dinsdag 18 maart 2014

Hoera 1 jaar!

Hallo allemaal,
Voor de jarige Huub maakte ik dit cadeau, nou eigenlijk meer voor zijn moeder. Toen haar oudste zoon 1 jaar werd had ik een mini album gemaakt over zijn eerste levensjaar en die leuk verpakt in een doosje. Dat cadeau werd erg gewaardeerd met het verzoek of ik dat dit nog een keertje voor haar jongste zoon wilde maken. Dus ben ik enkele weken voor zijn eerste verjaardag aan de slag gegaan met dit project. Wat was het weer leuk om zo iets te maken voor iemand die het zo waardeerd!
Het papier is een oude lijn van little robots van...
 
Het houten kistje komt van de action. Ik heb de buitenkant beplakt met dp en de binnenkant was zwart dus daar heb ik niet veel aan gedaan, behalve de binnenkant van de deksel.Die heb ik beplakt. Hiervoor heb ik de uitnodigingskaart voor zijn eerste verjaardag gebruikt.
Deze heb ik in stukken geknipt en gebruikt in het doosje. 

 Bij een verjaardag hoort ook een kaartje. Dit kaartje heb ik gemaakt met de restjes dp, die ik nog over had. Een vrolijke verjaardagskaart zonder afbeelding. Wel een echte jongenskaart vind ik zelf.

Dit mini album heb ik gemaakt voor in het doosje. Het is een kleine versie van een album, wat je kunt maken bij het scrapbookatelier in Klarenbeek. Een leuk album met allerlei tags verstopt in de pagina's. Het album wordt gesloten met een stuk elastiek, hieraan heb ik een charm gemaakt van een gebakje, want die gaan ze vast eten voor Huub zijn eerste verjaardag. Op de foto's komt het boekbinderslinnen wat ik gebruikt heb wat vlekkerig over maar in het echt is het grijs en past het goed bij een van de vele streepjes in het papier. Maar op de foto zie je dat niet echt volgens mij.
 Dit album is gemaakt van drie pagina's cardstock, die je op een bepaalde manier rilt en snijdt zodat deze constructie onstaat. Je kunt in verschillende pagina's een tag verstoppen. Ik heb bij iedere maand in zijn eerste levensjaar minimaal 1 foto verwerkt. Zijn leeftijd heb ik op de computer uitgeprint en bij de desbetreffende foto geplakt.
Ik laat jullie enkele pagina's in het album zien. Dit zijn de eerste twee.
 
In de derde en vierde pagina past een tag.
Aan de bovenkant van deze tag heb ik de tekststempel "open hier" gebruikt.
Bij deze pagina heb ik ook een vakje gemaakt waar je een tag in kunt verstoppen, door de blz voor een groot deel schuin weg te snijden, zie je toch een deel van de tag.  De andere pagina's zien er ook ongeveer zo uit. Maar de post wordt te lang om jullie alles te laten zien.
 Het gehele setjes bij elkaar.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind zelf de voorkant van het doosje erg leuk geworden omdat Huub het touwtje van de ballon echt in zijn knuistje vast houdt. Kwam toevallig zo uit maar ik vind het zelf wel erg schattig.
Met deze creatie wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:
 
Ik wens jullie en heel fijne week nog en tot de volgende keer.
Groetjes Mirande
 
 

18 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande,
    WOW..wat mooi gedaan, leuk als je creaties gewaardeerd worden en zo'n album is natuurlijk ook prachtig m steeds nog eens in te kijken, 1 jaar in beeld..je kaartje erbij is de kers op de taart, toppie gedaan, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er goed uit.
    leuk om je blog te lezen.
    dat gaat ze zeker een super cadeautje vinden.
    groetjes sannie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande
    Wat is dit gaaf om te maken, dit is een mooie herinnering van het eerste levensjaar waar je altijd weer eens in terug kijkt. Het is prachtig.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je weer een mooi minialbum gemaakt. Wat een leuk en vrolijk geheel heb je ervan gemaakt. Kan me voorstellen dat je al de vraag kreeg om een tweede te maken, zo leuk zoals jij het telkens voor elkaar krijgt, een hele eer toch.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtig cadeau is dit geworden Mirande, ik snap wel dat ze dit verzoek herhaald hebben, het is echt een prachtig blijvend iets. Complimentjes hoor, lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wauw Mirande, wat heb je dit weer schitterend gemaakt, ik vind het helemaal geweldig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig! Echt gaaf dat je dit soort projecten zelfs voor anderen maakt, er gaat zoveel werk in zitten. Ik vind het papier, de foto's en alle flapjes en tagjes weer super. Héél leuk gedaan. Bedankt voor je leuke reactie ook op mijn tape kaart! :) Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Mirande!
    Wat is dit een geweldig project zeg! Het ziet er zo prachtig uit. Ik vind het erg leuk en vrolijk papier. Ik weet dat het heel erg gewaardeerd wordt door Huub's mamma ;-) Je zal wel veel plezier hebben beleefd in het maken en samenstellen.
    Het gaat altijd met pieken in het onderwijs, he? Nu even wat rustiger? Toch knap dat je in al de drukte dit allemaal voor Huub hebt kunnen maken!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Mirande, wat ontzettend gaaf zeg! Wat een mooi cadeau om te geven. Een mooi aandenken. Dankjewel voor het meedoen met onze uitdaging.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een gaaf cadeau zeg, Ik vind hem prachtig geworden
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat ziet dit er weer schitterend uit!! Ik vind het zo knap gemaakt alles en heel mooi aandenken van Huub! Dat minialbumpje is zo leuk met al die flapjes en labels!!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha dit boekje met doosje bedoelde ik laatst, maar dan inderdaad voor haar andere kindje. Ook deze heb je weer zo leuk gemaakt. Wat een mooie herinnering.
    En leuk model boekje, ik vond hem ook zo leuk om te maken.
    Ik krijg de foto's als het goed is vandaag of morgen binnen.
    Met de betaling was het niet goed gegaan.
    Dan spreek we weer even wat af he.
    Fijne dag,
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauwie! Super mooi geworden. Lijkt me een heel leuk projectje om te maken. Hier zitten heel wat uurtjes werk in.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Weer flink uitgepakt, Mirande!
    Dit is toch geweldig om zoiets moois te krijgen!! Echt top hoor.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtig Mirande!
    En idd, dit vindt iedere moeder mooi om te krijgen voor haar kindje ;-)
    Ps. welk boekje is dit van Karin? Herken het niet gelijk. Weet je het nog?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een werk heb je er van gemaakt! Ziet er echt super uit. Heel erg mooi gemaakt, dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een geweldig project is dit, zeg! Zo mooi verzorgd en leuk uitgevoerd. En daar zal de ontvanger wel ontzettend blij van worden. Leuk dat je meedoet aan onze uitdaging!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande