zondag 22 januari 2017

Thanks

Hallo allemaal,

Het is alweer veel te lang geleden dat ik wat geplaatst heb. Ik zet tegenwoordig mijn creaties alleen nog maar op mijn facebooksite Scrapcreaties Mirande. Dat gaat net iets sneller en kan via mijn mobiel. Maar goed vandaag toch weer een blogpost.

Ik ben aan de slag  gegaan met de leuke mal van de tissue box van Dutch Doobadoo. Ik heb design papier gebruikt uit het blokje With love van Joy. Het bloemenrandje heb ik gemaakt met een mal van Noor.  Op de bloemetjes heb ik roze pareltjes gemaakt met Nuvo. Het stempelafdrukje is van Wild Rose, die ik heb ingekleurd met mijn nieuwe Faber Castel potloden. Wat ben ik blij met mijn nieuwe doos kleurpotloden. Helaas heb ik nog te weinig tijd gehad om er echt veel mee te kunnen doen. Verder heb ik het doosje afgewerkt met wat bloemetjes, die ik gemaakt heb met een stansje van Joy en de blaadjes zijn ook van Joy.
Ik vind het zelf een heel lief doosje waar ik nog heel veel leuke ideetjes bij heb. Dus jullie zullen dit doosje de komende tijd vast nog vaker voor bij zien komen.
Ik wil met dit doosje graag meedoen aan de challenge bij

http://hobbyvisiondt.blogspot.nl/2017/01/challenge-58.html
19 februari 2017. Ik heb voor roze, parels en wit gekozen.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond en wie weet tot snel.
Groetjes Mirande


3 opmerkingen:

 1. Hoi! Ik heb ook veel te weinig geblogd, maar ben dit jaar goed begonnen ;-) Zowel op mijn eigen blog als bij anderen. Veel te leuk! Ik herken heel goed wat je schrijft; ook ik plaats veel via Facebook. Gaat inderdaad veel sneller. Mijn pagina: Stampin Adventures.
  Ik vind dit doosje wel heel erg gaaf! Heeft het de grootte van een pakje zakdoekjes? Of van zo'n grote tissuedoos? ben benieuwd wat je nog meer gaat maken!
  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mirande,
  ik blijf bij bloggen. FB gaat sneller maar is ook vluchtig en erg onpersoonlijk. Klik, vind ik leuk.
  Des te leuker even een berichtje te lezen en te zien. Je creatie is weer heel leuk! Doet me denken aan het doosje dat ik van je kreeg met de zakdoekjes bij mijn afscheid! Heel leuk afscheidscadeautje. Mooi met de bloemenrand eromheen.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk gemaakt, mooie kleuren
  en een te gekke stempel, heel gaaf ☺
  Bloggen vind ik nog altijd veel leuker !
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-10x10}

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande