zondag 17 maart 2013

Verjaardagskalender Merle

Hoi, hoi,
 
Hier is ie dan de roze verjaardagskalender voor Merle! Ik heb voor deze kalender de papierlijn Love Story van Echo Park gebruikt. Ik vind dit zo'n mooie lijn, heerlijke roze helemaal mijn kleur voor meidenkaartjes. Het afdrukje heb ik gekleurd met Derwentpotloden. De kaartjes heb ik in drie verschillende kleurtjes met een nestabilitie gestansd. Daarna de cijfers erop geplakt, deze zijn met een Tim Holtzmal gemaakt. Ieder kaartje heeft weer een feestelijke stempel en natuurlijk mogen er op een meidenkaart geen bloemetjes en plakpareltjes ontbreken. Het hartjes randje heb ik gemaakt met een Martha Steward pons. Merle is helemaal blij met haar kalender, al moet deze nog wel veel langer op de kast blijven staan voordat ze hem kan gebruiken. Ze is pas in de zomervakantie jarig. Maar ze is er wel superblij mee. Voor mij één voordeel: ik heb hem in ieder geval ruim op tijd klaar hahaha.
 
Ben benieuwd wat jullie van deze meidenversie vinden. Ik heb voorlopig even genoeg aftelkalendertjes gemaakt, dus nu ga ik weer proberen om wat kaartjes te maken. Er zullen de komende tijd een aantal baby's geboren worden waar ik nog wat geboortjekaartjes voor wil maken. Ik ga mijn best doen en ik zal proberen om die jullie weer zo snel mogelijk te laten zien. Bedankt voor je bezoekje.
Groetjes Mirande
 
 

19 opmerkingen:

  1. wat een prachtige kalender heb je gemaakt. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dit is echt een meidenkalender. Ook deze is prachtig geworden. Daar kan ze naar uitkijken. Maar eerst is je zoon jarig. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook deze aftelkalender is erg mooi. Ik kan me voorstellen dat je dochter hier blij mee is. Wel lekker hé dat je deze nu al klaar hebt!

    Fijne week!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wt mooi!!! Kan maar klaar zijn hè! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is net zo prachtig als de jongens versie,wat leuk dat je zo creatief bent voor de kinderen.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is weer prachtig Mirande en echt een "meisjesversie",ik vindt het idee erg leuk en voor kinderen best handig.Leuke vorm hebben de "aftelkaartjes",toppie,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuk Mirande dit aftelkalender kaartje! Goed idee zeg. Jade is in april jarig en Amber in mei, geloof dat ik het wel leuk vind om zoiets voor ze te maken! Merle kan er in iedergeval extra lang van genieten! Hoe gaat het verder met je? Weer helemaal de oude? Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oooo, deze is erg schatig voor Merle!
    Kan me voorstellen dat ze daar blij mee was, lief he zo'n dankbaar droppie!
    Het is ook een erg mooie roze kalender geworden.
    Wat heb jij mooie bloemetjes en super leuk die stans die je gebruikt hebt om de cijfersop te zetten.
    Mooi gekleurd ook.
    Ik heb ook een doosje gemaakt voor een grote Merle die werd 16 .
    Het plaatje had ik geprint op verkeerd papier en gekleurd met derwent maar op de foto's ziet het er niet erg mooi uit helaas.
    Ga het toch wel plaatsen hoor deze week want het doosje is goed gelukt alleen ik had geen tijd meer om het opnieuw te maken.
    Ik kan wel in de leer bij jou wat kleuren betreft haha.
    Fijne week en ik ben blij te zien dat je echt weer gezellig aan het freubelen bent.
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Mirande,
    Ja, dat scrappapier en als het dan pas nieuw is, wil ik het ook nog niet gebruiken, dan vind ik het jammer..haha..ik vind de kalender voor het jarige meisje heel erg lief, mooi in het rose en leuk die kalenderblaadjes..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Mirande,leuk is ie.Nadat ik de jongensversie bij jouw had gezien wil ik hem ook gaan maken ik vind hem zo mooi mijn kleinkinderen zullen hem ook wel leuk vinden.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ziet er heel goed uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja, hele mooie meiden variant! Het plaatje, de bloemen en het papier zijn helemaal geschikt. Jammer voor haar dat ze nog zo lang moet wachten, maar ze heeft iets heel moois om naar uit te kijken. Het is eigenlijk een vervroegd verjaardagscadeautje!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hij blijft mooi Mirande. ook deze roze meidenvariant is weer super!!
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ha, die tijd is zo voorbij! Wat een geweldige kalender

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi Mirande, wat is deze versie ook schattig, ik had de jongensversie ook al gezien, erg leuk, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat prachtig gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. O wat een super mooie kalender is dat geworden zeg, geweldig.
    Heerlijk roze en zo leuk met die kalenderblaadjes bovenaan.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je meiden versie van het kalender is ook super mooi! Ik vind het ook z'n leuk idee en je hebt het prachtig gemaakt. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande