donderdag 22 november 2012

Hallo kleine vent!


Hallo kleine vent!

Hallo bloggers,

Het is een drukke week deze week, twee avonden werken i.v.m. de oudergesprekken en op de woensdagmiddag ook nog een cursus. Weinig tijd dus op te bloggen. Vanavond is de laatste ouderavond en dan wordt het weer wat rustiger. Dan heb ik weer tijd om jullie mooie creaties weer eens goed te bekijken.
Ik heb ondertussen af en toe wel heel eventjes kunnen scrappen. Dit kaartje heb ik afgelopen weekend afgemaakt voor een juf van onze kinderen. Zij heeft vorige week een zoontje gekregen.
Het kaartje zelf heb ik al een tijdje terug gemaakt. Hij was in eerste instantie voor de zus van mijn vriendin. Ze heeft deze zomer een baby gekregen, ik gokte op een jongen maar het werd een meisje. Dit kaartje lag dus al eventjes in mijn voorraadbak om verder afgemaakt te worden.
De basis is gemaakt van craft. Ik had mijn laatste restjes blauw Maja papier uit de kast gehaald en kon er nog net dit kaartje mee maken.
 
Ik heb Edwin ingekleurd met Derwent potloden, hij zit in een nestablitie, floral ovals. Hij blijft leuk!
Op de voorkant heb ik de tekst it's a boy gemaakt met een mal van Tim Holtz. De bloem op de voorkant heb ik gemaakt van koffiefilterzakjes. Ik vond het leuk om zelf ook eens bloemen te maken en het was niet eens zo heel moeilijk. De stempeltjes zijn van Eline.
 Ook de binnenkant van de kaart heb ik dit keer versierd met een leuke slinger. Op de slinger staat de naam van de baby. De voetjes links onderin de hoek heb ik ooit eens gewonnen bij een candy en kwamen nu wel goed van pas.  Op het labeltje heb ik onze felicitaties geschreven.
 

 
Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden. Er zijn nog enkele baby's op komst, misschien moet ik nog maar een paar kaartjes gaan maken voor mijn voorraadbakje, dat werkt best handig en snel. Nu ga ik snel eten want ik moet zo weer naar school. Ik wens jullie een hele fijne avond en tot snel.
 
Groetjes Mirande

11 opmerkingen:

  1. Echt een supergaaf kaartje!!
    Succes vanavond met de ouderavond.Is altijd zo druk deze periode... maar moet eerlijk zeggen dat ik het wel mis!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwwwwww een hele mooie kaart heb je gemaakt. super.!! Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief schattig kaartje, echt heel erg mooi gedaan
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande,
    Wat een supermooi babykaartje gemaakt..mooie kleuren,leuk de letters en prachtig de aangeklede binnenkant...WOW...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een lief kaartje!! De binnenkant is ook super, zo leuk en persoonlijk, heel mooi!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Knap hoor dat je tussen de drukte door toch nog even een kaart af maakt en een blogpost maakt want ook dat kost tijd....foto's maken, tekst erbij....
    Schitterend deze kaart en kei mooi gelukt je bloem van koffiefilters!
    Ik vind het ook altijd leuk zelf bloemen te maken , het schiet dan wel niet op met je scrapwerk kaarten maar het is inderdaad zo leuk om te doen.
    Morgen ga ik foto's maken van mijn laatste werkje en dan stuur ik het op naar Ger-janne.
    Ik kreeg van een collega drie engelse scrap tijdschriften dus die krijgt een speciale kerstkaart als dank ( moet ik nog mee beginnen)en ik ben nog bezig met een kistje.
    Blogpost maken komt er nog niet van, misschien wel even tussendoor een tutorial van het envelopje.
    Ik mail je binnenkort nog wel eventjes.
    Geniet van de sint tijd met je kids!
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een lief kaartje, heel mooi.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Mirande, wat een superleuke kaart zeg! Prachtige binnenkant ook, wat heb je er weer een werk van gemaakt. Gelukkig zijn je ouderavonden weer voorbij als je dit leest. Altijd weer fijn dat het voorbij is he?? Die extra avonden hakken er behoorlijk in (bij mij althans wel ;)).
    Hoop dat alles goed met je gaat. Binnenkort zal ik ook weer eens een berichtje plaatsen.... haha knutselen en blogs bezoeken dat gaat me nog enigszins af maar de berichtjes plaatsen daar moet ik altijd echt tijd voor uittrekken stom he?! Tot gauw,

    Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi Mirande,
    wat is dit weer mooi gemaakt. en zo uitgebreid!! echt wow.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schattig kaartje! ook heel mooi hoe je de binnenkant hebt gedaan. Mooi de zelfgemaakte bloem van koffiefilterzakjes.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande