maandag 31 januari 2011

Little Princess

Hoi, Hoi,

Vandaag laat ik jullie mijn tweede lay-out zien van 2011.
Ik lig nog niet echt op schema omdat ik meer lay outs zou willen maken.
Maar goed dit is er weer één.

Ik heb het idee voor deze lo uit een oud tijdschrift van Creatief met foto's. Ik vond de lo zo gaaf. Maar mijn lo ziet er toch weer heel anders uit dan de oorspronkelijke in het tijdschrift. Ik heb van allerlei restjes roze designpapier kleine vierkantjes gesneden. Daarna heb ik de foto gemat op licht-roze cardstock, deze heb ik op de achtergrond geplakt. Onder de foto heb ik enkele stroken designpapier geplakt, één ervan heb ik bewerkt met een randpons. Het rondje aan de linkerkant van de foto heb ik uit een designvel geknipt. Verder heb ik de lo afgemaakt met enkele bloemetjes, knoopjes en wat stempeltjes. De titel "Litte Princess" heb ik met mijn cricut gemaakt. Achter de foto heb ik nog een zwart labeltje verstopt waarop ik nog een persoonlijke tekst heb geprint. Het was een hele klus en de lo is voor mijn doen best druk  maar ik ben wel erg tevreden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Fijne avond nog allemaal.

Groetjes Mirande
7 opmerkingen:

 1. Ik vind je LO super! Ik hou wel van wat drukker.
  Hij is erg origineel met al die blokjes.
  Kun je evt donderdagochtend ook nog naar Raalte?
  Linda wil misschien ook mee. Ik bel je morgenavond. Groetjes Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mirande,
  Het is wel te zien, dat deze lo veel werk was. Heel mooi geworden! De kleuren passen perfect. En jullie dochtertje is lief om te zien (-:
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vindt dit een superschattige LO Mirande! En zo lekker zoetjes! Echt een meiden LO.
  Lief ook die foto van je dochtertje. Ik vindt 'm ook echt niet te druk hoor! Juist leuk dat er zoveel te zien is en je blijft in dezelfde kleurtjes dus supersss. Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is goed gelukt, Mirande. Erg schattig. Ik vind je vorige kaart (blauwe voor een jongetje) ook erg mooi. Die ga ik nog eens scrapliften. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mirande, erg mooi!
  Leuk die blokjes zo!
  Groetjes Nicole

  P.s. ik kom donderdag op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mirande, wat een mooie lay-out heb je gemaakt! Heel vrolijk!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hij is super maar goed dat wist je al!

  afspreken? xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande