zondag 31 juli 2011

Geboortekaartje

Hallo allemaal,

Na een heerlijke vakantie op de sprookjescamping in Hardenberg en nog een weekje vakantie thuis ben ik er weer. Hopelijk hebben jullie ook een leuke vakantie of genieten jullie er nu nog volop van. Ook al zit het weer helaas een beetje tegen. Wij hebben ondanks alles toch een hele leuke vakantie gehad en ik kan echt iedereen met kleine kinderen tot ongeveer 8 jaar aanraden om naar deze camping te gaan.  Het was echt zo ontzettend leuk! Ze organiseren daar echt van alles voor kinderen en allemaal in de sprookjesstijl. Op deze foto doet mijn zoon zelfs mee aan de voorstelling, die daar iedere dag voor het slapen gaan wordt gehouden. Hij was één van de botterikken die de botterbaas heeft geholpen. Ooo, wat was Lars trosts dat hij mee mocht spelen en ik was als moeder natuurlijk ook heel trots op hem omdat hij dat durfde.


Onze dochter Merle was en is nog steeds een grote fan van Hanna de Heldhaftige. Ze heeft het nu nog iedere dag over Hanna. Hier een leuke foto van Merle en Hanna.



De kids hebben het zo ontzettend naar de zin gehad dat we zelfs overwegen om volgend jaar weer naar deze camping toe te gaan. Ik heb in ieder geval weer foto's genoeg om voorlopig weer heel veel te kunnen scrappen. Hahaha.
In onze laatste vakantieweek thuis heb ik heel af en toe de scrapspullen weer tevoorschijn gehaald. Voor de buren van mijn ouders heb ik dit geboortekaartje gemaakt.



Het kaartje heb ik gemaakt in de kleurtjes van het geboortekaartje, grijs en paars gecombineerd met roze natuurlijk. Tja dat kan niet anders met de komst van een meisje. Het papier wat ik gebruikt heb had ik al een hele tijd in huis maar ik vind het echt zooo mooi. De roze voetjes heb ik gekregen van Cynthia nadat ik een candy had gewonnen. Nu komen ze goed van pas. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Groetjes Mirande

9 opmerkingen:

  1. prachtige easelkaart.
    zo komen toch leuke dingetjes van pas.
    leuk dat het zo goed was op de camping, meer heb je toch niet nodig? als de kinderen plezier hebben dan heb je dat toch ook als ouders. wauw wat goed hé dat je zoon dat durfde...
    wij zijn toen ook aantal jaren naar dezelfde camping geweest.
    succes!!
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad!!!
    En je kaartje is weer prachtig zeg, heel mooi!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Miran,

    Leuk zo'n voorproefje op de vakantiefoto's, maar de rest wil ik ook nog zien (gescrapt natuurlijk). Je kaartje is ook erg leuk, maar dat wist je natuurlijk al. Kom je morgenavond nog scrappen? Hier hadden we het over gehad (had ik even niet meer aan gedacht), maar je had het gisteren ook over dat je naar peggy moest. Ik hoor het wel, kijk maar.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande, Nou dat ziet er heel leuk uit zeg die foto's van Lars en Merle! Je kaartje is erg mooi geworden! Ik ga vanavond maar weer eens mijn scrapspullen tevoorschijn halen, mijn zus is donderdag jarig en ik moet nu toch echt voor haar aan de slag gaan! Ik heb ook nog een weekje vrij, het weer wordt goed dus heeeeerlijk nog even genieten van deze laatste vrije week! Hoorde dat jullie lekker hadden ingekocht in Heino en Raalte! Volgende keer ben ik er ook weer bij hoor! Fijne avond nog. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hadden! Je kaartje is een schatje en prima in kleur met de naam van het kindje!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk zo ook een paar ofto's te zien van jullie vakantie, en tja zoals je hebt kunnen lezen hebben wij ook niet super weer gehad in belgie maar ja we hebben ons toch prima vermaakt,alleen zijn bij mij de scrapspullen nog niet voor de dag gekomen,komt dat ik nu even aan het haken ben,een paar opdrachtjes nog afmaken maar wie weet tussen door komt er nog een kaartje.fijne vakantie nog met z'n allen.

    groetjes Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande, fijn dat jullie z'n leuke vakantie hebben gehad.
    En ja als de kinderen het naar hun zin hebben heb je zelf ook een leuke vakantie.
    De foto's zijn prachtig.
    Je kaart ia erg mooi geworden zo in deze kleuren.

    Lieve groetjes Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hayyy
    ben nu al hardstikke benieuwd naar de rest van de foto's vind deze al super!!
    ik had je nog gebeld gister om te zeggen dat we weer thuis waren...(voor de mallen)
    maar goed kan niet wachten om weer af te spreken!! ff lekker bijkletsen!
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een leuke kaart zeg,en dat je een fijne vakantie hebt gehad is wel te zien maar jammer genoeg is het allemaal zo vlug voorbij he,gelukkig hebben we de foto's als herinnering,
    tot gauw
    Akkina

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande