donderdag 12 juli 2012

Cadeautasje en prinsessentaart


Hallo allemaal,

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten. Wat leuk dat jullie mijn blog toch kunnen volgen ondanks de problemen die ik met blogger heb.  Via het dashbord krijgi k jullie wel in beeld hoor. Heeft iemand al een oplossing gevonden om de volgers ook weer op ons blog  in beeld te krijgen?
Lars heeft onlangs een verjaardagspartijtje gehad van zijn vriendinnetje. Maar ja wat koop je voor een meisje?  Raymond had een superleuk idee voor een cadeau. Bij ons in het dorp gaat de juwelier sluiten en geeft daarom 50 procent korting op alles. Samen met Lars heeft Raymond een leuk ringetje voor Bente uitgezocht. Zo schattig. "Ja, maar mam, een ringetje is wel een heel leuk cadeautje maar het is wel heel klein."  Ja, dat is waar dus moest mama maar even aan de knutsel om het cadeuatje leuk te verpakken. Ik heb het doosje met ringetje en een klein zakje snoep in dit tasje verpakt.
Het tasje heb ik al vaker gemaakt maar het blijft een leuk tasje om te maken en te geven.
 Bente is helemaal blij met haar ringetje. En inmiddels zijn er al andere meisjes bij Lars in de groep die Lars ook willen uitnodigen omdat hij zulke leuke cadeautjes geeft. Dus we moeten maar weer naar die juwelier. Hopelijk heeft hij nog genoeg ringetjes en mama is voorlopig wel weer even druk. Lol.
Het tasje is beplakt met papier uit een glitterblokje van de Action. De hartjesrand heb ik gemaakt met een martha stewart pons. Verder heb ik bloemen van Joy, blaadjes van Crealies, Vlinders van Cheery Lynn, vlaggetjes van spellbinders gebruikt om het tasje te versieren. De bloem op de achterkant heb ik gemaatk met de cricut.  Het stempelafdrukje is ingekleurd met Derwent potloden. 

In mijn vorige post had beloofd om de foto's van de prinsessentaart  te laten zien. Inmiddels kan ik weer up loaden al gaat het niet op de meest simpele manier. Maar hier zijn ze dan.
Merle poseert trost bij haar prinsessentaart.


Samen met mijn schoonzus Nadine heb ik deze taart gemaakt. Nadine heeft het meeste werk gedaan hoor. Het was voor mij de eerste keer dat ik mocht helpen met het versieren van de taart. Maar wat is dat een werk zeg. Heel leuk om een keer te doen maar ik denk toch niet dat het mijn tweede hobby wordt. De taart bestaat uit twee lagen. Nadine bedankt voor deze prachtige taart en hij smaakte weer heerlijk!
Merle kreeg op haar verjaardag ook nog een echte prinses op bezoek. Ook daar heb ik nog even een leuke foto van. Tante Xandra kwam op in stijl naar het prinsessenfeestje van haar nichtje. En dat vond Merle leuk.  Voor de gelegenheid heeft ze ook zelf maar even haar prinsessenjurk aangetrokken. Zijn ze niet heel schattig zo met z'n tweetjes.


Ik wens jullie allemaal een hele fijne avond en tot de volgende blogpost.
Groetjes Mirande

15 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige posten heb je gemaakt rondom Merle's prinsessenverjaardag!
    Mooi de bedankjes voor de juffen met de zonnestraaltjes, schattig ook die foto er op.
    Het prinsessenkasteel, daar kun je toch alleen maar van dromen, prachtig!
    Wat jammer dst jullie die mooie prinsessentaart op moesten eten, wat een werk ook!
    Gelukkig heb je nog deze prachtige foto's met een trotse Merle.
    Zo'n lieve tante heb ik nog nooit gezien hoor!
    Ze zien er inderdaad prachtig uit zo samen!
    Het cadeautje voor het meisje uit de klas van Lars is ook mooi gemaakt, kan me voorstellen dat er meer meisjes zoiets willen hebben.
    Nou mama jij hebt echt niet stil gezeten en dat allemaal nog in de laatste schoolweek.
    Tijd voor rust? Fijne vakantie!
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk de foto en de taart ziet er prachtig uit
    en de kadotas super hoor

    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kadootje voor Bente en die taart ziet er super uit, wat een knap werk.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, jij hebt uitgepakt zeg! Schitterende taart!!!! Schitterende foto's! En wat een leuk kadootje heb je weer gemaakt!
    Op mijn blog staat trouwens een "tijdelijke" oplossing voor je het volger probleem.... ergens tussen de blogberichten ik heb het ook toegepast. Klik maar eens op de link linksboven op mijn blog dan zie de volgers wel, en vermeld dat elke keer boven mijn blogbericht....ik weet het anders ook niet..het is wel balen krijg er zo maar weinig nieuwe bij....
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuk kadootje heb je gemaakt, heel leuk!!!
    De taart ziet er ook schitterend uit, zonde om aan te snijden LOL
    En wat lief van tante Xandra om geheel in stijl naar het feestje te komen, leuk!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie taart! Bijna TE mooi om op te eten...

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige creaties heb je weer geplaatst, super leuk om op deze manier een kadootje te geven.
    Ik vind de taart ook super mooi geworden zeg.....wat een verassing voor je dochter.
    En ooooo die foto van de 2 prinsessen....geweldig.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Mirande,

    nu ga jij sneller dan ik kan volgen.... ik heb even alles gelezen wat je geplaatst hebt de afgelopen dagen. Wat een leuke afscheidscadeautjes heb je gemaakt! Dat zullen de juffen zeker leuk vinden zoiets persoonlijks.
    En die taart!! Wat een supertaart!! Helemaal geweldig. En Merle die er zo trots bij poseert. Echt heel erg leuk! Dat haar tante als een echte prinses op bezoek kwam is natuurlijk echt gaaf voor en 4 jarige.
    Je tasje voor Bente is heel lief. Wat een mop dat Lars vanwege een ringetje bij andere meisjes in de smaak valt. Dat wordt nog wat....
    Ik heb mijn eerste vakantiedag en ben meteen de structuur kwijt, gek is dat, maar ook wel lekker!
    Geniet van de vrijheid en als je nog op vakantie gaat: fijne vakantie!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een geweldige verjaardag moet dat zijn geweest. Prachtige taart en jouw zoon, nu al geadoreert door alle meisjes, dat gaat wat geven....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaart,lief die stempel,mooi ingekleurd.
    Super papier gebruikt.
    Wat een schitterende taart zeg.
    Daar was merel wel heel erg blij mee.
    Wat zag ze er leuk uit met haar tante.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Miran,

    Wat is die taart mooi geworden. Ik heb hem vanmiddag klein op de camera gezien maar nu in het groot is hij wel heel gaaf zeg. Ik wilde je net vragen of je mij wilt helpen met een voetbaltaart voor Joeri, maar helaas, het is toch niet je hobby.
    Ook het kadootje voor Bente is erg leuk. Joeri heeft dus concurrentie....mmmm....dan moet ik ook maar aan de knutsel, hihi.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geweldig wat mooi allemaal!
    Die taart... echt een werk. Dacht er nog over om er zelf voor Stan een te gaan maken (judo), maar ga nu toch heftig twijfelen, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. oooo...weer een leuke kadoverpakking gemaakt. wauw.
    en dan scrol ik naar beneden en wat laat je nu zien???....een geweldige taart met de jarige ernaast. prachtige foto!!!
    wat is die taart schitterend gemaakt.
    en die prinses...wat een prachtig idee. super voor je dochter. dan voel je toch echt als een prinses en nog een echt jarig gevoel erbij ook, de jarige in "the picture". (:
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je cadeautje is helemaal super, welke dame vind zo'n tasje met ringetje niet geweldig...! Een super idee. En wat een prachtige taart en verjaardagsfoto's zeg. Je hebt echt een prachtige dochter die zo mooi op de foto wil, super om weer te scrappen ;-)

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gefeliciteerd met je mooie creatie, je bent gekozen tot creatie van de week bij de Creatieve zebra.

    Groetjes MAtty

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande