zondag 20 januari 2013

Fijne dag!

Hallo allemaal,

Het komt er op dit moment helaas niet van om regelmatig te bloggen. Ik hoop dat er binnenkort weer wat verandering in gaat komen want ik mis het wel. Maar goed nu zijn andere dingen even belangrijker! Ik wil jullie wel weer bedanken voor de vele, lieve reacties op mijn vorige kaart voor mijn collega. 

Voor Miranda maakte ik deze verjaardagskaart. Ze heeft voor haar verjaardag een verjaardagscandy uitgeschreven waar je een kaartje voor moest maken. Ik was er in de kerstvakantie al mee begonnen maar het kaartje was nog steeds niet helemaal. Op het laatste moment heb ik het kaartje afgemaakt en hij kwam nog net op tijd aan voor haar verjaardag. En tot mijn grote vreugde ben ik ook nog de winnares geworden van de candy. Helemaal super! Het verrassingspakketje wordt nu opgestuurd, ik ben zo benieuwd! Altijd leuk wanneer je verrassingspost ontvangt. 
Vorige week kreeg ik ook al een hele leuke verrassingspost van Jolanda Ze gaf vier verschillende stempels weg ter ere van haar verjaardag en ook bij haar viel ik in de prijzen. Super leuk. Deze mooie kerststempel kreeg ik van haar. Ik had het maken van kerstkaarten even op een laag pitje gezet maar met deze mooie stempel wil ik toch wel heel snel een mooie kaart gaan maken. Jolanda nogmaals bedankt, ik ben er zo blij mee!

Nu weer even over mijn kaartje.

Ik heb dit keer voor een rond model gekozen, deze stond al een tijdje op mijn to do lijstje. Het papier zijn nog wat restjes die ik over had van een kaartje uit een vorige post. In combi met kraft en wit papier heb ik deze kaart gemaakt. Met de bloemenmal van Tim Holtz heb ik de bloemen gemaakt, Daarna heb ik nog enkele blaadjes, swirls, plakparels, een parelpen, een kantje, een strikje en een stempeltje de kaart afgemaakt. Ik vond het zelf wel een erg mooie kaart. De kleur zwart kies je misschien niet een twee drie voor een feestelijke dag maar toch vond ik de kaart zelf wel erg mooi en Miranda gelukkig ook. 
De foto's zijn helaas niet zo heel mooi omdat ik ze 's avonds laat nog heb gemaakt omdat de kaart anders te laat op de post zou gaan. Het labeltje, dat ik in het kaartje had verstopt had ik aan de voorkant versierd en  op de achterkant had ik een persoonlijke tekst geschreven. 

  Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze verjaardagskaart in het zwart vinden. 
Ik hoop snel weer een post te kunnen plaatsen en een bezoekje aan jullie blogs te kunnen brengen want ik mis vast weer heel veel mooie creaties.
Groetjes Mirande




18 opmerkingen:

  1. Oh Mirande, maak je niet druk over het wel of niet bloggen! Ik herken het wel en inderdaad, soms kan het gewoon even niet. Maar we blijven je blogje echt wel bezoeken hoor (ik in ieder geval wel!). Supermooie kaart heb je gemaakt, wat leuk dat je er ook mee gewonnen hebt. Groetjes en hopelijk tot gauw, Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,
    Leuk dat je een prijs gewonnen hebt met je mooie kaart..prachtig is dat Kraft het komt zo mooi uit op een kaart en.dan ook nog een stempel..super..ben benieuwd naar je kaartje daar mee...Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Mirande,
    wat een geweldige kaart! EN ik als bij Miranda dat ze echt alle kaartje persoonlijk heeft bekeken en toen uiteindelijk een winnaar heeft gekozen. Dus je bent niet random of geloot, maar gewoon omdat jouw kaart de mooiste was! Dat is nog eens leuk! Een hele eer! Maar het is dan ook een heel mooi kaartje geworden. Leuk met die label!
    Leuk zo'n verrassingscandy. Ben benieuwd wat je krijgt!
    Druk zeker met alle toetsen en de voorbereiding voor de rapporten? Sterkte en succes!!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaart ziet er heel mooi uit. Zwart is wel heel stijlvol. En zo met die mooie bloemen erbij is het een mooi geheel geworden.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je prijs bij Miranda.
    En ook bij Jolanda (twee -anda's, grappig.

    Ik denk dat het genoeg zegt over je kaart als je uit zo veel zelfgemaakte exemplaren als winnaar wordt gekozen. Leuk model vind ik het trouwens! (-: Veel plezier met je nieuwe stempels

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super mooi kaartje zeg!!!! Gefeliciteerd dat je gewonnen hebt!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo herkenbaar meis, dat bloggen, maak je daar niet druk over, denk dat we het allemaal wel eens hebben (het is ook geen moeten hè)Je kaartje is weer super en gefeliciteerd met je gewonnen prijsjes.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd Miranda met je prijs.Je kaart is heel mooi geworden ik ga dat ook eens proberen een ronde kaart.Groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. gefeliciteerd met je prijsjes. dit kaartje is inderdaad heel erg mooi gemaakt.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd! Het is dan ook een prachtig kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd!!! En wauw wat ben ik weg van je kaart, super die kleuren!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat is inderdaad leuke post om te ontvangen!!
    Dit ronde kaartje is ook weer schitterend.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. prachtig kaartje en heel veel plezier met je stempel

    BeantwoordenVerwijderen
  14. een schattig kaartje Mirande en wat leuk dat je ook lekker in de prijzen bent gevallen en soms komt het er gewoon niet van om iets op je blog te zetten, first things first hoor, je blog loopt niet weg, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk gedaan! En gefeliciteerd met je prijs!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat is 'ie mooi he! Ik moest wel even wennen aan de kleuren voor een verjaardagskaart, maar uiteindelijk vond ik het juist heel mooi en chique. Ik heb gister op de knutselbeurs wat leuks voor je gekocht. Het zal vermoedelijk eind van de week bij je in de bus vallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een heel mooi kaartje heb je gemaakt voor Miranda!! Mooi ook dat het een ronde kaart is en leuk met de losse label!! Miranda vond hen ook heel mooi:)) Enne maak je niet druk als je even niet kan bloggen dat komt wel weer.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel herkenbaar hoor, ik loop ook bij iedereen achter en je hebt toch ook tijd nodig om heerlijk wat te freubelen wat er ook vaak niet van komt.
    Vandaag was het weer studiedag op school en ik ben weer enthousiast bezig van alles te zoeken voor rekenen met kleuters en te maken plastificeren etc.
    Je kaart zo 'n rond model vind ik super mooi ook dat zwart is mooi met die creme en bruinige kleuren en weer super ingekleurd!
    Ik lees nu echt bij, elke avond ern paar blogs dan kom ik er wel haha, dus op naar je volgende post....

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande