dinsdag 19 november 2013

Kaartje voor Jolanda

Hallo allemaal,

Ik loop hopeloos achter met bloggen. De afgelopen weken komt het er echt niet van. Zo heb ik jullie nog niet eens het kaartje laten zien wat ik een tijdje terug heb gemaakt voor de verjaardag van Jolanda.
  Ze gaf een hele mooie candy weg op haar blog maar daarvoor moest je haar een verjaardagskaartje sturen. Wanneer je je eigen verjaardag erin zou zetten krijg je met je verjaardag een kaartje terug. Tja en wie wil dat nou niet? Ik vind het altijd erg leuk wanneer ik zelf gemaakte kaartjes krijg voor mijn verjaardag. Aan het verzoek van Jolanda werd massaal gehoor gegeven ze kreeg maar liefst 80 kaartjes. Wauw wat veel. Dit is mijn verjaardagskaartje. Het dp is van Bo Bunny. Ik had het al heel lang in de kast liggen maar wilde het eerst niet gebruiken, te mooi herkennnen jullie dit? De stiksteekjes aan de randjes heb ik met een pen op het papier getekend. Ik heb dit kaartje gemaakt n.a.v. een sketch. Achter het afdrukje heb ik nog een wondgaasje verwerkt. Ik ben zelf wel erg tevreden over deze verjaardagskaart met mijn te mooie papier hahaha. Wat vinden jullie. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

19 opmerkingen:

  1. Prachtig Mirande hier zal ze wel heel blij mee zijn geweest.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande, wat een prachtig kaartje is dit! Heel mooie kleurcombinatie, die vlaggetjes zijn altijd een feestje :) Vind je blaadjes in de hoek erg mooi! Welke die is dat? De stiksteekjes zijn niet van echt te onderscheiden ;) Vind het altijd zo leuk staan die stiksteekjes, vind het zelf altijd zo'n gedoe om mn naaimachine helemaal van stal te halen haha. Hoop dat alles goed met jullie gaat en hopelijk zien we gauw weer zo'n prachtige creatie van je :)
    X Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt een schitterende kaart is dit geworden, super !
    Een gezellige (knutsel) week ☺
    Liefsss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een ontzettend mooi kaartje heb je voor Jolanda gemaakt. Groetjes,Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Mirande,
    Prachtig papier, volgens mij heb ik dat ook,soms is het ook jammer om aan een mooi blokje te beginnen..je kaartje is prachtig,leuke digi, mooie vlaggenlijn toppie.liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat een schitterend kaartje Mirande, ik vind hem helemaal geweldig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik koop tegenwoordig alleen nog maar mooi papier, dus ik zal het toch aan moeten snijden haha. Dat heb ik wel moeten leren hoor, maar het is ook wel heel gaaf om een blokje tot de laatste snipper op te maken. Je kaartje is super mooi geworden, erg leuk met de bloemen en de vlaggetjes ook! Hopelijk heb je snel weer meer tijd/energie (?) om te knutselen en te bloggen - da's een teken dat je in een wat rustiger vaarwater zit... en dan kunnen wij weer genieten van je creaties! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat mooi, dat was het eerste wat ik dacht dat je heel mooi papier gebruikt hebt zeg. Een plaatje is het. Ben benieuwd of we je de komende tijd wat vaker zien? Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig en lief kaartje. Leuk dat vlaggetjes lijntje!! Mooi detail ook de zigzag steekjes.Herkenbaar hoor, mooi papier eerst nog even laten liggen voordat het mes of schaar erin gaat.
    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Supermooi kaartje, ik bedenk me dat ik de stempel ook heb en nog niet gebruikt heb ...
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoi Mirande, je kaartje is een schatje en ja van dat papier herken ik wel, maar ja je laat het ook niet staads maar in de kast liggen, nu heb je er tenminste iemand blij mee kunnen maken, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige verjaardagskaart heb je voor Jolanda gemaakt.
    Ik heb dat ook wel eens dat ik het jammer vind om het papier te gebruiken.

    Groetjes Ans

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ha Mirande,
    wat een supermooi kaartje! Het tildaatje is heel mooi gekleurd in de kleuren van het papier en ja dat herken ik zeker dat je niet wil knippen in heel mooi papier! Als je eenmaal begint lukt het wel...toch?
    En ik zie dat ik je vorige kaart gemist heb. Snap niet hoe dat kan. Dat is ook een schatje zeg. Het afdrukje is zo gaaf! En de kleuren zijn super voor en kerstkaart!
    Hopelijk gaat het goed met jullie?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een hele mooie, vrolijke kaart! Prachtig papier heb je gebruikt en ook mooie details erop verwerkt. de zigzag steekjes vind ik ook heel leuk erbij. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dank je wel voor je super mooie kaart.
    Alle kaartjes hangen hier nog steeds te pronken.
    Denk dat ik ze gewoon laat hangen tot dat de kerstkaartjes komen, want dit lijkt nml. super gezellig en vind dat iedereen er zoveel moeite voor gedaan heeft dat we er ook heerlijk van moeten genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Miran,
    Leuke kaart heb je gemaakt!
    Het papier is erg leuk!
    Ik moest wel lachen om jou reactie op mijn post, over dat miniboekje. Je vroeg of je dit boekje al had gezien en of ik de beschrijving voor je heb.
    Lieve schat, die heb je al! We hebben laatst toch die uitwisseling gedaan, daar zat deze ook bij.
    Hihi, succes met je boekje maken.
    Groetjes Patricia


    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Mirande

    Wat een prachtige kaart voor Jolanda in mooie kleuren.
    Bij mij duurt het ook altijd even voor ik er de schaar inzet......ben gek op mooi papier, voordat ik kaartjes maakte had ik dat met stof en soms nog wel.
    Een heel fijn weekend.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  18. een hele mooie kaart gemaakt voor haar!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande