woensdag 29 september 2010

Geboorte-taartje

Ik was vanmiddag even bij mijn vriendin/collega op bezoek toen ik daar weer het geboorte-taartje zag staan wat ik voor haar zoon Niels heb gemaakt. Ik heb daar toen der tijd geen foto's van gemaakt maar vandaag dus wel.
Hier komen de foto's van een ontzettend leuk cadeautje om te maken maar ook om weg te geven. Mijn vriendin heeft het taartje nog steeds op de babykamer staan.

Ik heb het taartje gemaakt van drie ronde, kartonnen doosjes, die ik gekocht heb bij de Xenos. Ik heb alle drie de doosjes beplakt met wit karton en ze daarna versierd met geponste randjes, allerlei tekststempeltjes, lintjes en stickertjes. Ook de dekseltjes heb ik beplakt met wit papier. Om de randjes netjes af te werken heb ik een blauw touwtje om de randjes geplakt. Bovenop het kleinste doosje heb ik een ooievaar met een baby in een blauwe doek geplakt, deze heb ik ook bij de Xenos gekocht. Dit is eigenlijk een foto standaard. In de standaard heb ik nog een klein geboortjekaartje gedaan, die had ik uiteraard ook zelf gemaakt. In dit kaartje had ik een persoonlijke boodschap geschreven. Verder heb ik de naam en de geboortjedatum met de cricut gemaakt en deze op het dekseltje geplakt.
In  ieder doosje zat een cadeautje. In de bovenste sokjes, in de middelste een broekje met een truitje en in de onderste een leuk fotolijstje. Zo leuk om te geven maar...... nog veel leuker om te maken.

Nou tot de volgende keer maar weer, ik heb weer genoeg projectjes liggen waar ik weer mee aan de slag moet/mag.

Groetjes Mirande

5 opmerkingen:

 1. OOh wat heb je dit prachtig gemaakt zeg. Je had het wel verteld, maar ik wist niet goed hoe ik me dit voor moest stellen. Hij is echt leuk. Ik heb het miniboekje af...hij is vrij makkelijk...1 avond!! Alleen de foto's moeten er nog in. Ik ga volgende week op vakantie, maar zullen we voor daarna afspreken. Dan begin ik met de kalender en kan ik jou de koffiefilter bloemen uitleggen. Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Wat een schitterende creatie! Echt heel mooi en maar goed dat je er toch nog even een foto van hebt gemaakt en aan ons kunt laten zien. Kan me voorstellen dat dit op de babykamer staat te pronken! Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Mirande,
  Via Linda's blog ben ik bij jou terecht gekomen. Wat een leuke geboorte taart heb je gemaakt. Zo een heb ik nog niet eerder gezien. (zijn het doosjes van Xenos? Ga ik onthouden (-:
  Ik zie dat je pas een blog bent begonnen, vond je het ook zo spannend? Nou ik wel.
  Ik ben benieuwd wat je allemaal laat zien van jouw werken. Hier dus je 3e volger.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat leuk gemaakt!!!
  Super hoor!!!
  Liefs, Marit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gohhh superleuk idee hoe kom je erop!!! hihihihihi

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande