dinsdag 7 augustus 2012

Tasje voor jou!


Hallo allemaal,

Het is nog een beetje stil op mijn blog. Wij zijn inmiddels wel weer terug van vakantie hoor maar ik zit zelf nog lekker in het vakantie ritme. De kids hebben nog twee weken vakantie en ik hoef zelf ook nog niet te werken en dan schiet het bloggen er een beetje bij in. Maar over twee weken dat ben ik er weer hoor. Dan mogen we hier weer naar school en begint het gewone vertrouwde leventje weer. Ik heb er wel weer zin in.
Op het blog van Madeliefjuh  zag ik dit leuke tasje voorbij komen. Ik was direct zo enthousiast dat ik nog diezelfde avond ook met dit tasje begonnen ben. Dit tasje heb ik overigens al een poosje geleden gemaakt maar heb het jullie nog niet laten zien. Inmiddels heb ik al meerdere tasjes gemaakt van dit modelletje, ze zijn zo leuk om te maken maar ook zo leuk om weg te geven.
Een tijdje geleden heb ik van een ouder heel veel karton gekregen waarmee ik kaartjes of andere creaties kan maken. Ik ben zo blij met deze vellen papier dat ik haar toch nog een leuk bedankje wilde geven. Eerst wist ik niets leuks te verzinnen. Maar nu deze ouder inmiddels ook besmet met het scrapvirus had ik meteen een leuk bedankje in mijn hoofd. Ze is een beginnend scrapper en heeft nog niet zoveel stansjes. In het bedanktasje heb ik een zakje vol met stansjes gestopt zodat ze voorlopig toch lekker kan scrappen zonder al te veel stansjes aan te hoeven schaffen. En helemaal onderin had ik nog wat lekkere chocolaatjes gestopt. Ik vond het zelf wel een leuk en origineel cadeau.
Het tasje is gemaakt van kraft en ik heb het beplakt met papier uit een glitterblokje van de Action.

De magnolia's heb ik ingekleurd met Derwent potloden. Verder heb ik zelf ook heel veel stansjes gebruikt om het tasje verder aan te kleden. Ik ben benieuwd wat jullie van dit tasje vinden.
 Tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

15 opmerkingen:

  1. Hoi Miran,
    Wat een leuk tasje heb je gemaakt.
    Ik had hem volgens mij laatst al gezien,
    maar nu ik hem weer zien vind ik het wel een
    schatje hoor. Leuk idee ook om er allemaal stansjes in te doen. Zal ze zeker waarderen helemaal omdat ze zelf ook net aan het scrappen is geslagen.
    Leuk dat we afgesproken hebben, eindelijk.
    Ik heb er zin in!!
    Tot donderdag.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig tasje, super leuk gemaakt! En prachtige kleurtjes. Iedereen maak je volgens mij blij met stansjes en stempelafdrukjes ;-) Dus een top idee!!

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterend tasje heb je gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is zeker een mooi , leuk en enthousiast cadeau. Heel attent van je. Het tasje ziet er leuk uit. Fijne avond. Groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een mooi en origineel cadeautje! Prachtig gedaan en geniet nog van de vakantie!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is wel een heel leuk tasje, mooi model. Leuk idee om er stansjes in te doen, die kan iedereen wel gebruiken en maak je daar blij mee. Geniet nog lekker van de vakantie......

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. een hele leuke tasje gemaakt. die tierelantijntjes die je gebruikt hebt is erg mooi erbij.
    wat een leuk idee om hierin wat stansjes in te doen voor een kadootje.
    ze zal er vast erg blij mee zijn. ook die tasje wat je hebt gemaakt. kan ze gelijk ook oefenen op tasjes, hihi.mooi als voorbeeld te gebruiken.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Mirande,wat een lief gebaar om zo'n tasje vol stansjes te geven.Ik vindt het tasje ook heel leuk,blauw met bruin blijft een mooie combinatie.Geniet nog maar lekker van je vakantie hoor,we moeten er snel genoeg allemaal weer tegenaan!groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig tasje en wat een leuk modelletje is dit, heel mooi gemaakt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat mooi Mirande, en wat een leuk idee om cadeau te doen, zal vast en zeker heel erg gewaardeerd worden.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het een plaatje geworden.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk tasje Mirande! Heel mooi gemaakt en wat een orgineel cadeautje. Erg leuk om zoiets te krijgen en heel leuk ook om te maken denk ik! Je hebt het ook zo mooi versierd. Geniet nog even van deze twee vrije weken en idd is het straks ook wel weer lekker als alles weer "gewoon" is! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Enig, het lijkt wel een echte gepinpte tas. Wat ontzettend creatief ben je toch. En wat een leuk kado idee, ook met de stanjes erin. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Mirande,

    ja die inspiratie kan zo maar opeens op de achtergrond verdwijnen....maar genieten van de vakantie en je kinderen is super belangrijk. Ik moest wel even lachen toen ik als dat over twee weken weer meer van je te verwachten is, omdat je dan weer in het gewone ritme zit. Het scrappen hoort dus bij je gewone ritme...;-)) Hihihi.....
    Het tasje voor Jolanda is heel erg mooi! Lief van je dat je haar een bedankje geeft en dan stansjes: briljant idee!! Heeft ze nog geen blog? Je bent goed in motiveren/besmetten, dus wie weet. De kaart voor Peter was ook van haar karton, trouwens. Fijn om mee te werken.

    Geniet nog van je vakantie en bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Doet goed.

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi daar , ik geef straks een reaktie hoor maar kijk even op je mail aub
    Liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande