vrijdag 27 mei 2011

In de VUT.

Hallo allemaal,

Wat een gedoe allemaal met blogger. Ik ben gelukkig niet de enige die helemaal geen reacties achter kan laten. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik de afgelopen week daar ook weinig tijd voor heb gehad. De komende weken zal ik daar waarschijnlijk nog minder tijd voor hebben omdat er weer een hele drukke tijd aankomt op mijn werk. Maar wanneer je het dan toch probeert en het lukt niet...dan baal je echt enorm. Ik bekijk jullie creaties natuurlijk wel gewoon ook al kan ik jullie niet persoonlijk vertellen wat een leuke dingen jullie allemaal weer gemaakt hebben.

Vandaag moeten we naar de afscheidsreceptie van mijn vader. Hij is per 1 mei met vervroegd pensioen gegaan. Ik heb voor hem een stiekem doosje gemaakt. Het patroon komt uit kadoosjes. Het is een erg leuk doosje, die heel snel te maken is en er erg leuk uitziet.
Ja, Ingrid je ziet het goed ik heb er zelf ook al een gemaakt.
Sorry Marion, dit keer nog even geen sjieke theedoos. Hihihi.
In het doosje heb ik nog een klein kaartje gemaakt waarop ik opa heb uitgenodigd om samen met ons een dagje naar de dierentuin te gaan. Hij heeft nu toch vrije tijd genoeg dus dat moet makkelijk in te plannen zijn. Verder een paar pepermunthartjes in het doosje gestopt omdat opa erg van deze snoepjes houdt.


Nog even een foto gemaakt van het geheel. Ik vind het een erg leuk doosje om cadeau te geven. Dus waarschijnlijk zal er nog wel een keer een voorbij komen. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden maar ik realiseer me dat reageren voor jullie waarschijnlijk net zoveel problemen zal geven als bij mij. Nou kijk er dan maar lekker na, reageren kan altijd nog.
Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend.
Groetjes Mirande

12 opmerkingen:

  1. Via google chrome kan ik een berichtje achter laten en op mijn blog komen maar verder op de gewone manier niet.Je kaart doosje is erg leuk,mijn schoonmoeder stopt over 2 weken ook met werken dus dit is wel een heel leuk idee om kado tegeven.

    gr Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie creatie! Daar kan je mee naar buiten komen hoor! Ook de kleuren zijn fantastisch!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw....prachtige creatie.
    super!!

    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een superleuk idee Mirande! Heel mooi gemaakt! Ik heb ook problemen met blogger, echt baaaaalen joh! Ik ben nu via google chrome aan het proberen reacties achter te laten en dat lukt op mijn eigen blog wel dus hopelijk ook hier bij die van jou.
    Even uitproberen dan maar. Fijne avond! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, het lukt!!!! ;-)))))

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gelukkig heb ik geen problemen gehad met reageren, ik gebruik firefox is zou het daar aan liggen?
    Wat een lief en mooi kaartje heb je voor je vader gemaakt, zo leuk met die pepermuntjes er in!
    En natuurlijk gaat opa graag met jullie naar de dierentuin Merle en Lars en wie zal er dan het meest genieten?
    Succes met je werk Mirande, ik weet dat het deze tijd van het jaar razend druk is.
    Geniet van een rustig weekend,
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke doosje heb je gemaakt, heel erg mooi en een hele leuke cadeau!
    Fijn weekend,
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk cadeautje voor je vader! Nu lekker genieten van zijn vrije tijd!
    Fijn weekend!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik geloof dat hij het weer doet...even testen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. YES ik kan er weer in.
    Ik las net op het blog van Duymelot dat als ze om je email vragen je alles in moet vullen, maar je NIET aan moet vinken onthouden dan kan je weer gewoon een reactie plaatsen. bij mij lukt het nu ook om weer een reactie achter te laten. Even over je kaartje/doosje. Hij is zoo leuk, maar dat wist je al. Hebben jullie een leuk feestje gehad??

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Mirande,
    Wat een leuk kaarten doosje. Als het zo eenvoudig is ga ik hem ook eens maken. Waar heb je het patroon vandaan? Gaat opa mee naar de dierentuin? Wat een mooi papier heb je gebruikt!
    Groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Mirande,

    het ziet er weer supergaaf uit! Kadoosjes, is dat een blad? Ontzettend leuk, voor elke gelegenheid eigenlijk.
    Wat Maia schreef over Mozilla Firefox klopt. ik ben het gaan gebruiken en heb geen enkel probleem met reacties achterlaten. Het is een gratis Internetbrowser, net als Explorer, maar werkt altijd en ik vind het dan ook sneller gaan. Ja, drukke periode komt er aan.....

    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande