vrijdag 13 mei 2011

Fotolijstje

Hallo allemaal,
Bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn vorige creaties. Het is iedere keer weer zo leuk om al jullie reacties te lezen. Ik word daar altijd ontzettend blij van en krijg er enorm veel energie van om nog meer dingen te maken. Ik heb inmiddels al aardig wat dingen klaar liggen om aan jullie te laten zien. De afgelopen dagen werkte op de een of andere manier mijn inlogaccount voor mijn blog niet. Met behulp van Raymond is het gelukkig toch weer goed gekomen. Ik heb de afgelopen dagen wel naar jullie creaties kunnen kijken maar ik kon dus geen reacties plaatsen maar vanaf nu ben ik er weer.

Vandaag heb ik weer een fotolijstje te laten zien. Ik had er vorige week één gemaakt voor mijn moeder. Ik was daarna heel enthousiast dat ik er nog eentje gemaakt heb maar dit keer voor mezelf. Dit keer heb ik de bruine papierlijn van Maja Design gebruikt. Deze lijn past perfect bij de inrichting van ons huis. Ik heb er een foto van mijn mannen in geplakt.
Dit keer heb enkele bloemetjes op het binnenste randje geplakt wat wel een heel leuk effect geeft.
Ik ben er helemaal blij mee. Helaas zijn de vogelvoederhuisjes op dit moment niet meer te koop bij de Action. Maar mochten ze dit najaar er weer zijn dan ga ik vast nog meer fotolijstjes maken. Ik vind het zo leuk om te doen en het is best snel klaar. Altijd leuk om cadeau te geven.
Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit fotolijstje van mijn mannen vinden.


 Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. Wij gaan dit weekend lekker een nachtje naar de camping waar mijn ouders op vakantie zijn. Dus tot snel.
Groetjes Mirande

10 opmerkingen:

  1. Weer heel mooi gedaan! Ook je papierkeuze vind ik prachtig!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,

    bedankt voor je compliment op mijn blog. Ik vind het echt zo leuk om te doen en blijkbaar is dat te merken aan mijn creaties.
    Jouw fotolijstje is echt prachtig geworden. En zo blijft Raymond natuurlijk ook enthousiast....
    Nog even een anekdote. Toen onze collega dinsdag na onze uitleg over het scrappen en de cuttlebug naar huis ging, groette hij en zei: "GerJanne, mijn vrouw en ik gaan naar huis. Een prettige avond enne....scrub ze dan maar, he?"
    Hihihihihihi. Klopt het toch dat je een nieuw woord minstens 7 keer gehoord moet hebben, voor je het je eigen gemaakt hebt!
    Heel fijn weekend op de camping en tot maandag,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij bent echt goed op dreef zeg. Zoveel leuke dingen heb ik al bij je thuis gezien, waaronder ook dit vogelhuisje...hij is zoooo schattig.
    En nu heb je weer een hele voorraad spullen om te beplakken.....nou ja het houd ons van de straat he. Heel veel plezier dit weekend.
    Tot gauw, Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande
    Wow, deze is ècht erg mooi geworden, super!
    Ben je blij met de spulletjes uit Heino?
    Echt meegaan volgende keer hoor!
    Enne, ik heb hier nog wel lijstjes van de action, mocht je ze hebben willen, hoor ik het wel!
    Fijn weekend! Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou Mirande ik snap dat je trots bent op zulke leuke mannen in huis!
    Heel erg leuk ook dit lijstje!
    Heb jij dat dus ook dat je eigenlijk alles wat je maakt jammer vindt om weg te geven...goed idee om iets voor jezelf te maken!
    Bij ons zit de vakantie er nu ook weer op helaas!
    Eerst nog een fijn weekend,
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. prachtig gemaakt. heel leuk. die papier en de bloemen...prachtig geheel.
    fijn weekend.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook deze is weer erg mooi met het may papier.Volgens mij had iedereen vrijdag problemen met blogger ook ik kon alleen kijken en geen reactie achter laten ook niks plaatsen lukte op mijn blog sommige waren zelfs berichten kwijt dus er was iets aan de hand bij bloggewr zelf.
    Geniet lekker op de camping veel plezier met mooi weer.

    groetjes Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hai Mirande,

    Hier nog even het linkje van de memohouder. Als je er niet uit komt, geef je maar een gil. Excuses voor de vertraging, maar heb zoveel last om op blogs te komen. Hoop niet dat het aan mijn computer ligt . .
    Nou ja, bij deze: http://flatis-bastelleien.blogspot.com/2011/02/zettelbox-anleitung.html

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi mirande

    dit is ook een schatje zeg !!!

    fijne dag
    gr patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ooh dat zal echt een blikvanger in je kamer zijn!
    Ziet er prachtig uit!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande