vrijdag 27 april 2018

Hoera 15!


Hallo allemaal,

Voor een jarige, die 15 jaar is geworden, ik deze verjaardagskaart/dit doosje gemaakt. Ik heb hiervoor de mal 470.713.325 gebruikt.


De mal heb ik  iets aangepast.  Hiervoor heb ik de zijkant iets groter gemaakt, zodat er snoepjes in het doosje passen. De zijkanten heb ik 2 cm groot gemaakt. Let op dit doe je dus bij beide zijkanten.


Aan de bovenkant heb ik een extra flapje gemaakt zodat het doosje aan de bovenkant ook dicht kan, zodat de inhoud er niet uitvalt. 
Hierna heb ik eerst designpapier op de binnenkant geplakt en mica achter het venstertje geplakt. 
Verder heb ik het doosje aangekleed met designpapier. 

Het stempeltje op de voorkant is van Wild Rose. Deze heb ik  ingekleurd met Faber Castell potloden. Het bloemetje is gemaakt van flower foam en onder het bloemetje heb ik wat tule, in twee verschillende kleurtjes, verwerkt. 
Verder heb ik het kaartje aangekleed met verschillende stansjes en enkele plakparels. Uiteraard heb ik ook het geld in het doosje bij de snoepjes gedaan. 
De jarige was er erg blij mee.

Bij deze wil ik jullie weer bedanken voor jullie bezoek en wie weet tot een volgende keer.

Groetjes Mirande

3 opmerkingen:

 1. Wat is dit een leuke idee Miranda. Dus als ik het begrijp doe je de lange kant 2 cm erbij.
  Ik heb n.m.l. ook de stencil maar nog niet gebruikt.
  Grt van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk stencil en je verjaardagsdoosje is echt leuk om te geven voor die leeftijd!
  De olifantjes vind ik super schattig en ook zo leuk ingekleurd!
  Flower foam heb ik zelf nog niet aangeschaft maar het ziet er leuk uit. Ik moet eerst maar eens al het andere gaan gebruiken dat ik op voorraad heb.
  Fijne vakantie!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan me indenken dat de jarige er blij mee was. Het is net iets meer dan een gewone kaart en dan valt het in de smaak. En deze ook nog eens letterlijk! Lekker bezig Miran!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande