donderdag 3 februari 2011

Feestje!

De binnekant van de kaart.

De achterkant van de kaart waarop een tekst geprint kan worden.
Hoi, hoi,
Herkennen jullie dit ook?
Je kijkt op de kalender en ziet dat er bijna iemand jarig is waar je een kaartje voor zou willen maken. Net op dat moment komt het heel slecht uit, heb je weinig tijd en ben je druk met andere dingen. Ik heb daarom besloten om wat verjaardagskaartjes op voorraad te maken.
Dit is er weer één.
Ik heb voor dit kaartje een dubbele kaart gebruikt van 13.5 bij 13.5 cm. Ik heb van de voorkant de helft  eraf gesneden. Met een nestabiltie heb ik een vlak gemaakt waarop ik het magnoliastempeltje heb geplakt. Dit heb ik aan de binnenkant ook gedaan. Helaas is het stempelafdrukje aan de binnenkant niet helemaal goed gelukt. De volgende keer moet ik de tekst eerst stempelen en daarna het papier vast plakken. Maar ja, al doende leert men. Ik heb dit kaartje gemaakt van restjes papier. Het magnoliastempeltje heb ik ingekleurd met Derwent potloden. De bloemen en blaadjes zijn gemaakt met creatables van Marianne design. Op de achterkant heb ik twee vlakjes gemaakt met dezelfde nestablitie. Op het blauwe vlakje kan ik straks nog een persoonlijke felicitatie printen of schrijven. Deze heb ik nog niet vast geplakt. Ja, ik leer snel. hahahaha.
Ik vind het zelf een leuk kaartje geworden. Deze zal niet lang in mijn voorraaddoosje blijven liggen, denk ik.
Tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

3 opmerkingen:

 1. Schitterend kaartje Miran. ik had hem al gezien.
  Het is gelukt vanochtend bij Duijmelot hoor. Ik heb alle spullen. We spreken nog wel even af om onze spulletjes uit te wisselen. Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartje is echt prachtig geworden !
  Mooi papier en mooie kleurtjes heb je gebruikt !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje Mirande! Mijn verjaardag is nog een eindje weg (pffff, gelukkig wel) maar eeeeh, ik houd me aanbevolen hoor! ;-) Deze is erg leuk van kleur en het stempeltje weer erg schattig. Was leuk vanmorgen! Het papier is echt waanzinnig mooi! We konden gewoon niet kiezen en stonden alledrie te kwijlen boven die velletjes. Ik wil je niet lekker maken hoor maar echt, heeeeeel mooi hihihihihihihi! Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande