakt, dus dat lijkt me ook weer leuk.
    Grappig hoe je schrijft over je voornemen van elke maand een kerstkaart en dat je bent blijven steken in April!
    Maar ja, als je elke keer van dit soort prachtige en uitgebreide kerstkaarten maakt, dan kan ik me voorstellen dat dat bijna niet haalbaar is. En je ziekte kwam er tussendoor natuurlijk!
    Ik vind je bruine papier erg mooi!! En het afdrukje past er met die kleuren perfect bij!
    Ook binnen in vind ik het helemaal super!
    Groeten en fijn weekend,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zooooo Miran,

    Jij bent op tijd! Heel goed van je. Ik zie her en der ook wel wat kerstkaarten voorbij komen, maar ik kan nu toch echt nog niet de motivatie vinden om kerstcreaties te maken. Ik heb het gevoel nog niet hoor. Je kaart is erg mooi! Mooi met die bruintinten hoor, blijft ook mijn favoriet. Het valt wel mee met de hoeveelheid werk eraan he?
    Het is echt zo'n leuk modelletje om te maken.

    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo wat een mooie kaart, een boekkaart is wel een bewerkelijk model om te maken. Deze is zo mooi, zal wel naar een heel bijzonder persoon/personen gaan.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig! Ik ga ze eenvoudiger houden maar het moet super zijn om er zo ééntje te ontvangen, dit kan je niet voor iedereen maken (of doe jij dat wel?)
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Mirande,
    Wow super jouw boekkaart die staat nog altijd op mijn lijstje maar zal er voorlopig nog niet
    aan toe komen .

    een fijn weekend
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke boekkaart.
    Erg leuk om te doen ook.
    Ga hem zeker ook nog eens een keertje maken.

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige boekkaart. Is wel veel werk denk ik, wat dat betreft is het een goed idee om er elke maand 1 te maken.
    Ik heb er nog geen 1 gemaakt. Haha, ik weet ook niet of ik dit doe of dat ik dit jaar iets heel anders doe.
    Groetjes, nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige kaart Mirande. Ik moet zelf ook echt aan de slag met de kerstkaarten, heb er nog niet 1.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schitterende boekkaart, super mooi gemaakt.
    Hij staat ook nog op mijn lijstje.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig! Het ziet er zo ingewikkeld uit zo'n kaart...pfff. Maar jij maakt er iets schitterends van. Ik denk niet dat ik je dat nadoe.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Woowww wat mooi!!!! Blijft prachtig hè, dat papier!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Whaha dat voornemen had ik ook, elke maand twee kerstkaarten. Staan er 2 in mijn kerstkaartendoosje..........................Tja, al gestopt in Maart. Wat heb jij een schitterende kerstkaart gemaakt, eigenlijk is het een hele creatie. Gaaf hoor en wat een werk zal dat zijn geweest. Deze gaat toch wel naar iemand die het waardeerd!! je moet toch niet denken dat zoiets prachtigs bij het oud papier beland!

    Fijne weekend,
    Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Mirande, jaja zo van lieverlee komen er inderdaad weer steeds meer kerstkaartjes voorbij. Ik vind ze prachtig om te zien maar ben er zelf niet zo gedreven in. Deze is prachtig geworden, veel werk he zo'n boekkaart maar het resultaat mag er absoluut zijn! Hij is ontzettend mooi, goed gelukt. papier is inderdaad prachtig, je hebt je kleuren op de afbeelding goed aangepast ;)
    Tot gauw,

    groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande