vrijdag 19 oktober 2012

Lars 6 jaar!

 
 
Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties die ik gekregen heb op mijn kerststerkaart. Zo leuk om te lezen allemaal maar ook zo stimulerend om nog mooiere creaties te gaan maken. Ik heb na een aantal vrije dagen de smaak weer helemaal te pakken. Maar maandag begint het gewone leventje weer en heb ik vast weer veel minder tijd..... Maar goed that's live.
 
Vandaag wil ik jullie dit mini-album laten zien.
Ik waarschuw jullie vast voor deze lange post omdat ik heel veel foto's heb toegevoegd. Ik wil  graag zoveel mogelijk wil laten zien van het voetbalfeest wat we voor onze zoon Lars hebben georganiseerd.

 
Ieder jaar maak ik een mini album van de verjaardag van de kinderen. Met dit album liep ik een beetje achter. Lars is inmiddels alweer jarig geweest, dus ik had al met het zevende album kunnen beginnen. Ik had dit album  al een tijdje bijna klaar maar ik moest de laatste puntjes nog op de i zetten en dat is nu gebeurd. Hij is klaar!

 
Het idee komt van het blog van Simpel Scrappen. Daar heb ik een keer een soortgelijk album voorbij zien komen. Ik was direct verkocht en ben toen ook vrijwel direct aan zo'n album begonnen. Het model heb ik dus nagemaakt en  vervolgens heb ik er mijn eigen draai aangegeven heb. Ik heb DP van Autentique Loyal gebruikt.
Iedere pagina is een grote enveloppe(deze zijn gemaakt van cardstock) waarin een groot label verstopt zit.

 
 

 Ik heb in dit album af en toe gewerkt met de sew easy. Ik vond het erg leuk om te doen al moet ik wel zeggen dat ze dit apparaatje ook wel voor de linkshandigen onder ons mogen maken. Bij mij gaat het kopje steeds los zitten en dat werkt niet heel prettig.
Ik had bij de papierlijn ook een stickervel gekocht en daar heb ik veelvuldig gebruik van gemaakt. De teksten die in het album staan heb ik zelf geschreven of gemaakt met een lettermal van Tim Holtz.
 
 
Verder valt er volgens mij niet zo heel veel te vertellen over dit album. Ik zou lekker even gaan kijken. Maar ik zou het wel heel leuk vinden wanneer jullie me even laten weten wat jullie ervan vinden want er zitten weer heel wat uurtjes werk in. Veel kijkplezier en tot de volgende keer.
 
Groetjes Mirande

 

 

20 opmerkingen:

  1. Zo Mirande wat een enorme klus zeg! het hele boek ziet er fan-tas-tisch uit! Wat een leuk aandenken aan een verjaardag. Ontzettend leuk ook zijn die pockets met de tags erin. Die lintjes geven een erg vrolijke en gezellige "look". Weer een leuk idee om te maken, ik ga gauw wat foto's af laten drukken lol

    groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, wat ziet dit er prachtig uit zeg. Daar mag je gerust trots op zijn. Wat zegt Lars ervan? Wat heerlijk dat je het nu af kan maken. En nu genieten van het mooie weer. Ik ga werken, nog t/m zondag dan wordt het weer rustiger. Ja, collega's hebben vakantie...
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande,

    Wat is dit mooi zeg..superrrrr en wat een werk..maar je hebt er wel eer van en voor Lars is het natuurlijk een prachtig aandenken van een compleet levensjaar..MOOI

    Fijn weekend, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is een geweldig mooi fotoboek
    Ik snap dat het super veel werk is en veel tijd in beslag neemt maar het eindresultaat mag er wezen

    een fijn weekend
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Mirande,wat heb je dát schitterend gemaakt,alles past heel mooi bij elkaar en door dat blauwe papier lijken de ogen van Lars eens zo blauw.Volgens mij was het een súper-voetbalfeest met die mooie taart,medailles,traktaties en als klap op de vuurpijl een heuse skelter. Dit is met recht 'n "memorykeeper"te noemen,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kijk, voor dit soort projecten ben ik dus volger bij jou geworden! De opzet van de envelopjes en de tags erin vind ik heel leuk. En ik heb een zwak voor papier van Authentique, dus dat vind ik ook helemaal mooi. Super hoe er één lijn in de pagina's zit, maar toch ook diversiteit. Heel gaaf aandenken aan een mooie verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een super mooi album, helemaal stoer voor een jongen en toch vol met details ;-) Prachtig papier heb je ervoor gekozen!!!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb het even op mijn gemakje bewonderd. Wat is dat toch leuk zo'n mini album van je kinderen. Super de losse tags, en de vele details. Op naar het album van 7 jaar:))

    Groetejs, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Woowwww zeg, ik ben al bijna 5 minuten bezig om alles goed te bekijken LOL, geweldig zeg!!!!!! Wat een mooie foto's en wat zal dít geweldig zijn om later te bekijken als hij een grote vent is, super!!!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hall Mirande, wat ziet dit er gaaf uit zeg. Je hebt echt eer van je werk. Mooi met al die leuke details en foto's die je verwekt hebt, ik heb deze week een mini album van Bo Bunny gewonnen en weet gewoon niet hoe ik hier aan moet beginnen. Denk dat ik maar bij jou op les kom.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een supergaaf album is dit zeg. Prachtig gemaakt met veel oog voor details. Ben heel benieuwd naar het album 7 (ik moet nodig ook aan de slag met de foto's, maar kom er niet aan toe, maar als ik dit zie, jeuken mijn vingers). Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Mirande!
    Nou, ik zie waar je tijd voor had in je vakantie!! Geweldig, wat een album!! Superleuk met die enveloppen en de tags erin.Het maakt het heel speels en ik denk dat Lars dat helemaal leuk vindt om zo'n album te bekijken! Had ik al met mijn afscheidsboek met al de tags! Is zo leuk om te bekijken, op elke tag wat anders!
    Succes met het volgende album van Lars en Merle ook niet vergeten!
    Groetjes en geniet van het warme weekend!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een geweldig idee om elke jaar zo de kinderfeestjes van je kind vast te leggen. Een super herinnering! Wat heb je het ook geweldig gemaakt met mooie papier en mooie details, ook mooie foto's! Hier zal inderdaad wel heel wat uren werk in zitten maar het is wel super! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat prachtig gemaakt Mirande.


    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Miran,
    Jaa daar is hij dan eindelijk..je was al zoooo ver alleen die laatste puntjes op de I he. Hij is echt zo leuk geworden. Ik vind dat papier ook zo mooi.
    Weer een leuke herinnering voor Lars voor later.
    Ik had ook nog niet gereageerd op je sterkaart. Deze is ook supermooi. Stuur je iedereen zo'n mooie kerstkaart (hihi)?? In vind het modelletje echt zo leuk, daar ben je een kei in.
    Nog bedankt voor je lieve berichtje. Ondanks het slechte nieuws hebben we toch echt genoten afgelopen week. Fijn weekend,
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. je boekje is ook weer mooi leuk dat je weer even bent langst geweest hou mijn blog maar in de gaten er komt over een paar dagen een hele mooie op te staan waar heel veel tijd in zit met veel toeters en bellen
    nog een fijn weekend
    liefs Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat is dit prachtig gemaakt zeg.
    Dat wordt een heel mooie herinnering.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hi Mirande, ik ben altijd zo jaloers op je albums en de tijd die je ervoor uittrekt om ze te maken. Ik ben gek op albums maar er zit zoveel werk in. (tja, wat ik nu gemaakt heb trouwens ook hahah). Dat papier wil ik al een tijdje trouwens. Ik zag nu pas je kerstster. Wat is die gaaf! En gefeliciteerd met je guestdesigner schap. Erg he, dat je er niet eens tijd voor kunt maken terwijl het zo leuk is. En voor dat soort dingen moeten we af en toe gewoon gaan. Is toch ook een stukje eer van je werk. Ik denk dat ik ook even langs Kruidvat ga. Groetjes, Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  19. ziet er geweldig leuk uit wat je hebt gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Prachtig en zeker vele uurtjes werk!
    Knap dat je elk jaar een boekje voor je kids maakt!
    Ga weer verder

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande