maandag 9 december 2013

Vandaag is het jouw dag!


Hoi, hoi,
 
Dit kaartje heb ik enkele weken geleden naar Antionette gestuurd omdat ze jarig was. Helaas kwam mijn kaart wat later aan dan de bedoeling was omdat ik de verjaardagsdatum verkeerd had opgeschreven. Dom! Maar goed beter wat later dan helemaal geen kaartje toch? Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden, rondom het afdrukje heb ik een klein stempeltje gebruikt om het randje van het afdrukje wat meer te benaderen. Ik vind dit zelf erg mooi. De bruine swirls en bloem kreeg ik van mijn vriendin Bianca. Achter het afdrukje zit een Magnolia hartje waar ik wat lintjes en een touwtje aan geknoopt heb, op dit hartje staat de tekst "veel liefs". Ik vind het gebruikte dp erg vrolijk, gelukkig heb ik nog wat restjes dus kan ik er nog een kaartje mee maken. De vlindertjes zijn gemaakt met een Matha Steward pons en als lijfje heb ik een kralenkettinkje van de Xenos gebruikt.
Ik wens jullie een hele fijne avond en voor straks alvast welterusten.
Groetjes Mirande

13 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande, wat een snoepje, mooie kleurencombinatie en zo leuk dat Tilda op zo'n mooi gedecoreerde tag staat. Leuk idee om die vlinderlijfjes van stukjes kralenketting te maken, lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi deze kaart voor Antoinette, ze zal het je vast niet kwalijk nemen hoor en blij zijn met zo'n pracht exemplaar!
    Mooi ingekleurd zo goed passend bij het fleurige dp papier!
    De vlindertjes maak ik ook vaak zo, net even wat meer effect krijg je dan een super verjaardags kaartje!
    Fijne week!
    Liefs En welterusten
    Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande,
    Prachtig kaartje heb je gemaakt met een mooie stempel,ik vind de randjes heel leuk gedaan, mooie tag met lintjes, prachtig..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er zijn dus nog meer 'late' bloggers (en dan bedoel dit tijdstip) (-:
    Antoinette vond het vast leuk om nog een kaartje te ontvangen na haar verjaardag, zeker zo'n vrolijke! Zo heeft ze alle tijd om de details te bestuderen. Mooi gemaakt, Mirande! Kom je zaterdag ook met GerJanne mee naar Dora?
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beter laat dan nooit, ze vond het vast erg leuk alsnog een kaart te ontvangen. Leuke kaart, het lijfje van de vlinders en de randjes langs je plaatje zijn mooie details.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo een mooi kaartje, dat kan je toch niet erg vinden wanneer het wat later komt.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi Mirande, je kaartje is een schatje en zal Antoinette vast heel erg leuk hebben gevonden, ook leuk zoals je die randen om de stempel hebt bewerkt, staat schattig, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige kaart is dit !
    Een fijn en gezellige (knutsel) week gewenst ☺
    Grtjsss en liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een mooie kaart! echt prachtig inelkaar gezet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Mirande,
    lief kaartje heb je gemaakt. Mooie details ook. Dat kleine stukje kralenketting als lijfje van de vlindertjes is heel schattig. Judith had mij ook al gevraagd of je meekwam naar Dora. Wie weet een andere keer?
    Het is ook een drukke tijd nu, zo vlak voor kerst...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een heel mooi, vrolijk kaartje! mooie kleuren en details! De swirls rondom Tilda staan ook erg leuk. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande