zaterdag 24 augustus 2013

Mijn eerste kertkaart voor 2013!

Hoi, hoi,
 
In de vakantie ben ik samen met een vriendin naar Hobby Vision geweest in Rijssen. Lekker even shoppen en rondkijken in deze superleuke winkel. Ik heb me aardig in weten te houden wat betreft mijn aankopen. Wel kon ik kerstlijn van Maja niet laten liggen. Wat een mooi papier weer.
In het hobbykrantje heb ik wat inspiratie opgedaan en 's avonds ben ik lekker aan de slag gegaan met mijn eerste kerstkaart voor 2013. Ik heb gewerkt met de kleur rood. Blijft een moeilijke kleur vind ik. Over het kleurwerk ben ik niet helemaal tevreden maar blijven oefenen is volgens mij de beste remedie. Dus dat doen we dan ook maar. Het sneeuwrandje is van Joy en de grote sneeuwster heb ik er extra opgeplakt, zodat er iets meer diepte inkomt. het lintje met de tekst Merry Christmas, kreeg ik van Bianca. Superleuk en nogmaals bedankt, hij past perfect bij het papier. De houten sterretjes komen van de Xenos, ik heb ze met glittersneeuw bewerkt. Op het labeltje heb ik nog een tekst gestempeld. Het maken van een kaartje is toch ook wel weer heel leuk na al die mini albums, waar ik de afgelopen weken druk mee geweest ben geweest. Ik heb de smaak aardig te pakken en ben inmiddels bezig met kerstkaart nummer 2. Goed hé? Tot snel.
Groetjes Mirande

17 opmerkingen:

  1. Hij is mooi geworden zeg, goede koop dat papier. Het lintje is er ook wel heel erg leuk bij. Je mini albums zijn altijd super, maar leuk dat je ook weer tijd hebt voor kaarten... dan kunnen we regelmatiger wat van je mooie creaties zien doordat daar iets minder tijd in gaat zitten haha. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Mirande, ik snap dat je dit papier niet kon laten liggen. Wat een geweldig mooie kaart heb je er van gemaakt. Prachtig in deze warme kleuren. En die sneeuwsterren rand vind ik ook een beauty. Jammer dat je niet alles kunt kopen wat op je verlanglijstje staat, anders zou deze stans ook zeker aangeschaft worden.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Héél goed van jou en ik vind dit al zo'n plaatje,ik vind je kaartopbouw erg mooi,leuke producten heb je gebruikt en ik vind niks mis met het kleurwerk hoor...fijne zondag,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooi en leuk kaartje, nee wat zeg ik, geweldig Supermooi kaartje, haha. Dat kleurwerk doe ik je zo niet na hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een plaatje, en met dat rood erbij vind ik een supercombinatie. Groetjes, nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Mirande,
    dat was dan vast toen Lars en Merle bij broer en schoonzusje waren?? Ik kwam ze tegen...heerlijk om even de tijd te hebben om in Rijssen te neuzen. EN je hebt heel mooi papier gekocht. Wauw wat super. Ook de rand en de tekststempel zijn super. Je hebt de smaak dan meteen te pakken als het goed lukt. Ben benieuwd naar de tweede. Deze week weer opstarten zeker? In het noorden zijn we al begonnen...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohhh die is echt weer super geworden, wat is ie mooi en alles past weer perfect bij elkaar
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk Mirande!
    Het papier is idd prachtig dat kan ik wel beamen, afgelopen week ook even bij Hobbyvision geweest......is voor mij vlakbij (20 km) en heb ook een paar vellen mee genomen!
    Je kaartje heeft een heerlijke kerstuitstraling en leuke details!
    Fijne dag!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een hele mooie kerstkaart! Rood vind ik ook altijd zo mooi met kerst, hoort er echt bij vind ik. De grote sneeuwvlokken vind ik ook prachtig, die moet ook op mijn verlanglijst. Ik ben benieuwd naar de volgende kaart. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Mirande,
    Een prachtige kerstkaart!! En schitterend papier, en mooi lint met merry christmas. En de winkel van Hobby Vision is inderdaad een hele mooie winkel, ben er vorig jaar geweest omdat we daar toen een paar dagen in de buurt zaten.
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een schatje is dit weer , lief afdrukje en prachtig gewerkt met de kleuren en de mallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hoi Mirande, wat een schatje is je eerste kerstkaartje van dit jaar, ben benieuwd naar de volgende, mooi papier ook. Wat een supergezellige winkel is Hobbyvision he?, ik ben er tijdens een vakantie in maart geweest, wij waren in de buurt en ik MOEST er even naar toe van mezelf, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind je eerste kerstkaartje van het jaar helemaal super geworden Mirande, het is weer een toppertje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hihi! Een kerstkaartje! Erg mooi geworden! Ik moet ook maar eens gaan beginnen! Krijg er spontaan zin in als ik dit kaartje zie! :)

    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Mirande,
    Wat een bjoetie, heel erg mooi ingekleurd, mooi papier en de ijssterrenrand is super..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een schitterende kerst kaart, echt een plaatje
    en leuk die rand sterren aan de zijkant ☺

    Fijne (knutsel)week gewenst ☺
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande