zaterdag 11 mei 2013

Spelen met tape alá Miranda

Hallo allemaal,
 
Op het blog van Miranda zag ik een enorme leuke post voorbij komen met allerlei mogelijkheden waarop je tape kunt verwerken op een kaartje. Ik vind de kaartjes van Miranda altijd super en dit keer heb ik haar stijl van kaartjes maken maar eens zelf uitgeprobeerd. Geweldig en ik vind het helemaal super! Dit is mijn eerste kaartje, die ik maakte met mijn rolletjes tape. Ik heb er nog niet zo veel maar het is toch wel erg handig en geeft inderdaad een leuk effect. Met wat tape, enkele stempeltjes, een fineliner voor de lijntjes aan de randen en een nestabiltie maakte ik deze verjaardagskaart. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en ik kan jullie echt aanraden om eens een kijkje bij Miranda te gaan nemen. Wie weet doen jullie net zoveel leuke ideetjes op dan ik. Ik wens jullie alvast een fijne zondag en tot snel want ik heb nog enkele kaartjes alá Miranda gemaakt.
Groetjes Mirande

15 opmerkingen:

  1. Wat een supermooi kaartje is het geworden Mirande en ik zag inderdaad het blogbericht bij Miranda, geweldig dat ze jou inspiratie heeft gegeven. Top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Mirande, wat leuk! Ja deze stijl vind ik ook erg leuk, ik zag dat de uitdaging bij DCL ook zoiets heeft. Ik ben benieuwd wat je nog meer laat zien! groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja hier hou ik ook wel heel erg van!
    Wat heb je dit mooi gedaan Mirande!
    Mooie kleuren!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande,
    Wat een leuke kaart à la Miranda..leuk die 2 namen, ze doet hele leuke dingen met washitape, ik vind jouw kaartje ook heel erg mooi geworden..
    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart!! Ik werk ook graag met washi tape, als je er eenmaal mee gewerkt hebt voor de voorraad tape steeds groter :)

    fijne zondag!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, weet waar je aan begonnen bent... tape is verslavend! Ik vind het een super leuk compliment dat ik je hierin heb kunnen inspireren. Het is zo leuk en makkelijk om te doen, leuk dat ik dit enthousiasme heb kunnen over brengen. Bedankt voor je lieve complimenten! Ik vind jouw tape kaart ook helemaal leuk, je hoeft er inderdaad niet een hele berg tape voor te hebben voordat je er mee aan de slag kunt. Alhoewel het wel heel leuk en makkelijk is om een berg te hebben, haha. Ik zie je inspiratie van mij, maar vind het des te leuk om te zien dat je er je eigen ding mee hebt gedaan! Héél leuk is 'ie. We want more! We want more! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande, oh....washitape is zo te gek! I LOVE WASHITAPE! En dieze kaart is waanzinnig mooi! Ik ben er werkelijk helemaal weg van. Groetjes en een fijne zon- / moederdag, Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een paar rolletjes tape kunnen doen,mooi hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Helemaal leuk je kaartje Mirande, zo zie je maar wat je met washitape kunt doen, voor mij een eye-opener, ik heb een aantal rolletjes liggen en moet tot mijn schande bekennen dat ik het nog nooit gebruikt heb, een fijne dag en groetjes, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi Mirande, wat leuk zeg! Heel simpel idee maar met een groots effect. Ook door de mooie kleurencombi. Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk gedaan!

    Enne, nog een tip: bij de Action hebben ze nog wel eens van die leuke rolletjes tape voor weinig geld! Heb er een tijdje geleden ook een heleboel mee genomen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat en geweldige kaart Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik hoor je nog zo zeggen, nee washi tape is niets voor mij. Hihi, je bent nu toch overstag!!
    Je hebt er een superleuke kaart mee gemaakt.
    Ik vind het ook erg leuk om te gebruiken, alleen doe ik dit ook nog te weinig.
    Ik zal gelijk eens een kijkje bij Miranda nemen.
    Nog goed verwend vandaag trouwens??
    groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke techniek heb je voor dit leuke kaartje toegepast.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ha Miranda,
    ja ik heb heerlijk gefreubeld in de vakantie en nog niet alles uitgeprobeerd wat ik willen doen. Maar zo blijf je idealen houden....Je kaart is echt een leukerd zeg! Superleuk met die tapejes. En het randje er omheen geeft ook een leuk effect.
    Ik heb het zelf nog maar 1 keer geprobeerd en die was ook best gaaf.
    Leuk van het bloggen dat anderen je zo kunne inspireren!
    Zo maar eens even bij Miranda kijken!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande