donderdag 10 januari 2013

It's a boy!!



Hallo allemaal,

Bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn geboortjedoosje. Zo leuk om te lezen. Ik ben sinds kerst in het bezit van een nieuwe mobiele telefoon (kerstcadeautje van Raymond, lief he) en kan dus nu ook jullie reacties direct bekijken via mijn mobiel. Dat is leuk maar ook wel verslavend hoor zo'n mobiel met allerlei leuke spelletjes. Mijn tijd breng ik op dit moment ook veel word feutend (geen idee of je het zo schrijft) door met mijn collega's, we zijn op het werk bijna allemaal verslaafd aan dit spelletje. In de pauze zit iedereen met zijn mobiel lekker te word feuten, hoe gek kun je zijn met z'n allen.... maar wel gezellig hoor.
Ook wil ik mijn nieuwe volgers van harte welkom heten. Wat leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben, ik hoop dat jullie lekker komen rondkijken en wellicht wat inspiratie op kunnen doen. Ik kom zeker ook snel een keer bij jullie kijken. 

Het jaar 2013 was nog maar net begonnen toen we het nieuws hoorden dat een juf  op de school van Lars en Merle een baby heeft gekregen. Natuurlijk maakt mama dan een kaartje, die Merle vol trots bij de juf in de bus mag gooien. Dit keer is er een jongetje geboren. Ik heb dit dp al een tijdje in huis, het is van Basic Grey, Oliver. Ik vond het toen ik het kocht erg stoer en wilde er eigenlijk een lo mee maken maar daar is het tot nu toe nog niet van gekomen. Wie weet gaat dit nu binnenkort gebeuren. Ik wil me dit jaar weer wat meer gaan storten op het maken van andere creaties dan alleen kaartjes. Ik vind het maken van kaartjes hartstikke leuk om te doen maar ik vind het maken van albums eigenlijk nog veel leuker. Daarom ben ik in het laatste weekend van de vakantie begonnen met een nieuw mini-album. Ik ben er op dit moment heel druk mee bezig en hoop dat ik deze over een week of twee wel af heb. Ga mijn best doen om deze zo snel mogelijk aan jullie te kunnen laten zien.

Maar nu even over dit kaartje. Ik dacht dat het geboortekaartje van deze baby wel een stoere kaart zou zijn en mijn inschatting klopte, dus maakte ik ook een wat stoerder geboortekaartje waar de kleur lichtblauw niet op gebruikt is. Een keer heel wat anders.
De basis is een kaart van wit cardstock. Deze heb ik beplakt met dp, verder heb ik ook grijze cardstock gebruikt om de matten. Op de basiskaart heb heb ik een groot label geplakt. Op het label heb ik een Magnolia afdrukje verwerkt, het babietje blijft gewoon een van de leukste babystempeltjes vind ik.
Ik heb deze ingekleurd met Derwent potloden. Achter het afdrukje zit een gaasje. Verder heb ik enkele tekststempetljes, bloemetjes en een takje gebruikt. De sterretjes heb ik grijs geinkt en komen van de Xenos. De naam heb ik gemaakt met een stans van Tim Hotlz. Alle randjes van het dp heb ik bewerkt met de distresser  en voorzien van een beetje grijze inkt zodat het nog een iets stoerder uiterlijk krijgt. 


Wat vinden jullie van dit stoere geboortjekaartje voor Dani?
Ik ga vanavond weer lekker aan de slag met mijn mini album, dus de komende tijd zal er wat minder post van mijn kant komen, denk ik.
Groetjes Mirande

24 opmerkingen:

  1. Echt een stoere kaart zeg, en lief tegelijk!
    Heb het papier ook in huis en ook al eens layouts meegemaakt...erg leuk dat jongenspapier van BG!
    Succes met je album, ben benieuwd!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi, WordFeud, heerlijk, ik ken het. :-) Ben ook een enthousiaste speler, net als met MindFeud en Ruzzle.
    Heel stoer kaartje heb je gemaakt, mooi papier!
    In mijn laatste bericht van 2013 schreef ik ook dat ik meer layouts wil maken i.p.v. kaartjes. Tot nu toe lukt dT goed, ik heb er al vier af. (Komen de komende week op mijn blog, er staat er pas 1, haha). Ben heel benieuwd naar jouw album. Groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel herkenbaar, Mindfeud.....tot diep in de nacht!

    Wat laat je een geweldige mooie kaart zien, prachtig van kleur ook!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande,

    WOW...wat een leuke, stoere babykaart is dit..prachtig...mooi ingekleurd en...helemaal toppie...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. prachtige kaart gemaakt. heel mooi papier!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi Mirande,ik hou hier wel van een beetje andere kleuren voor een baby.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk en mooi Mirande! De kleurtjes zijn prachtig zo!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Stoer en lief is dit kaartje en wat een mooi papier. Ben benieuwd naar je album!


    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja weer een berichtje op je telefoon! Leuk toch, zo meteen alles kunnen bijhouden:-) je kaartje is inderdaad erg stoer! Super!!
    Xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een lief kaartje!!! Mooi!!
    Veel plezier met je nieuwe telefoon, ben je al net zo verslaafd als mijn kinderen?? Die zijn er niet meer vanaf te krijgen haha

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Mirande, wat een schitterend kaartje is dit geworden. En ja zo'n verslaving herken ik wel, wat ook heel leuk is en je snel met andere kunt spelen is Ruzzle. Dat is onze hit op dit moment, ook een letterspelletje.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Mirande, bedankt voor je reacties op mijn blog, leuk om te lezen! Het klopt inderdaad dat er een layout is die al wel in de leeslijst staat maar niet op mijn blog (zwemmen met papa). Ging iets mis met inplannen, haha. Hij komt binnenkort....:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Als ik je kaartjes zie denk ik dat is een Mirande kaartje en die zien er altijd goed uit.
    Prachtig gemaakt. Het is bij jullie op school dus mobiele eenheid...........
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Mirande, wat een schattig lief babykaartje!! Ik vind dit zo'n lief stempeltje en zulke mooie zachte kleuren heb je gebruikt. Je vroeg nog naar de sneeuwrandjes op mijn kaart: ik gebruik Alleen's True Snow en breng dat met een smal plat kunststof kwastje op. Vaak strooi ik er heel spaarzaam nog wat fijne glitter overheen als het nog nat is. De bontrandjes vind ik niet zo leuk met sneeuw dus die maak ik altijd van Flower Soft, dat is een soort Flock dat je met speciale Flower Soft lijm opbrengt. Heb je nog vragen dan weet je me te vinden...groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind je kaartje schitterend geworden Mirande, en wat een leuke naam (hihi mijn zoon heet ook Dani), zelf heb ik niets met dat wordfreud maar veel mensen in mijn omgeving zijn ook helemaal verslaafd. Leuk toch. Ben benieuwd naar je album wat je aan het maken bent, zelf heb ik in het verleden ook heel wat scrapboeken gemaakt maar nu heb ik juist veel meer zin om kaartjes te maken, precies omgekeerd dus.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ooh leuk dat je met een mini-album aan de slag bent,ben benieuwd. Dit kaartje vindt ik zowel mooi als stoer,leuk die combinatie,ik vindt het een toppertje!lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hee Miran,
    Wat een superleuke kaart heb je gemaakt voor haar.
    Ik wist nog helemaal van niets, maar ik heb al app contact met Raymond gehad, dus ik ben weer op de hoogte.
    En jij kan nu ook appen he.....?
    Dat is wel handig, hoop alleen dat je dan ook reageert, maar dat komt vast goed als je toch al de hele dag spelletjes doet hihi.
    Ik spreek je snel (hoop ik), hebben we al vaker gezegd he.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een gaaf kaartje, echt leuk geworden en weer eens wat anders als baby blauw ;-)
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een lief en stoer babykaartje Mirande, leuk gemaakt en heel mooi papier!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Mirande,
    wat een mooi stoer kaartje zeg! Eigenlijk is het ook wel weer een lief kaartje door het schattig afdrukje!
    Ik moet wel lachen, zie jullie zo met de smartphones zitten word feuten! Ach, het schept een band!
    Leuk om weer albums van je te zien te krijgen! Wnat ik weet dat die er altijd helemaal tip top uitzien!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Een hele mooie kaart! Heel lief en schattig! Leuk model met de label! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Schattig kaartje en stoer ook nog. o o o dat met die telefoon ken ik helemaal. Sinds 5 oktober heb ik er zo een en nog steeds zit ik er veeeeeel mee te spelen. Ik wil ook wel word feud met je doen!!! Nu is mijn internet kapot en moet ik de telefoon wegbrengen om te repareren, dat ben ik al een dikke week aan het doen, hahaha, afstand nemen lukt eigenlijk niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik heb nog een oudere telefoon, kan alleen maar bellen en sms-en, wil wel een andere maar zolang deze het nog doet wacht ik toch nog even.
    Geweldig mooi kaartje heb je weer gemaakt meis, hij is super!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Prachtig stoer deze kaart!
    Waar haal jij die gaasjes?
    Ben heel benieuwd naar je album, eigenlijk maak ik zoiets ook liever maar er komen vaak zoveel kaartjes tussendoor.
    Ga door naar de laatste post van vanavond haha

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande