dinsdag 21 december 2021

Warm wishes

 


Hoi, hoi,

Met de leuke kerstmismal van Dutch Doobadoo maakte ik dit kerstkaartje. Dit keer heb ik er iets meer diepte in gebracht door de verschillende lagen met foam tape op te plakken en sommige letters uit de bovenste laag te knippen. Dit geeft net weer een ander effect aan de kaart. Ik moet zeggen dat het veel werk was maar het resultaat is ook best leuk al zeg ik het zelf.


Dutch Card Art Christmas
470 784 056


Ik heb de mal drie keer overgetrokken op 3 verschillende designpapiertjes. Deze komen allemaal uit een blok van Studio Light. 
Vervolgens heb ik de letters om en om nog een keer overgetrokken op designpapiertjes en deze opgeplakt. De overige letters heb ik uit de bovenste laag designpapier geknipt waardoor dit wat dieper weg komen te liggen. Met een zwarte gelpen heb ik nog een extra lijntje om de letter getrokken zodat de letter wat extra opvalt.

In dit blok zitten ook uitdrukvellen met leuke plaatjes, hiermee heb ik dit kaartje verder aangekleed. Ook de tekst "Warm Wishes" hoort bij het papier.  Als laatste heb ik nog een witte basiskaart achter het geheel geplakt. 

Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes Mirande


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande