dinsdag 23 juli 2013

Veel liefs!



Hoi, hoi,
Wat is het prachtig zomerweer maar ik moet nog wel echt even in het vakantie rimte komen hoor. Ik heb deze week voor het eerst vakantie. Maar van scrappen is nog niet veel gekomen. Terwijl ik toch heel veel ideetjes in mijn hoofd heb. Het is denk ik gewoon te warm.  Enkele weken geleden heb ik dit kaartje al gemaakt maar ik had hem nog niet aan jullie laten zien. Ik kan jullie dus nog wel iets laten zien.
 
 Het is alweer een tijdje geleden dat ik samen met een vriendin kaartjes heb gemaakt. Ik had nog papier over en daarvan heb ik deze labelkaart gemaakt. Het dp is van Litte yellow bycicle. Het afdrukje is een nieuwe magnolia. Deze heb ik gekleurd met mijn derwent potloden. Verder heb ik een hartjesrand gebruikt, lint met roosjes, de randpons van Martha Stewart en een taartkleedje, zelfgestansd met een mal. Wat lintjes, bloemetjes, creatables, stempels en een charm gebruikt en toen was mijn kaartje wel klaar. Achter het afdrukje zit nog een hartje verstopt (Magnolia) met daaropd e tekst veel liefs!
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden. Tot de volgende keer.
Groetjes Mirande
 
 

18 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande,
    Je label ziet er prachtig uit, mooi met al de randjes en bloemetjes en super ingekleurd..het is ook té warm om te freubelen, mijn kaart MOEST af..maar anders..ik zit ook het liefst buiten in de schaduw..geniet van je vakantie, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha Mirande,
    ja die vakantie is heerlijk! Niks moet, heerlijk. Maar ook in dat ritme moet je komen. Gek eigenlijk. Ik heb een boel inspiratie, maar het is nu boven gewoon te warm om te gaan zitten freubelen. Dus of 's morgens vroeg of 's avonds...
    Heel leuk zo'n kaartje in de vorm van een label. dan doen die lintjes het extra goed. Lief afdrukje heb je. Je bloemen zijn ook mooi, leuk met die bloemenrand erbij. Ook het minivlindertje is schattig!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat omschakelen kost tijd, ooit zijn wij op vrijdag dat de kinderen vakantie kregen( laatste ochtend vrij nemen) weggegaan. Ik merk dat het veel beter is om eerst in het ritme te komen. Geniet van je dagen. En dan kun je zomaar op een dag aan de slag. Deze is heel leuk geworden met alle details, leuk om naar te ik maken. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jouw tagjes (in een tagje) zijn altijd een succes! Heel leuk gedaan. Gek he, hoe we altijd moeten schakelen van werk naar vakantie! Hopelijk heb je snel het echte ontspannen vakantie-gevoel, het weer is er in ieder geval wel naar. Snap best hoor, dat het scrappen met dit weer niet echt wil. Ik kan heel slecht tegen deze warmte en zon, dus ik zit juist vaker binnen - lekker koel kaartjes te maken haha. Ik heb trouwens wel interesse in je opzetje voor een mini-album, zou je mij die willen mailen op mirandaversteege.mv@gmail.com? Als ik op jouw mail-adres klik start Outlook, en dat heb ik niet dus ik kan je mail-adres ook niet zien. Oh en Pinterest is echt heel gaaf, zoveel inspiratie. Het is even uitvogelen, maar als je het eenmaal doorhebt... zeer verslavend. Dus weet waar je aan begint. ;-) Als je bij Pinterest linksboven in op de streepjes klikt, is vooral de 'Doe-het-zelf en knutselen' categorie interessant. Daar komen alle plaatjes binnen die mensen op Pinterest plaatsen in die categorie. Als je iets ziet wat je bevalt, houd je je muis op het plaatje en klik je op 'PIN IT'. Dan kan je het plaatsen op je eigen pagina! Je kunt ook op de naam klikken van degene die het heeft gepind, of op het album waarin diegene het heeft geplaatst (dat staat allebei direct onder de foto). Dan zie je waarschijnlijk meer dingen van diegene die je bevallen. Je kunt de verschillende borden van die persoon bekijken en dus ook gaan volgen. Gewoon even voor gaan zitten en uitvogelen, daarna lekker van al het moois genieten! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ps. Als je op een blog iets moois ziet dat je wilt bewaren, kopieer dan de link van het bericht. Ga vervolgens bij Pinterest naar het + teken naast je naam (rechts bovenin) en kies voor 'Toevoegen vanaf site'. Plak daar de link, dan gaat hij zoeken naar de foto's die bij die link horen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg mooi hoor je kleine tag op grote tag!
    Wat een schattige stempel is dat ook, koop jij die steeds zelf erbij of ruil je met iemand?
    Het weer is echt te he....nu snap ik echt waarom er in echt warme landen siesta is , de winkels dicht zijn een paar uur als het heet is en ze pas om half 10 's avonds gaan eten.
    Ik heb ook wel eens gelezen dat je twee weken vakantie moet hebben voordat je een echt rustig vakantie gevoel krijgt.
    Wij zitten al in de vierde week en nog kan ik het moeilijk van me afzetten hoor, wel is ons ritme heel anders we eten 's middags en 's avonds veeeel later.
    Dat zal even wennen zijn voor jullie hele gezin, ik hoop dat je snel een relax gevoel krijgt en dan.....scrappen, genieten en doen waar je zin in hebt!
    Fijne vakantie!
    Liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande,wat een vrolijke kleurrijke tag heb je gemaakt,daar word je toch meteen vrolijk van,ik wel in ieder geval.Leuk zoals je er toch nog best veel op verwerkt hebt. Geniet van je vakantie,just "go with the flow";)hihi,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig gemaakt Mirande.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een superdesuper creatie heb je gemaakt, ik vind het een bjoetie!

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je dit weer schitterend gemaakt Mirande, ik vind het helemaal super de super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. heerlijk dat je vakantie hebt en dat gevoel moet er nog even komen. dat komt vanzelf en voor je het weet is er zo een week voorbij.
    dit is een mooie creatie geworden. mooie kleurtjes.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtig kaartje Mirande!
    En ga lekker genieten van je welverdiende vakantie!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtige labelkaart met mooie details.
    Fijne vakantie.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi Mirande
    kun je je verwarmen met deze dagen,ik ben eens even op bezoek geweest op jou blog om te kijken of je mijn boekje al hebt afgemaakt?maar zie het nog niet staan ,ik hoop dat je het leuk vond die middag,alhoewel de voormiddag veel vlotter verliep,jij zat net in de groep beginners ,en ja die mensen moet je er een beetje doorsleuren,maar het is hun uit eindelijk gelukt,ja wij zijn ooit ook zo begonnen en ik heb daar begrip voor
    ik wens jou nog een fijne vakantie hoor
    groetjes Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke tag Mirande!
    Mooi afgewerkt, en hele leuke details en accenten!
    Geniet nog van je vakantie!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Miran,
    Hoe is het met je?
    Ik zit echt in de vakantiestand hoor. Ik blog niet, scrap niet, niets, maar nu begint het toch wel weer te kriebelen. Ik doe nu sinds weken een blogrondje en zie dat ik 2 posten van je heb gemist. Je labelkaart is erg leuk geworden. Lekker vrolijk.
    Maar ook je verjaardagsboek van Lars is super geworden. Ik had hem bijna af gezien, echt heel mooi!! Heb je nog een beetje gescrapt deze vakantie of doe je niet anders, hihi?
    Ik heb vanavond voor het eerst weer eens afgesproken met Marion. Fijne vakantie nog!
    Misschien leuk om nog een keer af te spreken?
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super lief Mirande! Ik vind je vorig albumpje ook heel leuk. Helemaal mijn kleuren. Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande