maandag 11 maart 2013

Fijne dag!

Hallo allemaal,

Wat heb ik toch weer een leuke reacties gekregen op mijn vorige post.  Heel erg bedankt daarvoor, het werkt voor mij erg motiverend. Ik krijg steeds meer zin om het scrappen weer op te pakken en het bloggen dan natuurlijk ook. Dit weekend heb ik er weer even lekker op los gescrapt.. Ik was deze week bij Hobbyvision in Rijssen en heb weer genoeg inspiratie opgedaan om weer lekker aan de slag te gaan. Natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis en ben ik direct aan de slag gegaan met mijn nieuwe spulletjes.

Voor Patricia, mijn scrapvriendinnetje, al is het al heeeel lang geleden dat we samen gescrapt hebben, heb ik deze verjaardagskaart gemaakt. Tja, en voor een scrapvriendin doe je extra je best. Ik heb de papierlijn Lost en Found 3 van My Minds Eye gebruikt. Supermooi papier! Helaas heb ik me weer niet kunnen houden aan de belofte dat ik geen papier meer mag kopen. Dit was echt zooo mooi, ik kon het echt niet laten liggen. Hihi. De kleurtjes roze en grijs gecombineerd met craft vind ik zelf erg mooi.

Het Magnolia afdrukje heb ik gekleurd met Derwent potloden. Het kalendertje heb ik gestempeld met de nieuwste stempels van Marianne Design. Zo leuk dat er nu eindelijk leuke maandstempels te koop zijn! Ik vind het maken van kalenders heel erg leuk, dus deze stempels komen goed van pas. Verder heb ik veel creatables gebruikt om het kaartje te versieren. Het hartje heb ik ook nieuw, ik vind hem zo schattig en er zitten veel leuke kleine tekstjes bij. Heel lief maar ook fuctioneel. Het hartjesrandje heb ik gemaakt met een mal van Memorybox. 


Dit is het label wat ik in de kaart verstopt heb. Voor het eerst heb ik een stukje w.tape gebruikt. De tekststempel "Hoera, weer een jaartje erbij" is van Joy en de stempel gefeliciteerd met je..... is van Marianne en hoort bij de kalenderstempels. 


 Verder heb ik nog wat kantjes, bloemetjes, vlindertjes, plakpareltjes (van de Action) en een filmstripje gebruikt. Daarna vond ik het kaartje wel af. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf wel erg tevreden ben over dit kaartje, wat vinden jullie ervan? Ik wens jullie een hele fijne avond en hoop snel weer een rondje te kunnen maken bij jullie allemaal. Ik heb al weer zoveel mooie dingen voorbij zien komen. Dus hopelijk tot snel.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challengers:

http://decreatievezebra.blogspot.nl/2013/03/challenge-10-alles-mag.html
http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.nl/2013/03/uitdaging-bloemenkaart.html

Groetjes Mirande


25 opmerkingen:

  1. Leuk om je weer terug te zien!
    En wat een geweldig mooie creatie deel je weer met ons, echt helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaart, heel geslaagd.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt je weer heerlijk uitgeleefd, heb je de smaak weer een beetje te pakken. Nieuwe spullen erbij zijn ook heel leuk he? Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat je de smaak weer te pakken hebt! Voor Patricia heb je dan ook direct een pracht kaart gemaakt met weer zo veel leuke details!

    Was ze jarig? psst: mag ik haar adres (niet vertellen - al zal ze vast mijn reactie lezen, hihi)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er prima uit, mooi gedaan!
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou, jij hebt de smaak zeker weer te pakken, wat een mooie en uitgebreide creatie heb je gemaakt. Ik vind de kalender ed erg leuk, die ken ik nog niet. Heel mooi papier en super leuk versierd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je bent wel weer gelijk op dreef Mirande!
    Leuk gedaan!
    Mooie details!
    Bij hobbyvision kom je zeker niet zonder lege handen thuis of zonder inspiratie! Kom er zelf ook regelmatig...
    Hihihihi
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi Mirande,zo tezien is je inspiratie weer helemaal terug.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een lief schattig en romantisch kaartje, echt prachtig gedaan meis
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Mirande,
    je hebt een schitterende kaart gemaakt! Mooi die kleuren! Je hebt je aardig uitgeleefd in de winkel zo te lezen.....Aanstaand weekend hebben we familie weekend in Holten en ik ben van plan om eens te gaan kijken in de winkel.
    De hartjesrand is heel erg mooi en ik vind het label echt geweldig. Dank voor het meedoen met onze challenge bij EHI.
    Groetjes en hopelijk heb je de smaak weer te pakken!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Mirande,
    Wat leuk, dat je weer aan de slag bent gegaan en je inspiratie hebt gevonden..prachtig is je kaart...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een superleuke kaart heb je gemaakt. Heerlijk is dat als je jezelf van tijd tot tijd zo heerlijk kan verwennen met hobbyspulletjes!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw Mirande wat een schitterende kaart heb je voor Patricia gemaakt, ik vind hem helemaal super. Mooie kleuren en details heb je gebruikt en wat fijn dat je inspiratie weer helemaal terug is.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat zal je vriendin hier mee in haar nopjes zijn geweest, want wauwwww wat een beauty van een kaart, super mooie details!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Mirande

    Wat een prachtige kaart zo,n hoop leuks op te zien .
    Gezellig dat je mee doet met de Challenge van EHI
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoi Mirande, wat een schattige kaart met allemaal toeters en bellen heb je gemaakt voor je vriendin, natuurlijk doe je dan ekstra je best haha, misschien vergis ik me, maar zijn die maandstempels niet van Joy, ik heb ze zelf nl zaterdag ook gekocht. groetjes en succes bij de challenges, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hier is de gelukkige ontvanger!! Jammer dat ik het nu pas zie, ik wilde het liefst als eerste reageren.
    Ik heb het je ook al gemaild, wat ben ik blij met deze kaart. Hij is zoooo mooi gemaakt. Zoveel leuke details ook! Ik had je nog willen vragen welk papier dit is, want ik kende het niet. Gelukkig heb je dit in de post vermeld.
    Super bedankt Miran voor deze kaart!
    Enne we moeten nu echt een keer wat plannen hoor.
    Anders staat er volgend jaar dat je voor een vage kennis iets hebt gemaakt, hihi, nee hoor dat zal ook wel meevallen, maar ik vind het wel leuk om binnenkort weer eens samen te freubelen.
    Fijne dag, groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een hele mooie kaart in een mooie kleuren combi. Ik vind kraft altijd overal mooi bijpassen. Schitterende details heb je erop verwerkt en het kalender stempeltje gaat ook op mijn verlanglijst. Leuk met de label erbij. Een super mooi geheel. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Mirande,wat een mooie kaart met bijpassende tag,hele lieve zachte kleurtjes heb je gebruikt en de kaart is erg mooi gedecoreerd met allerlei schitterende frutseltjes en ik zie dat hij al met veel bewondering in ontvangst is genomen,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt!
    Het randje met de harten vind ik ook wel erg leuk!
    Bedankt voor je deelname aan de challenge bij De Creatieve Zebra!

    Groetjes van Dieke.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hee je inspiratie is weer terug en hoe. Wat een schitterende creatie heb je gemaakt voor Patricia! Prachtige details zijn er weer op te bewonderen. Echt heel mooi.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een mooie kaart met bijpassende label heb je gemaakt Miranda!!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Fijn te lezen dat je weer zin krijgt in scrappen !
    Dat kun je zeker wel zien ook, wat een bofkont is Patricia met deze schitterende kaart!
    Ik kijk mijn ogen uit, zoveel mooie details en inderdaad super kleurtjes zo bij elkaar!
    Ik hoop dat je weer heerlijk in deze flow blijft!
    Fijne week
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wat een mooie kaart, en zo veel te zien op je kaart.
    knap versierd en zo goed gecombineerd.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat mooi Mirande!! Fijn dat je weer zin krijgt om te scrappen en bloggen, heb jouw creaties best wel gemist. Gave stempels zijn dat die van MD, die gaan op mijn verlanglijst voor volgende week bij de KKD.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande