maandag 29 oktober 2012

Verjaardagskalender



Hallo allemaal,


Mijn broer woont al een poosje op zichzelf. Hij is heel lang bezig geweest met het klussen in zijn huis en nu woont hij er eindelijk. De wc was een echte mannentoilet en kon wel wat gezelligheid gebruiken daarom heb ik hem voor zijn verjaardag een pimp je toiletset gegeven. Bij deze set zat ook deze verjaardagskalender. Als ondergrond heb ik een mdf klembord gebruikt. Deze heb ik geplakt met papier van Simpy Colours. Ik vind het echt een hele mooie lijn. Onder de klem heb ik de maandkalenders vastgeklemd, de bladen heb ik met ringen aan elkaar vastgemaakt.
De basis van het maandblad heb ik gemaakt van kraft. Met distressinkt vintage photo heb ik alle randen bewerkt. Bij iedere maand heb ik geprobeerd om een foto te verwerken. Dat is niet bij iedere maand gelukt en dat is maar goed ook want anders werd de kalender veel te dik. Verder heb ik de kalender aangekleed met verschillende materialen, het is te veel op het allemaal te benoemen. In deze post heb ik weer heel wat foto's verwerkt, dus kijk rustig even verder.

De bloem heb ik gemaakt met mijn nieuwste bloemenmal. Hij is zo mooi. De blaadjes kunt je naar voren vouwen waardoor de bloem echt naar voren komt.
 
Bij de maand april heb ik gewerkt met een randpons van Martha Steward.

 
De tekstkaartjes, die bij deze papierlijn zitten zijn mooi en heel praktisch.Met twee kaartjes en leuke bloem, een kantje en een randpons maak je zo weer een leuke kalenderpagina.
 





Bij de maanden heb ik geprobeerd een foto van de jarige te plakken.
 Ik ben zelf in de maand januari jarig en sta hier op de foto met mijn moeder. Sommige foto's heb ik proberen te verklein, ik hoop dat ze wel een beetje duidelijk zijn.
 
En wat vinden jullie van deze verjaardagskalender? Ik ben weer erg benieuwd naar jullie reacties. Tips zijn trouwens ook altijd welkom hoor. Deze kalender hangt inmiddels bij mijn broer in het toilet en het is daar nu een stuk gezelliger. Mijn ouders zijn nu bezig met het opknappen van hun toilet, dus ik mag er zeer binnenkort nog eentje maken. Maar dat vind ik helemaal niet erg, ik heb een zwak voor het maken van kalenders. Ja, iedereen heeft zo een eigen tik hahaha.
Groetjes Mirande

19 opmerkingen:

  1. Wauw wat een super leuk idee Mirande
    Echt toppie gemaakt
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alleen het papier al, maakt het tot een mooi project. Maar jij hebt er ook wel hele leuke dingen mee gedaan, super gaaf! Ik kan me voorstellen dat het een dik pakket is, als ik zie hoe bijvoorbeeld de bloemen uitsteken. Ze zijn wel heel mooi. Leuk ook hoe de stroken met de kalendercijfers wisselen van vorm. Niets op aan te merken hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande,
    je heb er een echt kunstwerk van gemaakt..wat prachig..mooi papier en heel persoonlijk met de foto's ..erg mooi..

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is schitterend Mirande!! Een feestje om naar het toilet te gaan bij je broer, volgens mij worden daar heel wat uurtjes doorgebracht om je kalender uitgebreid te bekijken, het is écht een pronkstuk hoor!!!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fantastische kalender. Heel mooi gemaakt.
    Vind deze stijl erg mooi.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje wat gaaf geworden zeg, wat een geweldige kalender om naar te kijken.
    Heerlijk veel te zien.
    Nou dat moet de wc wel helemaal opfleuren.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldige kalender Mirande,wat een werk maar wel héél mooi en wat een mooi lettertype bij de maanden,een dikke pluim! Ik let nog steeds op m'n brievenbus hoor maar als je iets gestuurd hebt is het niet aangekomen(voor je denkt:"dat is ook 'n mooie die bedankt niet eens")lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaaaaa daar is ie eindelijk. Ik dacht er laatst nog aan. Hij is echt heel erg mooi geworden. Prachtig met de sepia foto's. Ik heb deze lijn ook nog liggen. Moet ook eens ga bedenken wat ik daarmee ga doen? Je wilde nog TIPS: Leuk kadootje voor mijn verjaardag, is pas in maart, heb je nog even, hihi.
    Fijne avond, groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohhhhh geweldig wat een gave creatie. Ja echt helemaal mooi en een schitterend kado.
    gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw wat een geweldige kalender heb je gemaakt!! Een heel leuk idee en met mooi chique papier gemaakt.
    Mooie details en hele leuke foto's! De WC van je broer is een kunstwerk rijker! Super mooi gemaakt! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ooow wat is dit een gave creatie. Heel leuk zo'n persoonlijke verjaardagskalender. Prachtig papier, mooi de foto's!! Nu is het vast gezelliger geworden op de wc bij je broer!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Mirande, dit is echt schitterend zeg! Erg mooi gemaakt en met veel details en toch stoer! Super gedaan! Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow Mirande, wat heb je dat geweldig gemaakt. En wat alles mooi bij elkaar gezocht. Ik kan me voorstellen dat je er meer moet maken. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind je kalender prachtig! Wat een werk heb je daar in gestoken maar met een mooi resultaat. Het zal inderdaad vast gezellig staan bij je broer in het toilet.

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat prachtig gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ja hier ben jij toch echt top in hoor, weer zo'n mooie kalender!
    Wat moet dat gezellig zitten op het toilet bij Je broer.
    Mooi al die foto's en je nieuwe bloem is ook apart.
    Fijne week nog.
    Liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hij is gaaf!!! Supercreatie weer Mirande.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een super mooie kalender heb je voor je broer gemaakt, echt toppie.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande