woensdag 17 april 2013

Een hele fijne dag.


Hallo allemaal,
Wat was het een heerlijk weer vandaag. Al moet ik wel zeggen dat ik er even aan moet wennen. De laatste week heb ik maar even de tijd genomen om lekker te genieten van het buiten zijn. Mijn achtertuin is ziet er al weer een stuk gezelliger uit, nu ik alweer heel wat werk in de tuin verricht heb. Ik ben nog lang niet klaar hoor maar het begin is er.
Vanavond ben ik maar eens weer een blogrondje gaan maken en toen zag ik tot mijn grote vreugde dat ik in de top 3 ben beland  bij de Creatieve Zebra met mijn geboortecreatie. GerJanne en Nelleke bedankt voor jullie tip om mee te doen. Zonder jullie had ik deze top 3 notering niet gehad.

Voor een jarige heb ik dit kaartje gemaakt. Eén van mijn goede voornemens is om dit jaar mijn papiervoorraad niet uit te breiden maar juist eens op te maken Op zich gaat dit de laatste tijd best goed. Maar je ontkomt er niet aan dat je dan soms meerdere kaartjes van hetzelfde papier moet maken omdat de inkoop toendertijd massaal was omdat het zulk mooi papier was!!! Hahaha. Ik denk dat iedereen deze uitspraak wel bekend voorkomt. Dus vandaar een kaartje met papier wat ik de laatste tijd wel vaker heb gebruikt. Dit keer is het een verjaardagskaartje.
Ik heb de ketting van Tilda voorzien van glitters. De klok heb ik gestempeld. Achter het afdrukje heb ik een verbandgaasje verwerkt en de rest spreekt denk ik voor zich.

Ik ga nu snel even verder met mijn blogrondje want ik ben nog lang niet bij iedereen langs geweest. Ik ga mijn best doen dus hopelijk tot snel.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenge:
Groetjes Mirande

23 opmerkingen:

 1. Wat een schitterend kaartje Mirande, ik vind hem prachtig, het is weer een toppertje. Gefeliciteerd met je top 3 notering bij de Creatieve Zebra, super voor je.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je top 3, altijd leuk is dat. Het kaartje is weer ene pracht geworden, leuk gedaan. En die uitspraak over dat papier is inderdaad heel bekend haha
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje, leuke kleurtjes! En gefeliciteerd met je top 3!
  liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je de top 3 gehaald hebt,gefeliciteerd Mirande. Dit is ook weer een feestelijk kaartje en de glitters op Tilda's ketting zijn zelfs op de foto goed zichtbaar,lekker feestelijk,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mirande, wat een leuke kaar heb je gemaakt! Mooi dat zachte blauw en een prachtige layout. Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke, lieve kaart Mirande! Dat heb je weer super gedaan en gefeliciteerd met je top 3 plaats!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hé, dat we in de top 3 staan. Goed idee van je om eerst eens papier op te maken, we hebben immers genoeg spullen. Maar ja, er komt ook zoveel moois uit altijd... Te verleidelijk. Dit is prachtig papier, dus veel te zonde om te laten liggen. Je hebt er weer een mooie kaart mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi Mirande,
  gefeliciteerd met je Top3 notering en deze kaart is ook weer heel mooi, prachtig ingekleurd en afgewerkt.... Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op een of andere manier zijn je vorige drie creaties niet in mijn leeslijst verschenen. Deze gelukkig wel weer. Ik heb nu alles weer bekeken en gelezen :-) Leuk dat je een top 3 gehaald hebt, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vergeet ik nog te zeggen dat ik dit blauwe kaartje ook weer erg mooi vind. Wat doen die verbandgaasjes het toch steeds goed op jouw kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd, met je top3 notering, dit is ook weer een super mooi kaartje, prachtig gemaakt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Mirande

  Gefeliciteerd met je top drie.
  Je kaartje is schitterend, en knap dat je geen nieuw papier koopt maar eerst het oude opmaakt......dat lukt mij niet Hihihihi.
  Je vorige creatie voor Huub is gaaf, echt heel mooi.
  Jij hebt de cricut ook las ik, ik probeer er toch steeds meer mee te doen want je kan er zoveel mooi's mee uitsnijden. Misschien moeten we elkaar eens uitdagen ermee hahaha....grapje!!!

  Lieve groetjes
  Danoesja

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh wat is het weer een beaty geworden zo mooi ingekleurd.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lief kaartje met mooie kleurtjes. ;-)
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Helemaal perfect gedaan.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. prachtige kaart, gefeliciteerd met je top 3 notering.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een schitterende kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hoi Miranda, je kaartje is weer een schatje hoor en joh wat geeft het dat zoveel van hetzelfde papier hebt, de kaartjes zijn toch nooit hetzelfde en het papier is toch mooi, erg he? al die voorraden papier, je ziet altijd weer iets wat nog mooier is, echt verslavend. Gefeliciteerd met je top 3 nominatie, erg leuk voor je, groetjes weer, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wouw hij is echt prachtig
  Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooi kaartje! Heel veel leuke details, genoeg te zien op je kaart! Gezellig dat je meedoet bij Card&Scrap deze week:) Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een heel mooi kaartje!! En mét vlinders! Leuk dat je meedoet bij Cards&Scrap!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mirande wat een schattig blauw kaartje en ik zie de vlinders. Bedankt voor het meedoen bij Cards&scrap!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande