donderdag 7 maart 2013

Verjaardagkalender Lars



 
Hallo allemaal,
 

Vlak voor de kerst had ik een aftelkalender gemaakt voor de kerst. Het was een leuke maar vooral hele functionele kalender voor de kinderen. Ze vonden het iedere dag weer een feestje om een kaartje om te mogen draaien. Ik heb zoveel leuke reacties op deze kalender gekregen! Een van jullie schreef dat het ook leuk zou zijn om zo'n kalender te maken voor de verjaardag van haar kind. Tja en dat vond ik een superleuk idee, dus in de kerstvakantie ben ik direct aan de slag gegaan met deze verjaardagskalender.


Onze zoon Lars is jarig op 31 maart. Afgelopen vrijdag mocht hij eindelijk het eerste kaartje omdraaien, wat een feest. Nog maar 30 dagen wachten en dan wordt hij 8! De kalender stond al die tijd al te wachten op de kast en nu kan hij hem eindelijk gebruiken. Lars heeft zelf het papier en afdrukje uitgekozen. Het is dus echt zijn kalender. Ieder kalenderblaadje heb ik voorzien van een feestelijke stempel. De cijfers heb ik gemaakt het een Tim Holtz letter/cijfermal. Het afdrukje heb ik gekleurd met Derwent potloden. De sterretjes komen van de Xenos en zijn met inkt blauw gemaakt. Het klokje heb ik gekocht bij Jane. Wat een leuke spulletjes kun je daar kopen, zeg. Bianca, ik vond het superleuk dat je mij een keertje hebt meegevraagd. Wanneer gaan we weer? hahaha.

 
De tekst jarig heb ik gestempeld met hele kleine letters, die ik eigenlijk nog nooit gebruikt heb, maar nu kwamen ze heel goed van pas. Met deze verjaardagskalenderkaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenge:
Merle, mijn dochter, wilde natuurlijk ook zo'n verjaardagskalender maar dan wel een roze!! Die heb ik de afgelopen periode gemaakt en zal ik jullie binnenkort ook een keertje laten zien.
 
Ik heb een tijdje terug bij Jolanda een candy gewonnen en om haar te bedanken heb ik nog een klein verrassingpakketje naar haar gestuurd. Deze wil ik jullie ook nog even wil laten zien. Het is een kaartenzakje vol met stansjes, die ik snel even heb aangekleed met wat restjes papier een magnolia afdrukje. Jolanda, nogmaals bedankt voor de leuke stempel.
 
 
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.
Groetjes Mirande
 
 

 

23 opmerkingen:

  1. prachtige kalender.
    Bedankt voor de leuke stansjes en vooral de leuke verpakking erom heen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk gedaan heb je dat, wat een origineel idee. Ik ben benieuwd naar de roze variant hihi
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave creatie weer Mirande! en zo leuk om Jolanda op deze manier te bedanken.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jij maakt naast mooie kaarten altijd van die leuke projecten! Super hoe je het allemaal 'aankleed' met mooi papier en leuke details. En wat lief dat je zo een leuk pakketje maakt, terwijl je zelf iets hebt gewonnen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Mirande,
    Prachtige kalender heb je gemaakt..en leuk de stansjes met verpakking..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een idee om die kalender te maken en zo komt hij voor Lars ook nog van pas, ziet er onwijs mooi uit!!! En wat lief dat je nog weer iets terug stuurt!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een ontzettend leuk idee. En ook nog heel erg leuk uitgevoerd. En het werkt, het geeft naar de kids zoveel duidelijkheid. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi
    Wat een super leuk idee .en ook erg mooi gemaakt.
    Gezellig dat je meedoet met de challenge van EHI
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk idee Mirande,het lijkt mij ook wel leuk om zo iets temaken voor de kleinkinderen.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke verjaardagskalender!! Ik kan me voorstellen dat je zoon daar erg blij mee is en dan nog bezig met een roze variant. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Het pakketje wat je als bedankje gemaakt hebt, is ook erg leuk geworden!

    Fijne dag!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ooh die is ook weer heel gaaf geworden. Leuk zo´n eigen inbreng van Lars. Het bedankt pakketje ziet er ook leuk uit!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een superleuk idee is dit Mirande, en wat ziet het er geweldig uit, helemaal super. Wat lief dat je dit naar Jolanda hebt gestuurd.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een superleuk idee is de aftel kalender, hoe kom je erop!!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat is dat een superleuke kalender Mirande, ik kan me voorstellen dat je zoon er nu niet bij weg te slaan is, een mooi hulpmiddel ook voor hem en natuurlijk wil je dochter er dan ook een, snap dat dan haha, leuk bedankje heb je ook gemaakt voor Jolanda, volgens mij zit het wel goed met die inspiratie van jou, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw! Alweer zo'n mooie kalender!
    Dat gaat je goed af zeg! Heel mooi gedaan!
    Ben benieuwd wat je voor roze variant hebt gemaakt! Leuk dat je weer tijd hebt om te bloggen! Ik zat laatst nog te denken van goh al een tijd niks van Mirande vernomen! Maar ja als het privé druk is schiet bloggen er gauw bij in hè!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow, wat een prachtige verjaardagskaart en een ontzettend leuk idee.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh deze is ook heel leuk!! Wat is dat toch leuk voor de kids om elke dag een kaartje om te slaan. Ben benieuwd naar de roze variant.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. heel leuk en knap gemaakt, bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dit is echt een heel leuk idee en je hebt het prachtig gemaakt! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Mirande,
    wat gaaf zeg, die aftelkalender! Leuk dat je Lars zelf hebt laten kiezen! En natuurlijk moet Merle er een! Zo leuk in roze, dat ze dat echt zelf wil.
    Je leuke attentie voor Jolanda is ook al zo mooi. En trouwens heel lief van je dat je ook wat terugstuurt!
    Ik mag je bedanken voor het meedoen aan onze challenge van EHI! ;-)
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Nou, jij hebt zeker niet stil gezeten wat een werk twee kalenders maar wel heel leuk om te doen en erg functioneel voor Lars.
    Wat leuk dat hij alles zelf uitgezocht heeft, nu is het ook echt zijn kalender, hij boft maar met zo'n super moeder als jij!
    Mooi ook je bedankje daat zal ze ook erg blij mee zijn.
    Alvast een fijn weekend
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een schitterende aftekalender...geweldig mooi gemaakt.
    Bedankt voor je deelname aan YMAM.

    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande