donderdag 27 september 2012

84 Happy Birthday


Hoi, hoi,
Allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties op mijn laatste post. Nee hoor, na het lezen van al jullie reacties weet ik dat ik echt niet ga stoppen met bloggen. Al zal het soms wel op een wat lager pitje komen te staan de komende tijd omdat ik veel andere verplichtingen heb waar ik niet onderuit kan en dus even wat minder scrap en blog tijd. Maar ik kijk iedere week wel een paar keer naar de jullie nieuwste creaties hoor.
 
Het is inmiddels alweer een maand geleden dat ik deze kaart heb gemaakt voor mijn tante. Zij werd 84 jaar. Een hele leeftijd al voor iemand die nog heel actief is. Ik doe ieder jaar enorm mijn best om weer een mooie en originele verjaardagskaart voor haar te maken. Ze is zelf ook altijd erg creatief geweest en nu nog steeds. Ze zit ieder jaar op haar verjaardag echt te wachten op de verjaardagskaart van  mij. Vol trots laat ze de kaart dan aan iedereen zien en de kaart gaat ook altijd mee naar de verschillende hobbyclubjes waar ze nog steeds bij zit. Zo leuk wanneer iemand zo blij is met een zelfgemaakte kaart. Ik heb voor de kleurtjes bruin en blauw gekozen omdat dit haar lievelingskleurtjes zijn. (Enkele jaren geleden heb ik ook een kaart voor haar gemaakt in deze kleurtjes en deze staat nog steeds bij haar in de woonkamer.)
 De linker binnenkant van de kaart.
 
Ik heb deze kaart gemaakt van twee bruine papieren zakken. Door de bodem van de zakken aan elkaar te plakken ontstaat er een soort album. In de zakken heb ik ik vier verschillende labeltjes verwerkt. Op ieder labeltje heb ik een foto van mijn kinderen verwerkt. Met wat opblaasbare cijfers hebben we in de tuin een paar leuke foto's voor haar gemaakt. Mijn tante is een soort oma voor Lars en Merle. Ze is dol op onze kinderen en ze worden dan ook regelmatig verwend door haar.
Tussen de bodems van de zakken heb ik onderstaande label verwerkt.
 
 Het label in de binnenkant van de kaart.
 De rechterbinnenkant van de kaart.
 

 Twee van de vier labels. Op de kleine labeltjes heb ik de kinderen nog een persoonlijke verjaardagswens of een tekening laten maken. Maakt het toch nog weer net iets persoonlijker.
Op de achterkant heb ik mijn naamstempel verwerkt.
Ik ben erg tevreden over mijn creatie en als ik eerlijk ben vind ik dit een van de mooiste kaarten die ik voor iemand anders gemaakt heb tot nu toe. Wat vinden jullie van deze creatie? Ga zo nog even ene blogrondje doen en daarna snel naar mijn knutselplekje.  Ik heb nog heel wat onafgemaakte kaartjes op mijn knutselkamer liggen, die ga ik vanavond maar eens proberen af te maken. Dus hopelijk tot snel maar weer.
Groetjes Mirande

22 opmerkingen:

  1. Wat super mooi gedaan, echt een pracht werk
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,

    Wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg. Echt heel leuk en zoveel grappige details.

    Ook het notitieboekje wat je hebt ingestuurd voor onze challenge is superss!! Bedankt voor het meedoen aan onze challenge op het Scr@p-Cards Challenge-Blog.

    Groetjes,
    Neltine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande, wat een supermooie en gave kaart heb je voor je tante gemaakt. Ook deze zal zeker nog vele jaren in haar huiskamer staan. Het kadootje voor je collega hieronder vind ik ook erg leuk geworden. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande,
    leuk idee dat jij aan het knutselen bent en dat wij je creatie voor je tante aan het bekijken zijn.....is ze nu al 84? Tjonge, da gaat snel. EN je kaart voor haar, nou ja kaart....kunstwerkje kun je het beter noemen is werkelijk geweldig!! Maar ja, als ze het ook jaren in haar kamer laat staan en aan een heleboel mensen laat zien, dan wil je haar ook iets geven wat ze echt kan showen, natuurlijk!
    Enig die foto's van Lars en Merle met die opblaascijfers! origineel bedacht!
    Ik mail nog over de tijd!

    Groetjes, GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi hoi, wauw wat mooi gedan weer.
    En, ben je lekker aan de knutsel nu?
    Ook hier liggen heel wat onafgemaakte dingen hoor. Ik hoop dit weekend weer wat te kunnen scrappen. Groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig gedaan! Groot gelijk heeft je tante om hier overal mee te pronken, ik zou het ook doen hoor!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat super mooi gemaakt zeg!!! Daar is ze zeker weer heel blij mee geweest!! Leuk hè als ze zo enthousiast over je werk zijn, dat is toch wel het mooiste compliment wat je kan krijgen, toch??

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een kaart? het is een heel boekje!! Wat een schitterende creatie. Alles is zo mooi gecombineerd en prachtige details. Snap wel dat ze daar heel blij mee was..............

    Groetjes, de Molletjes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat een mooi kunstwerkje is het geworden echt super hoor daar zal oma echt wel van genieten en het is toch prachtig dat ze er alle clubjes mee afgaat .
    Mijn oma doet dat ook altijd vindt ik zo lief en dat doet je toch wat he?

    Groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat gaaf Mirande!! Vind hem geweldig mooi. Heb eindelijk ook van die zakken gevonden, zal er binnenkort eens mee aan de slag gaan als je het niet erg vindt dat ik je idee een beetje leen.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat mooi gedaan zeg. Je kunt zien dat je daar met zorg aan gewerkt hebt.
    Tot zondag, leuk om te gaan!
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie creatie is dit geworden.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een hele mooie creatie, veel vakjes, dat is ook zo leuk voor de ontvanger!Met zakken werken is heel erg leuk, je kan er zo enorm veel mee. En ik wil je bedanken voor je enorm lieve berichtjes op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow, Mirande, dit is weer een schitterende kaart. Wat kaart? Het lijkt wel een mini boekje. Super! Het moet toch een goed gevoel geven, wanneer je tante met jouw creaties alle clubs langs gaat (-:

    Begrijp ik het goed, ga je zondag ook naar de beurs in Hardenberg? Zou leuk zijn, Dora en ik hebben namelijk ook kaartjes.
    Groetjes en hopelijk tot ziens!
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat een mooie boekje heb je gemaakt.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een schitterende creatie, super, super mooi gemaakt. Ik kan mij voorstellen dat ze hier heel blij mee was, dit staat hopelijk ook nog jaren bij haar op de kast.
    Ga jij zondag naar de beurs in Hardenberg?
    Wij gaan ook, misschien tot ziens.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heb je dit prachtig gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik zat te kijken en vind hem mooi, maar die foto's....ik kreeg een grote lach om mijn mond en toen vond ik de kaart echt helemaal top en waanzinnig af! Wat een geweldige kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ooooo, wat schitterend deze kaart voor je tante Mirande!
    Leuk als mensen er zo blij mee zijn en wat zal ze trots zijn op de foto's van jullie kids!
    Knap dat je zonder ruimte bij te kopen weer kunt bloggen!
    Ik ben wat in een dip wat bloggen en freubelen betreft.
    Komt er nu toch uit na een jaartje positief knokken, gewoon te moe.
    Komt wel weer goed hoor.
    Fijne zondag
    Liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo Mirande, via het blg van GerJanne heb ik ook jouw blog gevonden. Prachtig deze kaart, echt een kunstwerk. Ben gelijk ook maar volger geworden zodat ik kan zien wat je met al je nieuwe spullen gaat maken.
    Ik vond het een gezellige dag.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Mirande

    Wat een schitterende kaart voor je tante. Deze kleuren-combi vind ik ook prachtig.
    Deze kaart zal ze vast nog heel lang in haar kamer hebben staan.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Haalo Miranda. Wat heb jij dit prachtig gemaakt. mijn complimenten. Groetjes, Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande