maandag 4 maart 2013

Gefeliciflapsteerd


Hallo allemaal,
 
Wat gaat de tijd toch snel, het is inmiddels al ruim een maand geleden dat ik mijn laatste post geplaatst heb. Het is volgens mij nog nooit gebeurd dat ik zo lang iets niet heb kunnen posten.
Op dit moment komt er nog steeds niet veel van scrappen terecht en lukt het bloggen me ook niet. Ik kijk af en toe wel naar alle mooie creaties, die jullie maken hoor, maar een reactie plaatsen daar heb ik echt geen tijd voor. Sorry daarvoor. Ik hoop echt dat er weer snel wat verbetering in komt.
 
Dit kaartje had ik in de kerstvakantie al gemaakt. Het is een verjaardagskaartje voor een jongentje van 7. Het papier is een kerstlijn, die ik ook goed kon gebruiken voor deze jongenskaart. Het blauwe papier heb ik gecombineerd met grijze cardstock. Het feestelijke afdrukje heb ik gekleurd met mijn Derwent potloden. Het rozetje heb ik gemaakt met een mal van Tim Holtz en de sterretjes komen van de Xenos, ik heb ze met inkt grijs gekleurd. De radartjes, die heb ik er later nog bij opgeplakt (zie tweede foto) heb ik ook gemaakt met een Tim Holtz stans, deze had ik voor mijn verjaardag gekregen. Ik vond de kaart toch nog een beetje kaal vandaar nog deze kleine aanpassing op het laatste moment. De foto's, die daar van had gemaakt zijn niet zo goed gelukt dus vandaar twee oude foto's. Ik vind het zelf wel een leuke verjaardagskaart geworden wat vinden jullie ervan? Hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande

18 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje, heel leuk gedaan joh
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar je verhaal, tijd en zin komen vanzelf weer! Je kaartje is wel weer ontzettend mooi!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was inderdaad rustig van je kant uit. We zien je vanzelf wel weer. Deze kaart is erg leuk, de kleuren zullen wel wat donkerder zijn omdat je schreef dat de fotot's niet zo goed waren. Groetjes en geniet van het mooie weer. nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mirande, ik las al dat je even geen inspiratie had en dus (lees ik nu)geen tijd, ja dat gebeurt ons allemaal wel van tijd tot tijd hoor, dan maar een kaartje uit je voorraad toch? het is een schattig jongenskaartje, och en geen nood, je inspiratie komt vanzelf wel weer, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om weer iets te bewonderen op je blog. Herkenbaar hoor niet altijd de tijd en zin om te bloggen. Je kaart is mooi, echt een schattig jongenskaartje. Leuk de radartjes als extra toevoeging.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om weer iets van je te zien! Ik vind hem heel leuk geworden. Mooi papier, heel toepasselijk voor een jongenskaart. Blauw-wit-grijs is ook erg geslaagd samen. Goede toevoegingen op je kaart ook, ik vind de tag vooral weer erg leuk geplaatst! Hopelijk komen de inspiratie en de tijd je snel weer tegemoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele mooie vrolijke kart! Leuk met de tag en het rozet met 7 erop is super leuk! Je scrapzin zal vanzelf wel weer terugkomen! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende kaart Mirande.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het geeft niet, Mirande, tijd is een belangrijke factor bij het bloggen. En tijd kost het. Soms lukt het gewoon niet, maar als trouwe volgers weten wij dat. Dus jij vergeet ons niet een wij jou niet, toch?!!!
  In ieder geval heb je een lief kaartje gemaakt!
  Mocht je nog aan een challenge willen deelnemen, ik zag net een uitdaging bij de Creatieve Zebra:
  http://decreatievezebra.blogspot.nl/2013/03/challenge-9-kinderkaart.html
  Succes!
  Groetjes en hou je taai,
  Judith

  PS: Mocht je Patricia nog spreken, doe haar de groeten (-: Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi, tof kaartje Mirande! Ik begrijp je wel hoor, doe maar rustig, niemand zal je het je kwalijk nemen!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het een supermooi kaartje geworden Mirande, ziet er weer tiptop uit. Heel veel sterkte met alle drukke werkzaamheden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een superleuk kaartje is dit weer geworden. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkig je bent er weer eventjes, ach nu zijn andere dingen even belangrijker en ze vergeten je toch niet dat zie je wel hier boven.
  Je kaartje is prachtig, wat gaaf die nieuwe stans die radertjes maken het inderdaad helemaal af!
  Ik hoop dat het weer een beetje tot rust komt bij je en dat we binnenkort je nieuwe frisse lente ideetjes weer kunnen zien op je blog.....een openbaring vandaag he die zon!
  Dat geeft een mens weer meer energie!
  Fijne week
  Liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tijd ontbreekt het iedereen wel eens aan, geen sorry daarvoor hoor, bloggen en scrappen is geen verplichting, je moet er wel plezier in blijven houden. Zodra je iets geplaatst heb, krijgen we vanzelf een melding toch, dan komen we weer gezellig kijken. Het is weer een leuke kaart geworden.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ha Mirande,
  leuk weer wat van je te lezen! En te zien natuurlijk! Het is een hel erg leuk kaartje. Ik zag de tip om hem in te zetten voor een challenge. Bij de Dutch Card Lovers vragen ze een tag op een kaart. Kun je hem ook nog inzetten...
  En heb je andere werkdagen of had je het berichtje ingepland? ;-)

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vroeg me al af waar je was gebleven. Leuk weer een kaartje van je te zien, hij is ontzettend leuk!
  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande