vrijdag 24 september 2010

IJspret

Wanneer ik naar deze foto's kijk hoop ik stiekem toch dat we ook in de winter van 2010 weer kunnen schaatsen. Voor mijn zoon Lars was het de eerste keer dat hij op de schaatsen stond. Spannend maar ook erg vermoeiend. Gelukkig hielp opa hem goed anders was hij was nog veel vaker onderuit gegaan.
De slee was bij Lars erg favoriet. Het liefst wilde hij getrokken worden op de slee door opa. Lekker hard glijden over het ijs zonder er zelf moe van te worden. Wie wil dat nou niet?

Ik heb voor het maken van deze lay-out veel stukken papier gescheurd om vervolgens de gescheurde randen te beinkten. Op het labeltje heb ik de eerste schaatslessen van mijn zoon beschreven. De tittels "Yspret" en "Winter 2009" heb ik gemaakt met de cricut. De ijsster in de rechterhoek bovenaan  maakt de lay-out voor mij helemaal af.
Ik ga nu snel door met het maken van mijn volgende lay-out. Volgende week neemt een collega van mij afscheid. Alle collega's moeten voor haar een A4 maken, die dan in een afscheidsmap wordt gestopt. Ik had tot op heden nog geen hele originele ideeën, maar vanavond moet ik er toch echt aan beginnen, anders krijg ik het niet op tijd af. Dus tot de volgende keer.


1 opmerking:

  1. Mooie LO, heel ijzig met de gescheurde randjes, leuk. En leuk dat je de tekst op een labeltje hebt gezet. Ik ben trouwens zelf al begonnen met dat miniboekje wat ik van jou had geleend.
    Hij wordt erg leuk. Je ziet hem wel op mijn blog verschijnen. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande