dinsdag 19 maart 2013

Hoera Ivan is geboren!

 Hallo allemaal,

Een collega van mijn man is de trotse vader geworden van een zoon. Voor Ivan en zijn trotse ouders heb ik dit geboortekaartje gemaakt. Het kaartje lijkt op een vorig kaartje wat ik gemaakt heb maar hij is net even anders en met ander papier lijkt hij ook weer heel anders.
 Het papier is van Maja Design. Ik heb al veel creaties met deze papierlijn gemaakt maar ik blijf het nog steeds erg mooi papier vinden. De basiskaart heb ik gemaakt van craft. Ik heb het dp gecombineerd met grijze en blauwe cardstock. Het afdrukje heb ik gekleurd met Derwent potloden. Achter het afdrukje heb ik een gaasje verwerkt. De slingertjes heb ik zelf gemaakt. Ik heb de nieuwste stans van Joy in mijn handen gehad in de hobbywinkel. Gelukkig bedacht ik dat ik dit  soort slingers ook heel goed zelf kan maken. Hield ik weer wat geld over om een andere stans te kopen. Tja, als je scrapt moet je ook letten op de kleintjes en soms creatief boekhouden hahaha. Van dat geld heb ik het hartje kunnen kopen, die is ook heel lief maar veel minder makkelijk zelf te maken. 
De hartjesrand op het kaartje zelf, heb ik gemaakt met een Martha Steward pons. De andere hartjesrand heb ik gemaakt met een mal van Memory Box. Ook op dit kaartje heb ik weer de mijn nieuwe maandstempel gebruikt, die is inderdaad van Joy en niet van MD zoals ik eerder schreef. Sorry daarvoor, ik ben niet zo heel goed in namen.

Het grote label kun je in de kaart steken. De voorkant heb ik gescrapt en op de achterkant heb ik onze persoonlijke felicitaties geschreven.
 Voor de rest is er niet zo heel veel te vertellen over deze kaart. Mochten jullie vragen hebben dan hoor ik dat graag. Natuurlijk ben ik wel weer heel benieuwd wat jullie van dit geboortekaartje vinden. 
Ik wens jullie nog een hele fijne avond. Ik ga zo lekker naar de yoga en ik ben benieuwd of ik daarna nog energie heb om een blogrondje te doen. Wanneer dit niet lukt, dan doe ik dat morgen. Tot snel.
Groetjes Mirande

20 opmerkingen:

  1. Wat heb je een schitterende kaart gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super tof zeg!
    Mooie details en materiaal!
    Leuke combinatie zo!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een mooi kaartje toch weer. Ziet er goed uit! Groot gelijk dat je de slinger zelf hebt gemaakt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt super gaaf. Leuk hoe jij tags altijd verwerkt! Ik vind de maandstempel weer enig, net als de rand met hartjes. De vlaggetjeslijn ontgaat mij uiteraard ook niet, ik heb toevallig op mijn een na laatste kaart een soortgelijk lijntje gemaakt. :) En zelf knippen is zo gepiept, scheelt idd weer geld! Succes bij je yoga les!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt er veel aandacht aan besteed Mirande en dat is goed te zien,leuk die details van die maandstempel en dat piepkleine veiligheidspeldje aan die mooi tag.Gelijk heb je om zelf een vlaggenlijn te maken,hij is súper! lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kaarten maak je!
    Ik ben volger geworden!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Mirande,die is mooiiii daar zullen ze wel heel blij mee zijn.Je hebt me wel op een idee gebracht met de vlaggetjes.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw Mirande wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt, wat een dotje, ik vind hem helemaal weer super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Mooi afgewerkt. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Mirande,
    Wat fijn dat je weer lekker aan de hobby bent, deze babykaart is heel erg mooi geworden, lekker veel te zien, mooi papier...schattig..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ha Mirande,
    dit is weer een heel goed geslaagde creatie! De hartjes rand is heel erg gaaf! En je hebt helemaal gelijk wat de slingertjes betreft! Ik heb ze ook al eens zelf gemaakt en voor je idee bespaar je je dan weer een boel geld dat dan weer uitgegeven wordt aan andere dingen. ZO kun je jezelf geld besparen of voor de gek houden. Nu een kaartje voor Huub! Ik rij er bijna dagelijks langs en heb het steeds in de gaten gehouden wanneer er een ooievaar te zien zijn. En ja hoor! Wat super leuk voor ze! Ik wacht even het geboortekaartje af (ik sta op de lijst weet ik) en ga dan aan de freubel. Ben nu al benieuwd wat jij gaat maken!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hee Miran, superlief kaartje heb je gemaakt.
    Fijn dat je weer zo goed op dreef bent.
    Ik was vorige week bij Hobbyvision en heb dezelfde vlaggetjesstans in de handen gehad en ook weer weggelegd, hihi, grappig. Ik vond die kleine letterstans die erbij hoort ook zo leuk, maar bij elkaar vond ik het toch wel duur. Hoe heb jij de naam gemaakt dan, gestempeld??? Zo ja welke stempelset is dit, of zijn het stickertjes??
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie kaart Mirande, ik vind dat je altijd zulke leuke creaties maakt. Dit vind ik ook echt een kaartje van jou. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hele mooie kaart mar dat vin ik van al je kaarten.
    gr Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik weet zeker dat ze deze niet dubbel krijgen:) Wat is het toch gaaf om een hand gemaakte kaart te mogen ontvangen en dan zo persoonlijk, super geheel, met geweldige mooie details!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een hele leuke kaart heb je gemaakt, wat een mooie randpons van de hartjes. Het is inderdaad zo, soms kan je iets zo gemakkelijk zelf maken, dat het zonde is om er een stans van te kopen. Geld kan je maar 1x uitgeven toch :)
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een hele mooie kaart met prachtige details! Een goed idee om de vlaggetjes zelf te maken! groetjes, marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Geweldig mooi geboortekaartje en zoveel mooie details erop verwerkt. Een prachtige creatie heb weer gemaakt.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hij is geweldig Mirande, helemaal top!!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande