zondag 4 november 2012

50 jaar getrouwd!

Hallo allemaal,
 
Vandaag wil ik jullie dit trouwkaartje laten zien. Mijn oom en tante zijn op 31 oktober 50 jaar getrouwd. Voor deze speciale gelegenheid heb ik een kaartje gemaakt. Uit een oud foto album van mijn vader heb ik een trouwfoto van mijn oom en tante gehaald, die ik op het kaartje verwerkt heb. Ik heb dp van Pion gebruikt. Met veel bloemen, een stukje roosjeslint en stansjes heb ik het kaartje verder afgewerkt. Het wilde eerste helemal niet lukken maar uiteindelijk ben ik wel tevreden met het eindresultaat. Het hoekje is een stans van Joy, deze heb ik net nieuw en ik vind hem zo mooi.

 
Ook de binnenkant van het kaartje het ik dit keer versierd. Op het label kan ik onze persoonlijke felicitaties printen. Op de achterkant heb ik natuurlijk mijn naamstempel gezet. Het feestje zit er inmiddels op en ze hebben het kaartje ontvangen en waren er erg blij mee.
Ik wil ook wel graag weten wat jullie ervan vinden hoor. Bedankt alvast maar weer voor jullie lieve en leuke reacties.
Ik wens jullie een hele fijne zondag toe.
Groetjes Mirande

18 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande,
    je kaartje is prachtig hoor..wat gaaf met de trouwfoto er op en..zelfs de binnenkant is weer heel mooi gedaan..mijn complimenten..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig Mirande, je vorige kaart is ook al zo SCHITTEREND, dat vintage scrappen gaat je heeeeeel goed af...super mooi allemaal.
    Deze is echt super met een echte oude foto.
    Ze zullen er wel erg blij mee zijn.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi gedaan Mirande! Mooi zo met die oude foto en de kleurtjes passen zo mooi. Je vorige creatie was ook super! Fijne zondag nog. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi gedaan, en gave kleuren.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is prachtig Mirande, geweldig met die foto, zullen ze vast blij mee geweest zijn.
    Leuk dat je met mijn Candy medoet. ik weet dat je problemen hebt met uploaden van foto's in je zijbalk dus dat geeft niet, je mag gewoon meedoen hoor.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi zeg! Ik moet ook nog een kaartje maken voor zo'n feestje dus is dit zeker een inspiratie!
    Mooie stijl!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi hoor Mir ande, echt ook wel een kaartje van jou met al die mooie details!
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hartstikke leuk is ie geworden hoor Mirande! Ziet er super uit vind ik. Maar het is een feit dat je zelf over bepaalde projecten gewoon niet zo tevreden bent... Vervelend gevoel vind ik dat zelf maar de vele positieve commentaren maken dat weer goed, toch?! En 50 jaar getrouwd.... pfff wij zijn bijna op 1/5 deel haha. Hoop maar dat we saampjes gaan halen!!

    Groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Miran,
    Mooie kaart heb je weer gemaakt. Fijn dat je weer vol inspiratie zit. Het gaat echt goed he zo te zien. Leuk dat je een foto hebt gebruikt op de kaart. Dat maakt het net weer wat persoonlijker.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig gedaan en zo leuk om zo'n persoonlijke kaart te maken! De details zijn perfect in balans en ook heel mooi!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Mirande,wat een lieve persoonlijke kaart,en dat hoekje is inderdaad prachtig maar ook je bloementoef en dat je de vlinder van het dp terug laat komen vindt ik erg leuk gedaan,Ik wil je ook nog ontzettend bedanken voor de verrassing in mijn mailbox,wat lief,ik heb er geen een van en zal er vast gebruik van maken,dikke knuffel en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtig kaartje!!! Zo met een persoonlijke foto is altijd raak natuurlijk, ze waren er vast héél blij mee!!

    gr. Arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Mirande,
    wat doet een foto van 'echte' mensen toch veel! Dat maakt het zoveel persoonlijker.
    Ik vind hem echt schitterend! Wat jij doet met die bloemen en vlinder en harten, dat vind ik dus erg moeilijk. Dan twijfel ik of het geen samengeraapt zooitje wordt. Bij jou dus niet!!
    Dankjewel voor het compliment. Het is inderdaad zo dat mijn voorraadje met spullen aardig begint te groeien en dan heb je gewoon meer mogelijkheden op je kaarten.
    Vervelend dat je soms zo moeilijk een reactie achter kan laten.
    Duurt het gewoon lang of word je niet doorgelinkt? Ik heb dat ik bij sommige blogs vreselijk lang moet wachten voor ik erop kom en ook voor ik een reactie kan plaatsen. Herkenbaar?
    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat mooi!! prachtig toevoegingen hebt je hiervoor dit kaartje gebruikt.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat is dit een schitterende kaart Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuk kaartje zeg! Groetjes Willemijn

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een schitterende persoonlijke trouwkaart, super mooi gemaakt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande