dinsdag 20 oktober 2015

Daar ben ik weer! Doosje voor zwangere collega.

Hallo,
Na een hele lange tijd heb ik besloten om het bloggen toch weer op te pakken. Dus bij deze hoop ik vanaf nu weer met enige regelmaat nieuwe creaties aan jullie te kunnen laten zien. Vandaag start ik met een doosje wat ik heb gemaakt met een Dutch Doobadoo mal. Ik kan wel zeggen dat ik daar een beetje een nieuwe verslaving van gemaakt heb. Ik begon met één mal maar inmiddels groeit mijn collectie al aardig. Wat zijn dat een leuke mallen en wat kun je daar een leuke creaties mee maken.




Het doosje heb ik aangekleed met verschillende stansjes en stempeltjes. Het wasknijpertje met de ooievaar heb ik ooit eens bij de Action gekocht.


Dit is het shirtje wat in het doosje zit. Het cadeautje heb ik inmiddels aan haar gegeven en ze was er erg blij mee!
Ik wens jullie een hele fijne avond en tot snel.
Groetjes Mirande
 
 

8 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande...nou dat is toevallig zeg. Toen ik daarstraks de hond aan het uitlaten was dacht ik aan jou, eigenlijk aan je bedankkaartje (van een broodzakje) voor een candy die je mij gestuurd had.Ik bedacht om dat modelletje eens na te maken... En nu post je wat na lange tijd. Leuk doosje heb je gemaakt en heel toepasselijk versierd. Lief shirtje, ik snap dat ze hier heel blij mee was.
    Leuk dat je er weer bent...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,

    wat leuk je weer te zien in Blogland. Inderdaad en hele tijd geleden. Ik weet dat je niet stil gezeten hebt (Klarenbeek) , maar nu je hier weer bent Welkom terug!
    Je doosje is enig! Ik wist niet dat er een mal voor was. Die op FB heb je volgens mij gezien, had ik met de hand na gemaakt van een patroon. Best een werk, dus een mal is denk ik handiger. Je hebt ontzettend mooie kleuren gebruikt. EN dat afdrukje is en blijft heel erg leuk.
    Ik ben er nog niet achter wie die collega is. Toch niet Eva?
    Groetjes en een fijne vakantie! EN dan hopelijk tot gauw!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je mag niet meer raden. Het is inderdaad Eva. Zo leuk voor haar!

      Verwijderen
  3. Leuk om je weer te zien! Gisteravond zag ik al een berichtje van jou. Ja die doosjes van DDD zijn prachtig, ze zijn ook zo leuk. Deze heb je ook mooi aangekleed en zo'n klein truitje past er ook mooi in. Benieuwd wat je de komende tijd weer laat zien! groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande,
    wat leuk dat je weer terug bent, dat is echt heel lang geleden..Je hebt een prachtig cadeautje gemaakt en het shirtje is schattig..
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een superleuk kadootje zeg ! Erg schattig knijpertje met de ooievaar !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Mirande, super leuk weer wat van jou te zien. Ik dacht gisteren nog aan je, ik dacht aan hoeveel bloggers Miranda heten en bedacht mij dat het jammer was dat jij niet meer actief was. Nou, tadaaaaa! Wat een super leuk doosje heb jij gemaakt voor je collega. Ik heb pas op de beurs ook deze mal van Dutch Doobadoo gekocht en ik heb er... een zwangerschapsverlof doosje mee gemaakt met sokjes die ik dinsdag ga overhandigen aan een collega. Haha, we zitten lekker op één lijn dus. Jouw versie heb je super leuk versierd, het knijpertje is ook echt heel leuk. Mijn variant is op zijn Miranda's, lekker eenvoudig. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ooooo wat leuk dat je weer terug bent op je blog Mirande!
    Ik zag het gisteren op een ander blog waar je op gereageerd hebt, weet zo niet meer welke maar dat doet er niet toe....welkom terug!
    Meteen ook weer een super leuke creatie met een lief doosje!
    Die ooievaartjes heb ik ook gekocht maar nog niet gebruikt leuk idee zo!
    Ik ben bezig met een simpele baby mini moet vrij strak worden want het is voor een collega die van strak houdt.
    Voor mij een moeilijke opdracht en eerlijk gezegd schiet het niet echt op.
    Zelfs in de herfstvakantie kwam ik niet vooruit...veel te druk met andere leuke dingen doen haha.
    Deze week toch maar weer verder daarmee.
    Jij bent super goed in baby dingen maken heerlijk om dat weer te zien hier!
    Ik ga nog even door naar je nieuwste post want ja ik was nu al achter bij je haha.
    Tot zo dus
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande