maandag 9 mei 2011

Tasje voor oma




Hoi, hoi,

Zijn jullie gisteren ook zo verwend met moederdag?
Ik ben enorm verwend door mijn eigen kids. Zo schattig als ze 's ochtend met hun cadeautje bij je bed staan met een ontbijtje. Ik heb leuke knutselwerkjes gekregen met daarbij een superlief
versje en wat leuke kleine cadeautjes, die ik weer kan gebruiken bij het scrappen. Natuurlijk zijn we gisteren ook bij de oma's op bezoek geweest.
Voor mijn moeder had ik een fotolijstje (vorige post) gemaakt. Voor mijn schoonmoeder heb ik dit tasje gemaakt. Onze dochter is dol op tasje en vooral op alle tasjes die roze zijn. Van oma heeft ze onlangs ook nog een roze tas gekregen. Ik vond het daarom wel een leuk idee om haar een moederdagcadeautasje te laten geven aan oma. Merle was echt zo supertrots dat ze het tasje aan oma mocht geven. Gelukkig wilde ze het tasje wel afgeven aan oma.
Ik had er eigenlijk een foto van dit moment moeten maken. Zoo lief!
Ik heb dit tasje gezien op het blog van Linda en vond het zo leuk dat ik besloten heb om er ook eentje te maken. Ik had alleen niet zo heel veel tijd meer. Linda vertelde al dat het niet veel werk was en dat viel gelukkig ook wel mee. Ik heb papier gebruikt uit de laaste blokjes van de Kruidvat. Het is vrij druk papier maar ik vind het wel een leuk geheel geworden. Op de voorkant maar een leuke foto van onze dochter geplakt bij gebrek aan tijd maar oma vond het helemaal leuk.
Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden. Fijne avond nog.
Groetjes Mirande
De achterkant van het tasje.

13 opmerkingen:

  1. Hallo Mirande,
    Leuk verhaal, ik kan me zo'n klein blond meisje helemaal trots voorstellen (-:
    Je hebt voor je schoonmoeder ook een zeer persoonlijk cadeau gemaakt, daar is over nagedacht!
    Onze jongens maken helaas op school geen werkjes meer voor moeder-of vaderdag. Maar gelukkig hadden ze wel ideeën. Zo ben ik verwend met een beschilderd bord, mok en t-shirt (ja eindelijk eentje voor mij, papa heeft er al enkele, hihi).
    Het is ze goed gelukt om mij te verrassen!
    Veel groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai Mirande,

    ja, die tijd heb ik gehad...Hoewel, Willemijn had een scrapkaart gemaakt(!!), met daarin geld voor scrapspullen en Peter zei dat hij het verdubbelde....Annebeth kwam met stempels en kleine dingetjes voor het scrappen. Zo leuk.
    Je tasje is heel erg leuk geworden. En die foto met het zonnebrilletje! Zo schattig. Geniet heel erg van deze tijd, he!?

    Groetjes en tot morgen,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk Mirande! En zo schattig deze foto van Merle erop! Helemaal super, en wat een geluk voor oma dat ze het tasje af wilde gegeven! :-)) Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Woh wat een super gaaf tasje is het geworden.
    En helemaal te gek met een foto van je dochter erop voor Oma, die was hier volgens mij erg blij mee.
    Lieve groetjes Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel schattig gedaan! En leuk zo in het kleurtje waar je dochtertje van houdt!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi hoi,

    wat heb je dat ontzettend leuk gemaakt, heel mooi!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die oma kan heel gelukkig zijn met zo'n schattige kleindochter en zo'n crea dochter!
    Erg mooi dat tasje en ik geloof dat Merle zoiets wel graag zelf zou willen houden!
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat tof zeg !
    Ziet er anders wel tijdrovend uit !
    Ik heb ook genoten van moederdag, dat is toch super he, als ze 's ochtends naast je bed staan, blinkend van fierheid om hun zelfgemaakte kado !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Mirande
    Wat lief dat ze hem toch aan oma gaf! Heel erg leuk geworden, je vorige creatie, het hart is ook zo lief!
    groetjes marion

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat ziet er ook weer leuk uit zeg. Echte meidenkleurtjes, kan me voorstellen dat Merle trots was. Leuk he om die trotse kindertjes te zien. Ik spreek je snel. Zou je de spulletjes anders morgenvroeg aan Raymond willen geven. Ik ben weer volop aan het scrappen en heb sommige dingen weer nodig. Tot gauw, groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. leuk hoor!!, wat een leuk idee, ook je vorige post. mooi gemaakt. foto's doen het bij de oma's het altijd goed..kleinkinderen zijn heel speciaal.
    fijn dat je genoten hebt met moederdag. vooral het eigen gemaakte werkje + versje. bij mij is het anders, er worden bij ons op school na bepaalde groep geen moeder-vaderdag werkjes gemaakt.(ik lees dat Judith dat ook al schrijft, mijn kinderen en haar jongens zitten bij elkaar op school)
    fijne avond verder.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Mirande via via kwam ik op jou blog terecht wat maak je mooie creaties en super om te bewonderen. Dus ben ik maar een spotter van je geworden. Op mijn blog nu een verrassings candy kom gerust eens kijken.

    Groetjes Scrapfanaat Peter

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuk modelletje is dit zeg!
    Heb je weer schitterend gemaakt!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande