dinsdag 16 oktober 2012

Sterkaart voor de kerst



 De sterkaart in elkaar gevouwen.

 De kaart helemaal uitgevouwen.
 
Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een nummer een plekje gekregen bij de challenge van scrap cards. Ik heb vandaag een leuke prijs ontvangen van Gerda's hobbyshop uit Putten en ik mag voor twee keer gast designer zijn. Eerst wilde ik dit niet doen omdat ik heel druk ben op mijn werk. Maar aan de andere kant vond ik het zo'n eer en een grote uitdaging om toch in drukke tijden even lekker met mijn hobby bezig te zijn. Ik heb dus ja gezegd tegen het gast designer schap voor twee keer. Helemaal leuk vind ik nu.
 
Voor deze challenge moet je een kaart maken, die niet vierkant of rechthoekig mag zijn. Twee dagen heb ik lopen bedenken wat ik wilde gaan maken. toen ik ineens het idee kreeg om een sterkaart te gaan maken. Deze stond al heel lang op mijn to do lijstje maar het kwam er steeds maar niet van om er ook echt een te maken. Ach dat komt jullie vast niet onbekend voor.
Maar met een stok achter de deur lukt het dan toch wel.
Op aanraden van mijn vriendin (Bianca bedankt voor de tip)  ben ik toch maar even langs de Kruidvat gegaan om toch nog maar een kerstpapierblokje in te slaan en met dat papier heb ik deze kerstkaart gemaakt.
Ik vind de kleurencombi zelf erg mooi, ik ben niet iemand die van de traditionele kerstkleurtjes houd. Dat komt denk ik omdat ik daar vroeger altijd wel kaartjes mee gemaakt heb. Het was even een heel gepuzzel om alles een mooi plekje te geven.
Om jullie het allemaal wat beter te kunnen laten zien heb ik wat close-up foto's gemaakt.
Dit is de onderkant.
 
De linkerkant van de kaart
 En de rechtkant van de kaart.
 
Ook de achterkant van de kaart moet je voor een deel versieren omdat je de achterkant ook ziet wanneer de kaart is dichtgevouwen.  Ik heb daarom direct mijn naamstempel maar een mooi plekje gegeven.
 
 Hebben jullie ook een leuke kaart gemaakt, die niet vierkant of rechthoekig is doe dan gezellig met met de challenge mee op http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/2012/10/scrp-cards-challenge-36.html
Je kunt een hele leuke prijs winnen, die aangeboden wordt Hobby Compleet De Duif
Ik ben uiteindelijk wel tevreden met mijn eerste creatie als gast designer. Wat vinden jullie ervan?
Groetjes Mirande

24 opmerkingen:

  1. wat een supermooie en leuke creatie heb je gemaakt. Ik ga dit model ook zeker op mijn to do lijst zetten. Mooie kleurtjes heb je gebruikt. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,
    Wat heb je een supermooi kaartje gemaakt, prachtige combinatie van papier en versiering en..nog een mooi stempeltje ingekleurd..WOW..

    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je heb jezelf wel overtroffen met deze kaart. Je maakt altijd hele mooie creaties, maar deze sterkaart is wel hartstikke mooi. En de kleurencombi, wel heel mooi hoor!!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk Mirande dat je hebt gewonnen en dat je gastdesigner mag zijn. Wat een leuke kaart, ik had hem bij de srapcarschallengeblog al gezien, maar niet de link gelegd dat jij dat was. ( o hoe dom.) Ja bij het Kruidvat hebben ze mooie blokjes, ik ben ook voor de bijl gegaan en heb een blokje gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd en wauw wat een leuke sterkaart is dat ziet er echt geweldig uit

    groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig mooi zeg! Bijzonder goed gelukt. Waar een gastDTschap al niet goed voor is hè;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauuwww dat ziet er super mooi uit, geweldig!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is geweldig mooi geworden, toppie
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel leuk gedaan deze ster.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat gaaf Mirande, tof modelletje! Je doet het goed zo als gastdesigner!! Prachtig voorbeeld!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schitterende sterkaart, super mooi gemaakt, hij komt ook op mijn to do lijstje.
    Succes met de volgende uitdaging.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super kaart, was aan het nadenken wat voor kaart te sturen/maken. Dit modeel is ook heel leuk!!

    Lieve groetjes uit Italie,
    Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zoooo wat een gaaf model is dit!! Prachtig geheel heb je gemaakt als gast designer!! Heb nog met dat blokje in mijn handen gestaan bij de Kruitvat maar niet gekocht hmmmm...............misschien toch maar doen!!
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Mirande, wat een leuke kaart is dit, dat model is echt geweldig! En prachtige kleuren. Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Mirande, bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! Ik werk inderdaad weinig met stempelafdrukjes (wil ik nog wel gaan doen, heb immers een tijdje terug een pot met Distress Markers gekocht...), super leuk als ik jou kan inspireren met mijn gemaakte kaarten! Jij maakt ook hele leuke dingen zie ik, dit is de eerste kaart die ik zie en meteen een hele mooie. Het papier is inderdaad mooi, ik heb dit papier ook uit de schappen van de Kruidvat geplukt. Wat leuk dat je tweemaal gastdesigner mag zijn, over deze inzending hoef je in ieder geval niet onzeker te zijn! Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een mooie kaart in een super leuke vorm en het papier is ook prachtig! Mooi kleuren en leuk dat Tilda zo over een randje kijkt! Prachtig gemaakt! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat schitterend gemaakt Mirande.


    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw Mirande, wat een geweldige kaart heb je gemaakt! Ik vind de vorm helemaal gaaf!! Denk nu aan mijn nichtje die Sterre heet. Zou een leuk model zijn voor haar verjaardag in november. Je kleurgebruik is ook prachtig!!
    Geniet je van de vakantie?
    Ik mail je nog even over je vraag!
    Groetejs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ooohhh, wauw Mirande! wat een ontzettend gave creatie! deze ga ik even opslaan en bij mijn to do lijstje zetten, vind hem helemaal super! Prachtig papier ook in hele mooie kleuren.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een super leuke vorm zeg. Heel mooi gemaakt.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een gaaf model en dan dan zo leuk als ie in elkaar is gevouwen hoe die magnolia dan uitkomt, geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo Mirande, je hebt je vakantie goed benut zie ik. Dit ziet er heel mooi uit en net even anders dan anders door de vorm. Mooi resultaat, ga ik ook eens proberen.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Oooo, wat ben ik weer achter en wat heb jij weer veel en snel gewerkt zeg!
    Proficiat met je dt schap, weinig tijd ...bij mij blijkt dan juist dat er snel iets moois tevoorschijn komt...en bij jou ook zo te zien...prachtig deze sterkaart!
    Ga even door naar je volgende post.
    Doei Maia

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande