donderdag 14 maart 2013

Beter laat dan nooit!

 Hoi, hoi

Het heeft eventjes geduurd maar mijn kalender voor 2013 is af! 
Ik maak ieder jaar een kalender, die ik thuis in de keuken ophang, zodat ik een goede geheugensteun heb voor al mijn afspraken. Het werkt altijd goed, maar ik wil dan wel een beetje een mooie kalender, die past in onze keuken. Ik heb een simpele kalender  gekocht om zelf verder op te pimpen. Voordat 2013 begon had ik de kalender al beplakt met papier maar het uitprinten van de foto en het versieren kwam er maar steeds niet van. Oo wat erg! Ja, dat vond Raymond ook. Na enig zeuren heb ik dan ook mijn best gedaan om de kalender af te maken. Maar dat mag ook wel want de eerste twee maanden zitten er al weer op. 

Ik heb het dp (het merk weet ik even niet) gecombineerd met kraft. De foto heb ik in sepia uitgeprint.
De bloemen heb ik gemaakt met een mal van Crealies. De rest spreekt denk ik voor zich. De kalender hebben we al lang in gebruik maar nu ziet hij er ook nog leuk uit!
Ik ben er weer helemaal blij mee. Wat vinden jullie ervan?

Groetjes Mirande

17 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande

    Wat leuk om je kalender zo in je eigen stijl te pimpen, hij is schitterend geworden en het jaar is nog lang genoeg hoor om ervan te kunnen genieten.
    Je vorige kaartje vind ik SUPER MOOI, met zoveel mooi's erop.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf zeg!! Heb laatst zo´n kalender weggegooid, had ik ergens gekregen en geen idee wat ik er mee moest. je snapt dat ik daar nu wel een beetje spijt van heb. Ach miss volgend jaar, als ik eraan denk, LOL.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande,
    Hele mooie kalender is dit en jij blij dat ie eindelijk af is..soms heb je dat, dan blijft het maar liggen en naderhand denk je, heb ik daar nu zo lang over lopen teuten...ziet er super uit, mooi is die foto...liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi! Natuurlijk véél beter dan zo een simpele achtergrond. Leuk dat je er ook foto's bij hebt geplakt. Extra genieten nu het af is! En ook al is hij wat verlaat, je kunt er nog lang genoeg gebruik van gemaken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi Mirande,ik had ook plannen om zo iets temaken maar dat komt er niet meer van denk ik.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit ziet er nog eens gezellig uit, veel leuker dan zo'n simpel achtergrondje! En je kan er nog 10 maanden van genieten:)
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kalender is prachtig geworden Mirande!
    Wat een leuke foto, geen straf om daar elke dag naarte mogen kijken!
    Mooi papier heb je gebruikt en ach het jaar heeft nog meer maanden hoor met hopenlijk wel wat beter weer brrr hetis hier nog steeds koud!
    Fijn weekend
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een schitterende kalander, die was het wachten waard.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn dat je kalender af is Mirande en zo leuk om ieder jaar weer een heel eigen stijl-agenda te hebben, zo leuk, ik vind het er ook supermooi uitzien.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja dat was ik ook van plan haha nooit aan begonnen en dus een kaal ding op de aanrecht! Ik vind die van jou super! XoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Helemaal toppie; de mijne is inmiddels vervangen door een gekochte, want voordat hij klaar is is het 2015 ...... Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Mirande, wat een leuk idee zeg! En ja, het gaat hard vind je niet? We zitten alweer halverwege maart! Time flies hihi! Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk toch, een zelfgepimpte kalender in huis. Mooi hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb er ook twee gemaakt, eentje voor in de keuken en eentje voor de hobby/pc kamer.
    Is toch veel leuker dan bv die met reklame erop.
    Vind de jouwe ook erg mooi geworden.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk je zelf gepimpte kalender!! Het staat vast gezellig in je keuken!

    Fijne zondag!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande